Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1328036576' post='21871']
Nadal se muci dok igra ?
Jedna od tvojih glupljih izjava na forumu definitvno (izvini ali tako je) . Pa drug to je njegov , kako da kazem stil igre da "ispusta" zvukove dok udara lopticu (tako radi i Sharapova) . Nadal je najizdrzljiviji teniser definitivno , pa nisu ga dzabe zvali i zbijali sale kako je Toni Nadal (njegov stric) napravio Nadala kao robota i ugradio mu cip .
Feder igra nekako kako da kazem elegantno . Ali svi ce se svi malo bolji poznavaoci tenisa sloziti da Fedderer sada igra najbolji svoj tenis u karijeri , ali ni to nije dovoljno da se pobijedi Nadal i Nole . On kada je osvajao grand slamove , necu reci da nije imao konkurenciju nego ta konkurencija nije bila jaka kao sada . Ali jedan je Roger Federer , dovoljno je reci da je najuspjesniji teniser ikada .
[/quote]

nebih se složio...nadal upravo izgleda kao da se muči kad igra
  • 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Kada pocinje sljedeci Grand Slam turnir ?
[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/federer-lakocom-preko-del-potra-do-71-naslova/120219067"]
Cestitke Federreru :http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/federer-lakocom-preko-del-potra-do-71-naslova/120219067[/url]
  • 2 sedmice kasnije...
šta je bilo s Novakom?

sastavljam ja listić, i stavim na Đokovića, kvota oko 1,4 ja mislim
i odjednom vidim kvota na Đokovića 1,9
refresham stranicu kvota se poveća na 2,0
i nisam onda,sva sreća, stavio

šta je to bilo?
  • 5 sedmica kasnije...
[b]WTA lista (2. april):[/b]
1. ( 1.) Viktorija Azarenka (Blr) 8980 bodova
2. ( 2.) Marija Šarapova (Rus) 7930
3. ( 3.) Petra Kvitova (Češ) 7095
4. ( 4.) Agnieszka Radwanska (Pol) 6710
5. ( 5.) Samantha Stosur (Aus) 5825
6. ( 6.) Caroline Wozniacki (Dan) 5720
7. ( 7.) Marion Bartoli (Fra) 5020
8. ( 8.) Li Na (Kin) 4880
9. ( 9.) Vera Zvonareva (Rus) 3895
10. (11.) Serena Williams (SAD) 3830
  • 3 sedmice kasnije...
[url="http://www.klix.ba/sport/tenis/rafael-nadal-bolji-od-novaka-djokovica-u-finalu-monte-carla/120422101"]http://www.klix.ba/sport/tenis/rafael-nadal-bolji-od-novaka-djokovica-u-finalu-monte-carla/120422101[/url]

Rafael Nadal bolji od Novaka Djokovica u finalu Monte Carla .
  • 3 sedmice kasnije...
Federer dobio Berdiha u finalu Madrida,20 masters,ukupno 72 turnira,od ponedeljka preskace Nadala na ATP listi.Kad je vecina pomislila da mu je prosao zenit karijere,on je poceo da pruza odlicne partije.Jedva cekam turnire u Rimu i na Garosu i okrsaje sa Djokovicem i Nadalom.
[quote name='Ercov' timestamp='1336930304' post='48330']
Federer dobio Berdiha u finalu Madrida,20 masters,ukupno 72 turnira,od ponedeljka preskace Nadala na ATP listi.Kad je vecina pomislila da mu je prosao zenit karijere,on je poceo da pruza odlicne partije.Jedva cekam turnire u Rimu i na Garosu i okrsaje sa Djokovicem i Nadalom.
[/quote]
Bas je u tome njegova velicina, ljudi ga stalno otpisuju a on se svaki put vraca sve bolji. Po ko zna koji put je neznalicama zacepio usta.
Bas me interesuje gdje ce Nole i Rafa bit u 30-oj.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1336932653' post='48339']
Bas je u tome njegova velicina, ljudi ga stalno otpisuju a on se svaki put vraca sve bolji. Po ko zna koji put je neznalicama zacepio usta.
Bas me interesuje gdje ce Nole i Rafa bit u 30-oj.
[/quote]
Rafa zbog stila igre tesko da ce dugo igrati na visokom nivou,dok ce Nole dugo biti u samom vrhu,ali tesko da ce ikada moci pribliziti se Federeru po broju titula.
Ovaj turnir u rimu pratite li..

Finale Nadal - Djokovic ja msm da ce biti i msm da ce Nadal uzeti turnir.. Moje misljenje..

Sutra je polufinale Ferrer - Nadal
Djokovic - Fedderer/Seppi
[quote name='soxx' timestamp='1337367457' post='49718']
Ovaj turnir u rimu pratite li..

Finale Nadal - Djokovic ja msm da ce biti i msm da ce Nadal uzeti turnir.. Moje misljenje..

Sutra je polufinale Ferrer - Nadal
Djokovic - Fedderer/Seppi
[/quote]
Pratim .
Veceras zanimljiv mec Federrer /Seppi :) .

Favorit mi je naravno Nadal iako mislim da ce Nole ovo uzeti , nadam se da grijesim . ;)
  • Autor
Feđa pojasnio neke stvari u Madridu. Kad neko zna igrati onda zna, nema tu podloga, loptice, reketi ovo ono. Rogeru daš lopatu i on će sa njom osvajati Masterse.
jbt, vidi se koliko su ova prva trojka u svijetu prejaki ( Nole,Raffa i Federer )

Ovi im se samo prvi set suprostave kasnije nemaju snage haman + im ode i u glavu sve u pm..

Jucer tsonga dobar bio 1. set, a 2. ga nole deklasirao, dns ferrer.. :o

Vcrs jedan bolji mec fala bogu nadam se da ce biti gusto :D
[quote name='soxx' timestamp='1337445318' post='49926']
jbt, vidi se koliko su ova prva trojka u svijetu prejaki ( Nole,Raffa i Federer )

Ovi im se samo prvi set suprostave kasnije nemaju snage haman + im ode i u glavu sve u pm..

Jucer tsonga dobar bio 1. set, a 2. ga nole deklasirao, dns ferrer.. :o

[b]Vcrs jedan bolji mec[/b] fala bogu nadam se da ce biti gusto :D
[/quote]
Steta sto necu moci gledat . :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.