Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1337606963' post='50976']
mislim da u skoro vrijeme opet dolazi dominacija Nadala...

makar bi htio da se Fedex vrati na prvo mjesto, teško ;)
[/quote]
Ne verujem,Nole je pored 40 neiznudjenih gresaka sve vreme bio u igri.Videcemo na Garosu.
[quote name='Ercov' timestamp='1337607812' post='50983']
Ne verujem,Nole je pored 40 neiznudjenih gresaka sve vreme bio u igri.Videcemo na Garosu.
[/quote]
Izgovori . :P
Nije ni Nadal odigrao bas najbolji mec danas , ali kako ti kazes noleta greske kostale .
Jedva cekam Roland Garos .
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338565367' post='54712']
Pratite li Roland Garros? Prejak je ovaj Talijan što je s Tsongom igrao :) lud totalno.
[/quote]fognini
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338565367' post='54712']
Pratite li Roland Garros? Prejak je ovaj Talijan što je s Tsongom igrao :) lud totalno.
[/quote]
pratim ja i naravno navijam za Nadala .
Roland Garros mi je najdraži, draži čak i od Wimbledona. Roland Garros sam zavolio u osmom razredu osnovne kada se igralo SP u Japanu i Koreji. Bio sam fasciniran žarko narandžastom bojom terena i naravo Grožjanom i Agasijem tada. Stari me navukao na tenis...Nisam nijedan meč tada propuštao. Još tek kupio prvi digitalni satelitski resiver te godine, pa slika na Eurosportu bila oštra i odlična što je još povećavalo užitak.
svaki je dobar na neki nacin,od svih turnira se roland garos najvise prati i ja pratim i nadam se da ce federer osvojit prava legenda tenisa moze se od njeg dosta naucit
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338648752' post='55131']
Učestvuje li Soderling na RG-u?
[/quote]Ne,zbog povrede.Mislim da propusta i naredna takmicenja.
Roland Garros je definitivno najbolji turnir, ja ga pratim od najranijih godina, još tamo kad sam trenirao tenis. Također je i raj za klađenje uživo u kafiću, danas sam k'o od šale 5 kuna pretvorio u 85. Ove godine moj osobni favorit je Tommy Haas, koji me nikad ne sjebe na kladari :D
  • Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1338728829' post='55538']
Gledate li tenis?Nole gubi 2-0 u setovima protiv Sepija.Tesko ce ovo okrenuti,jer nema igru za njega.
[/quote]
Kad igra Fedex ?

Šteta za Noleta ako izgubi, ali svako normalan nije mogao očekivati da više ikad ponovi onakvu sezonu. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1338728972' post='55540']
Kad igra Fedex ?

Šteta za Noleta ako izgubi, ali svako normalan nije mogao očekivati da više ikad ponovi onakvu sezonu. :)
[/quote]
Dobio je Nole treci, izvuce se malo je potcjenio Seppia, bolji je on mnogo od Italijana.
Fedex gubi 4:3 od mladog Belgijanca.
Odlican je mec, obojica igraju agresivno i lijepo.

[i][u]Goffan bolji za sad o Rogera![/u][/i]
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1338749911' post='55673']
Ocekujem da ce ovaj RG uzeti Nadal ;) .
[/quote]
Ma to treba očekivati i kad bi Nadal u kolicima igrao RG.
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338757978' post='55743']
Hebeš žene, nisu one za sporta.

Smijte mi se, ali mislim da ove godine potencijal za osvajanje ima Tsonga. ÄŒovjek je prekucao tenis, samo da malo smiri nervozu i osvaja.
[/quote]
Tsonga na šljaci? Čisto sumnjam. B)
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338758770' post='55750']
Tsonga na šljaci? Čisto sumnjam. B)
[/quote]

Da, podloga bi mogla biti problem. Danas je više puta gubio živce radi proklizivanja, ali sa njegovom tehnikom i malo sreće mislim da bi sve moglo doći na svoje. ;)
[quote name='dubro-nemamphotoshop' timestamp='1338758905' post='55752']
Da, podloga bi mogla biti problem. Danas je više puta gubio živce radi proklizivanja, ali sa njegovom tehnikom i malo sreće mislim da bi sve moglo doći na svoje. ;)
[/quote]
Male su mu sanse za tako nesto ove godine,ima tezak raspored.Ako sutra i dobije jos dva gema protiv Vavrinke,u cetvrtfinalu je protivnik Djokovic,u polufinalu najverovatnije Federer,a u finalu Nadal.Nemoguca misija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.