Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

I na kraju se desilo ono neizbježno, pobjeda i dominacija genija.
Krajnji rezultat 6:0 7:6, razlika je sad skočila sa 70 na nekih 800 bodova.
Možda bi bilo mnogo drugačije da Novak nije bio toliko isfrustriran u prvom setu.
Ta prednost bi se znatno mogla povećati na US OPENU s obzirom da Fedex brani polufinale a Novak titulu.
Nakon toga slijedi period u kojem Novak ne brani puno bodova a Fedex brani titule u Parizu, Baselu i na koncu na završnom mastersu u Londonu.
Sve u svemu biće napeto do samog kraja sezone...
cestike Federeru na zasluzenoj pobjedi u prvom setu je pokazao zasto je najbolji samo naprijed sada slijedi US Open tu ce viti veoma zanimljivo
Federer je pokazao klasu.Na US openu ce biti veoma zanimljivo,pored njih dvojice sansu da osvoje turnir imaju i Marej i Del Potro
lista od 20.8.2012
1 Federer, Roger (SUI) 12,165
2 Djokovic, Novak (SRB) 11,270
3 Nadal, Rafael (ESP) 8,715
4 Murray, Andy (GBR) 7,290
5 Ferrer, David (ESP) 5,375
6 Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) 4,835
7 Berdych, Tomas (CZE) 4,155
8 Del Potro, (ARG) 3,620
9 Tipsarevic, Janko (SRB) 3,285
10 Isner, John (USA) 2,880
I desilo se sto sam najmanje ocekivao......Fedex na Mareja ide u polufinalu,drugo moguce polufinale Janka i Noleta s tim da Noleta u cetvrtfinalu ceka Del Potro naravno u slucaju da se sve bude odvijalo po ocekivanjima mada se nikada do ne desi u potpunosti,uvijek bude jedno ili dva veca iznenadjenja pogotovo na turniru velicine Grand Slam-a......Jedva cekam da pocnu... :D/
[quote name='DROGBA750' timestamp='1345751637' post='73317']
I desilo se sto sam najmanje ocekivao......Fedex na Mareja ide u polufinalu,drugo moguce polufinale Janka i Noleta s tim da Noleta u cetvrtfinalu ceka Del Potro naravno u slucaju da se sve bude odvijalo po ocekivanjima mada se nikada do ne desi u potpunosti,uvijek bude jedno ili dva veca iznenadjenja pogotovo na turniru velicine Grand Slam-a......Jedva cekam da pocnu... :D/
[/quote]
Ferer je po projektovanom zrebu polufinalista sa Noletom,jer ipak je on bolje rangiran od Janka.
Ko po vama osvaja US open?
Po meni Federer,mozda Marej,Djokovic po meni ima male sanse naije u nekoj formi...
Bice ovo zanimljivo pratiti,bice tu iznenadjenja.....sto se Djokovica tice vise vjerujem sad u njega nego da je osvojio Wimbledon i Olimpijske igre i dosao da igra US Open.....sad mora i hoce zapeti jace...... ;)
Berdych iznenadio Federera 7:6 6:4 3:6 6:3 , u polufinalu ce igrati sa Murrayem koji je pobjedio Cilica 3:6 7:6 6:2 6:0

Drugo polufinale :
Djokovic (predao mec Wawrinka pri vodstvu Noleta 6:4 6:1 3:1) protiv Del Potra (koji je pobjedio Roddicka 6:7 7:6 6:2 6:4 , to je inace bio posljednji mec Roddicka)
Jel tko gledao Čilića sinoć, bože mili koja lopata, ja gora budala što sam ono gledao, dobije lik prvi set, u drugom vodi 5-1, i onda Marin ne bio Marin da ne use*e. Ali stvarno treba bit stručnjak onako izgubiti.
[quote name='Brane' timestamp='1346961581' post='77288']
Nesretno i nespretno izgubi Marin. Tragikomedija.
[/quote]

Što je najžalije on uvijek onako igra, isto žensko, malo malo break, i nikad nezz iskoristit svoj servis. Stvarno žalosno.
Srpska verzija Čilića bi bio Viktor Troicki.
Čitam komentare sa B92 i ne mogu da verujem da toliko (suvišnih) ljudi odjednom mrzi Noleta. Mi, Srbi, smo retardiran narod.
Inače je Marej u finalu, čeka Ferera ili Đokovića.
[quote][color=#fff0f5]Srpska verzija Čilića bi bio Viktor Troicki.[/color]
[color=#fff0f5]Čitam komentare sa B92 i ne mogu da verujem da toliko (suvišnih) ljudi odjednom mrzi Noleta. Mi, Srbi, smo retardiran narod.[/color]
[color=#fff0f5]Inače je Marej u finalu, čeka Ferera ili Đokovića. [/color][/quote]

Svima je Nole bio heroja kad je osvajao i pobedjivao sad kad gubi odjednom ga nevole,mrze a covek dodje do finala,polufinala uvek
I kada je gazio sve redom, neki ljudi su ga omaložavali i jedva čekali da izgubi kako bi ga pljuvali. Čemu to? Zašto se uspeh kod nas ne prašta, a ceni se da se petkom uveče napiješ, potučeš sa svima u diskoteci i ujutru ne znaš ni gde si bio, a kamoli šta si radio?
Ne da mi se, uglavnom ljudi trtljaju o stvarima koje nemaju veze sa vezom. Ali da je Fedex naš, dajem glavu da bi i njega ljudi mrzeli.
Marej pobedio Djokovica posle pet sati igre sa 3-2 po setovima 7-6,7-5,2-6,3-6,6-2.Zao mi je Djokovica,ali ce morati na zimu da poradi na taktici i na servisu,da ne bi gubio meceve u kojima je bio bolji.Ove turnire do zime ne racunam u nesto bitno,cak i ako Nole povrati broj jedan od Federera,a za sta ima realne sanse to je samo slovo na papiru,on je trenutno iza Mareja i Federera.To kazem ja,kao VELIKI navijac Djokovica i koji je gledao ceo mec do kasnih nocnih sati.
Marej olimpjiskom zlatu pridodao i prvi gren slem u karijeri,kako sada stvari stoje ne i jedini.
Veoma zanimljivo finale, steta sto Djokovic nije izasao kao pobjednik, jednostavno sa onako losim servisom nije bilo sanse =((

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.