Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Conga je bio vrlo blizu pobede i da je pobedio bilo bi zasluzeno.S druge strane,Djokovic je dvea seta glatko dobio i tri igrao na razliku i ukupan broj poena mu je znatno veci.Krajnje neobican mec.
Mislim da ce i Federer pasti,Nole ce podici igru za njega,kao u proslom mecu u Rimu.Polufinale se igra tek u petak,tako da cinjenica da je dva zadnja meca igrao u pet setova nece nesto pomoci Federeru.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Nije uopšte tako, ne traži opravdanja.. I na prošlom Mastersu u Rimu kada je izgubio od Nadala nije se pravdao.. Rekao je da je Rafa bio bolji i priznao poraz.. Nekome da bude žao Conge.. Hah, onog što me podseća... Bolje da ne kažem..
Jedini Francuz koji mi je na neki način simpatičan je Monfils- nekako mi je zabavan i uvek se nasmejem kada ga gledam :D
Kad vidite ovu sliku odma shvatite da Novak i nije bas tolika ljudina.

[url="http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/ekonomija/berze/bane-razno2/Djokovic_terakota_t_458252365.jpg"]http://www.e-novine....t_458252365.jpg[/url]

Nas narodni heroj Novak Djokovic inace vlasnika ATP turnira u Beogradu.

Sašto se radujem porazima Novaka Đokovića?!
Zato što Rodžer Federer ne diže tri prsta kad pobjedi, zato što za zivota nema spomenik u obliku japanskog samuraja, zato što mu država nije poklonila ništa, zato što mu roditelji ne agituju na predizbornim skupovima kriminalnih organizacija? Zasto Federerov otac nije drugi čovjek Švajcarskog teniskog saveza? I zašto Rogerov otac na mečevima njegovog sina ne nosi majicu sa sinovim likom?

Odgovor je jednostavan, Roger je gospodin za razliku od ovog mekušca

A to kako on ne zna podnjeti poraz to je druga stvar.

Evo Novakove izjave nakon poraza u finalu rima
[url="http://www.sportske.net/vest/tenis/djokovic-nadal-nije-igrao-dobro-ubile-me-greske-80007.html"]http://www.sportske....eske-80007.html[/url]

O tome kako on predaje meceve kada gubi cu pricati drugom prilikom.! To je tek vrhunac.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338928669' post='56580']
Kad vidite ovu sliku odma shvatite da Novak i nije bas tolika ljudina.

[url="http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/ekonomija/berze/bane-razno2/Djokovic_terakota_t_458252365.jpg"]http://www.e-novine....t_458252365.jpg[/url]

Nas narodni heroj Novak Djokovic inace vlasnika ATP turnira u Beogradu.

Sašto se radujem porazima Novaka Đokovića?!
Zato što Rodžer Federer ne diže tri prsta kad pobjedi, zato što za zivota nema spomenik u obliku japanskog samuraja, zato što mu država nije poklonila ništa, zato što mu roditelji ne agituju na predizbornim skupovima kriminalnih organizacija?
[/quote]
Novak je ljudina,a ti mozes da pises o njemu sta god hoces,tvoje je pravo.A sigurno je veci sportsmen nego Federer.
  • Autor
Čisto sa teniskog aspekta, obojica su fantastični ambasadori sporta. Ovako gledajući, nisam baš kompetentan da sudim o tome kakav je ko čovjek, ali mi se ne sviđa persona Novak Đoković, jednostavno zrači nekom antipatičnošću sam od sebe. Odbojan je kao lik.
Nole je 500x veća ljudina od ovog slepačkog naduvenka koji nikada nije hteo da prizna da je upravo Novak jedan od njegovih najvećih rivala, i dan danas to još nije učinio. A taj tekst na sportske.net, pa svi znaju koliko oni iznose tačne informacije tako da ne moramo o tome govoriti..
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338929803' post='56585']
Nole je 500x veća ljudina od ovog slepačkog naduvenka koji nikada nije hteo da prizna da je upravo Novak jedan od njegovih najvećih rivala, i dan danas to još nije učinio. A taj tekst na sportske.net, pa svi znaju koliko oni iznose tačne informacije tako da ne moramo o tome govoriti..
[/quote]

Nemam ja namjeru da puno raspravljam o tome ko je bolji covjek Roger ili Djokovic, pogotovo sa osobom suprotnog pola.

To da je Federer " naduvenko", čini mi se da si ga tako nazvala si upravo zakljucila na osnovu tih izjava koje prenose Sportske i drugi Srpski mediji.
Federer nikada ništa loše nije rekao o Novaku, jedino je rekao da ovaj ne može ponovo imati onakvu sezonu kao što je bila prethodna( što je istina, vidi se po rezultatima). To je razlog zašto neki zaludjenici u Novaka Djokovica ne vole Federera.

Federer je skroman, čovjek gospodin, uvijek smiren,.

Smiri živce i pročitaj gore pitanja kojima sam uporedio njih dvojicu.
Evo ti opet :
Zato što Rodžer Federer ne diže tri prsta kad pobjedi, zato što za zivota nema spomenik u obliku japanskog samuraja, zato što mu država nije poklonila ništa, zato što mu roditelji ne agituju na predizbornim skupovima kriminalnih organizacija? Zasto Federerov otac nije drugi čovjek Švajcarskog teniskog saveza? I zašto Rogerov otac na mečevima njegovog sina ne nosi majicu sa sinovim likom?

Djoka moze osvojiti više nego Roger( a siguran sam da nece) ali opet neće biti toliko veliki kao Roger zbog gore navedenog.

Ovoliko od mene večeras na ovoj temi, ti sad malo razmisli o ovome pa cemo sutra pričati.
Pozdrav, Sakice.

E i još jedan razlog, zamalo da zaboravim predaju mečeva( to je ono najbitnije).
Kada sam prije 3 mjeseca čitao listu svih Djokovicevih povreda u jednom Srpskom listu umirao sam od smijeha, od bolova u stomaku preko trovanja piletinom do alergije.

Ne znam ali nikada nisam cuo da neki sportista iz navedenih razloga predaje meč?! Čudno u svakom slucaju.
Evo ti jedno pordjenje, njega i Nadala kojeg inace ne gotivim.
Nadal igra protiv Blakea ima par godina, ne moze vise, jedva trci ( rizikuje goru povredu) ali ne predaje zbog publike koja je platila kartu da ga gleda, dok Nole igra na ATP Beogradu prije 2 godine igra sa mladim Srbinom Krajanovicem. Izgubi prvi 6:4 u drugom gubi 4:2 i zamislite čuda preda zbog alergije.

Da je to bila povreda ozbiljnija, koju bi igrom mogao dodatno pogorsati, ne bi nista rekao.
E zamislite kako bi tom mladom igracu bio osjecaj da je dobio Novaka, mali je Nole i dzaba ti.

Ovo je samo jedan primjer, danas Del Potro igra protiv Fedexa i ne može da trči, zna da nema mnogo šanse ali igra zbog publike.

E to su neke nijanse po kojim se ovi veliki mogu uporedjivati.

Izvinjavam se svim navijacima Novaka ako ih je ovaj posta naljutio, al ovo vam je surova istina. Novak je naš, navijam za sve naše sa prostora bivše Juge, preko reprezentacije Srbije, Hrvatske, Bosne sve ih volim ali Novaka ne mogu voliti jer je obični pizdunčić.

Svaka mu čast veliki igrač pred kojim je budućnost ali mali čovjek.
Sta se izvinjavas?Svako ima pravo na svoje misljenje.I mene nervira cestim predajama meceva,i mene nervira njegov otac i njegovo izlazenje u javnost.Ali,me zato i nervira kada priznaje da je neki sumnjiv poen protivnikov i kada aplaudira protivniku za dobar potez.
Svoju zemlju je vodio do osvajanja Davis cup-a,sto cini mi se nije slucaj sa Federerom.
Normalno je da podize tri prsta,pa on je Srbin,nece dva podizati.A to sto se tice spomenika,ne verujem da ga je on porucio.
Ja razumem da ga ti ne volis,ali bespredmetno je raspravljati kakav je on covek,kada ga mi ne poznajemo.Mozemo pricati o tenisu i to je to.
Svi smo jednaki. Ne brini, nema veze što sam žensko. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam svoje mišljenje donela isključivo gledajući njega i prateći njegovo ponašanje, a ne na osnovu tamo nekih članaka.
Nikada loše nije rekao..?? Daj, pričao je on svašta o njemu, slušala sam njegove izjave, a Federera ne volim ne od prošle sezone već par godina unazad, kada je kako kažu "harao tenisom".
Što se toče tih poređenja.. On time što podiže 3 prsta pokazuje na svoju zemlju, na svoj narod. Milioni ljudi nisu znali gde se nalazi Srbija sve do prošle godine kada je Nole "harao belim sportom". Njegova predaja mečeva.. ? Dobro, baš me zanima šta misliš o npr. Ani Ivanović i njenoj predaji mečeva..Verovatno nemaš ništa reći za nju jer je ona takvog izgleda kakvog je!!
Uh, ne mogu da razmišljam više jer mi polako skače pritisak...
Pozdrav chelseafan97
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338933608' post='56615']
Svi smo jednaki. Ne brini, nema veze što sam žensko. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam svoje mišljenje donela isključivo gledajući njega i prateći njegovo ponašanje, a ne na osnovu tamo nekih članaka.
Nikada loše nije rekao..?? Daj, pričao je on svašta o njemu, slušala sam njegove izjave, a Federera ne volim ne od prošle sezone već par godina unazad, kada je kako kažu "harao tenisom".
Što se toče tih poređenja.. On time što podiže 3 prsta pokazuje na svoju zemlju, na svoj narod. Milioni ljudi nisu znali gde se nalazi Srbija sve do prošle godine kada je Nole "harao belim sportom". Njegova predaja mečeva.. ? Dobro, baš me zanima šta misliš o npr. Ani Ivanović i njenoj predaji mečeva..Verovatno nemaš ništa reći za nju jer je ona takvog izgleda kakvog je!!
Uh, ne mogu da razmišljam više jer mi polako skače pritisak...
Pozdrav chelseafan97
[/quote]

Reko sa mda je ono zadnji al ne mogu odolit da ne nepisem jos ovaj. Ti sam sebi skaces usta, poredis neku tako zenskicu sa Novakom. Nisam ja dzaba reko da je pickica. Sama si to potvrdila isti je ko Ana Ivanovic. Nisu isto žene i muškarci, bar bi ti to trebala znat.

I daj nesto loše, što je Fedex rekao o Djoki, izgleda da si ti ta koja vjeruje sportske net.

E sad se moram vadit zbog ovoga sa 3 prsta ispao sam nacionalista. To sam malo srao za 3 prsta al nisam mogao odolit da ne napisem, Mozda je glupo da se vadim i da ovo pišiem al eto da ne pomislite svasta... Daleko sam ja o toga( mozete mi rec sve al da sam nacionalista to nikako, jednako voli sve narode sa ovih prostora) ali smeta mi brate da se udara po prsima krsti na terenu, budi Srbin voli svoj narod idi u Crkvu al ne pokazuje to na terenu.

Voli i Federer svoj narod i vjerovatno vjeruje u boga pa ne radi tako nesto.
Zašto se Rafa i Roger ne krste na terenu a vjerovatno nisu ateiste( ne znam toliko o njihovom privatnom zivotu)? Zato što je to ispod svakog nivoa.

Samo ću još nešto želim reći, najjadnija stvar je bila kad se Novak krstio na terenu , ljubio krstic u finalu Australije ove godine a kad je komntator na Eurosportu govorio krsti se, ljubi pomoći će. Pa mogo je i Nadal isto to uraditi, budala komentator.

Sad je stvarno dosta od mene za veceras.
Veliki pozdrav Sakice i laku noc ti zelim
Kao čovjek kojem je Nole mnogo, mnogo draži od Pederera (iako ne navijam za njega već za Nadala i Haasa, te odnedavno za Tsongu), reći ću ti Sakice, da nemaš nikakvih, ama baš nikakvih, potkrepljenih argumenata. Usporedbu s Anom Ivanović neću ni komentirati, to je jednostavno toliko glupo za pišat od smijeha što si rekla.

Žalim, ali ovdje moram stati na stranu Fedexovog navijača, kakve inače ne volim.
Ne volim poređenja. Samo sam to napomenula da je neko drugi u pitanju, nevažno kog pola ti ne bi govorio o njihovoj predaji.. Čuj, najveći rivali su mu Nadal i Marej.. A Djokovića nigde nije spomenuo..
Veliki pozdrav fan97 i želim ti laku noć
djokovic je vrhunski sportista,ponekad me iritira njegovo ponasanje ali imace vremena da i to nadogradi.svako ima pravo da misli sto oce,ali pri tom ne treba da namece svoja misljenja.
[quote name='barbara' timestamp='1338936366' post='56636']
djokovic je vrhunski sportista,ponekad me iritira njegovo ponasanje ali imace vremena da i to nadogradi.svako ima pravo da misli sto oce,ali pri tom [b]ne treba da namece svoja misljenja.[/b]
[/quote]

Čemu onda forum ako nećemo diskutirati?

Mislim da je rasprava ovdje vrlo korektna i dobro argumentirana, ne vidim razloga zašto ne bi tako i ostalo.
Meni je Novak drag samo zbog toga sto je zabavljac , veselog duha . [url="http://www.youtube.com/watch?v=hq6vi55dVZc"]http://www.youtube.com/watch?v=hq6vi55dVZc[/url] .
Sto se tice Tenisa uvijek navijam za njegovog protivnika . :)
[url="http://www.b92.net/sport/tenis/masters/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=06&nav_id=616062"]http://www.b92.net/s...6&nav_id=616062[/url]

Uporesite ovu ljudini Del Potra sa Novakom.
Vidjelo se juce protiv Fedexa da Argentinac jedva trci, prakticno jedva hoda a onda ovo izjavi, svaka mu cast. Povreda mu je itekakao smetala ali on je ljudina ne želi umanjivati Rogerov preokret.
Novak bi rekao nakon predaje rekao "nisam mogao, bolila me tiba juce sam imao trovanje piletinom".

[quote name='Ercov' timestamp='1338932747' post='56610']
Sta se izvinjavas?Svako ima pravo na svoje misljenje.I mene nervira cestim predajama meceva,i mene nervira njegov otac i njegovo izlazenje u javnost.Ali,me zato i nervira kada priznaje da je neki sumnjiv poen protivnikov i kada aplaudira protivniku za dobar potez.
Svoju zemlju je vodio do osvajanja Davis cup-a,sto cini mi se nije slucaj sa Federerom.
Normalno je da podize tri prsta,pa on je Srbin,nece dva podizati.A to sto se tice spomenika,ne verujem da ga je on porucio.
Ja razumem da ga ti ne volis,ali bespredmetno je raspravljati kakav je on covek,kada ga mi ne poznajemo.Mozemo pricati o tenisu i to je to.
[/quote]

Ovo za tri prsta sam objasnio.

Naravno da mi nismo ti koji smo kompetentni da raspravljamo kakav je Fedex covjek a kakav Djoka, samim tim sto ih niko od nas nije imao priliku upoznati. To se moze vidjeti po nekim sitnicama koje sam naveo. Federer je gospodin a Djoka pizduncic, to je neki moj konkretan zakljucak iz svega vidjenog. Mnogo sam toga jucer napisao( kome nije jasno zašto ovako mislim nek pogleda moja prethodna 2 posta na ovoja temi)

Molim vas obratite paznju na ovom blogu, sta je ova cura napisala o Novaku kojeg je imala priliku gledati uzivo. Ako vam je dosadno citati sve procitajte samo zadnja 2, 3 pasusa.
[url="http://pandastrasna.wordpress.com/2011/01/29/zasto-necu-navijati-za-novaka-djokovica/"]http://pandastrasna....vaka-djokovica/[/url]

To za Davis cup tu si u potpunosti u pravu, to je jedina stvar koja mi smeta kod Rogera. Kad ga gledam dok igra za Švicu nije to onaj Federer kakvog gledamo inače na ATP turu. Na primjer početkom ove sezone protiv SAD igrao je protiv Isnera, siguran sami 100% da bi ga dobio da je igrao na nekom turniru protiv njega. Ovako je Isner dobio i Švica je ispala. To je jedina stvar zbog koje mozete srati Federeru, sve ostalo što sam dosad čuo je smiješno.

Sakice, molim te ne nasmijavaj me ako je to Federer reka ja skačem u Neretvu sa Starog mosta pravo na glavu! To sigurno nije rekao, svašta su srpski mediji predstavljali i uzimli iz konteksta al to stvarno nigdje nisam pročitao.
Jeste rekao, slušala sam njegov intervju. Prošle sezone je to bilo. Ako ga nađem, dolazim tu da te gledam kako skačeš na glavu :P
Što se tiče tih novinara, imaš puno takvih, ne samo u Srbiji već i u drugim zemljama tako da sam tu saglasna sa tobom..
Eto, sad čekamo četvrtak pa neka bolji pobedi :D
Dobro je chelseafan97 gluposti za dva ova dana,mislim stvarno pricate ovde o nekoj argumentaciji a ti govoris sta bi bilo kad bi bilo.... :-@ ......pa nemoj nije fer ako vec covjeka ne gotivis reci ne svidja mi se ko dubro i mirna Bosna....... :-j ......a to oko toga sto se on krsti ili ne kakve to veze ima sa konjskim trkama i asvaltiranjem Jadranskog mora..... ;) .....mogli bi sad pricati o mnogo cemu,recimo o tome sto Nadal ne da da mu pomjere flasice vode,ili Federer koji izjavljuje da je on bio prvi pozvan na egzibicioni mec u Madridu sa Nadalom ali nije mogao doci zbog [color=#000000][b]OBAVEZA[/b],pa mislim stvarno eee......toliko nemojte biti uvredjeni i sto reko dubro zasto je tu forum nego za pricu i diskutovanje..........[/color][color=#000000] [/color][color=#000000] ;)
P.S.Ne daj na se Sakice,opasni ovi momci ovde haahha[/color][color=#000000] [/color][color=#000000] :))[/color]
ko zna sta je tenis odma ce rec da je Federer daleko najbolji teniser u historiji to Djokovic nemoze postici nikad,ponasanje Federera na terenu mu vrijedi citavo zlato i moze se zakljuciti da je Federer veliki gospodin i uvijek kad budu igrali Federer i Djokovic navijacu za Federera,ako su neki citali samo izjave Samprasa,Agasia,Safina znace o kakvom se gospodi tenisa govori
Zasto ne volim Novaka? Zato sto ne zna podnositi poraze. Zato sto mijesa 'babe i zabe', tj. ovaj plemeniti sport koristi za promociju necega cemu nije mjestu u sportu. zato sto gestikulacijama na terenu redovno umanjuje kvalitet igre protivnika koji ga u tom trenutku melje na terenu, zato sto mi komsije (sa kojima sam primoran da zivim) preko Novaka pokusavaju nabiti razne komplekse... razloga je mnogo...

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=f-BMTCSD5f0[/media]
Ako za ista sport moze posluziti,to je onda zblizavanje i pomirivanje naroda.....takodje da je Nole neke druge nacionalnosti isto bi i vi govorili,pa i vi bi prvi isto to radili da ste na njihovim mjestima,borili se svim silama za svoj narod,da vas ne gledaju ljudi kao vanzemaljce kad dodjete u neku stranu zemlju....a jos mi ne ide u glavu da ga neki "ne" vole,ne morate ga voljeti,postujte ga barem ako nista,ali ajde nije sad bitno svako ima pravo na misljenje.......samo jos nesto.......pogledajte.........i da pogledajte ispod komentara ima par iz kojih vapi ljudskost i velicina ljudi......

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=pHxsHShCb5w[/media]
Da, jos mu je samo nedostajalo da nastavi u tom ritmu, ali tada je bio vrlo mlad, imao je 19 godina i nikad vise nije ni pomislio da izjavi nesto slicno. Srdjan je odmah reagovao.

Taj video vise nije relevantan. Tada sam i ja pomislio 'svaka cast momcino, bit ces heroj regije', ali vrlo brzo sam se uvjerio da nece biti tako, tj. Novak me je uvjerio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.