Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseafan97' timestamp='1340815141' post='61519']
Na šljaci možda jesu klasa iznad ostalih al na travi su stvari drugačije ovdje je Federer godpodar.

Samo da napomenem Federer obara 2 rekorda Pita Samprasa ako ovoji ovogodišnji Wimbledon.
Eventualnim osvajanjem titule učinio bi to 7 puta baš koliko je to učinio i Sampras, i ako osvoji titulu pobjedivši u polufinalu finalu Djokicu bez obzira na rezultat koji na turniru ostvari Rafa, Fedex postaje broj 1 i tako bi se izjednačio sa Samprasom po broju sedmica na broju jedan( Pit ima jednu više od Fedexa).
[/quote]
Znam za te podatke.Samo mislim da ce to tesko ostvariti na ovom turniru,iako je odigrao dva sjajna meca.Bio je gospodar,vise nije.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

[quote name='Ercov' timestamp='1339426788' post='58433']
Mislim da si ti smesniji.Gledam tenis i gledao sam taj mec i znam kakva je francuska publika.Moj post je odgovor na prethodni gde se napada Nole zbog lomnjenja reketa i reklame.Federer se obratio publici na veoma negospodstven nacin.

[/quote]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=R-wHvu_CWak&feature=related[/media]

Fedex se samo razderao a vidi tvog ljubimca.

[quote name='Ercov' timestamp='1340815602' post='61526']
Znam za te podatke.Samo mislim da ce to tesko ostvariti na ovom turniru,iako je odigrao dva sjajna meca.Bio je gospodar,vise nije.
[/quote]
Koliko puta sam tako nešto čuo ko u fazonu ne može više nije više onaj stari Federer. Svaki put vam je začepio usta, zašto se to ne bi desilo i ovaj put.
voljela bih da marej osvoji,jer u svakom sportu ne volim da navijam za one takozvane favorite i volim kad slabiji pobjedjuju
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1340919653' post='61868']
Sta je to bilo s Nadalom ? :-O
[/quote]
Izgubio zbog upale, kažu.

Upale mu gaće u pakaš.
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1340920948' post='61881']
Ja ozbiljno pitam sta je bilo ? Kako je izgubio od nekog 100 nositelja ? Da li je neko gledao ?
[/quote]
Pa ozbiljno ti govorim.
Nisam gledao, ali mogu pretpostaviti kako je bilo. Rasol je imao pomoć svih mogućih bogova, igrao je ko što nikad neće, letio na terenu i ubadao iz nemogućih situacija, muda su mu narasla ko u Remya Gaillarda i jebiga, Nadal je u takvoj situaciji morao pasti. Ili što bi Gary Neville rekao, written in the stars. B-)
Ja ozbiljno pitam sta je bilo ? Kako je izgubio od nekog 100 nositelja ? Da li je neko gledao ?
[/quote]nisam gledao ali sam citao komentare na nekom portalu kazu da ga nije islo,da je previse grijesio sto je Rosol znao iskoristiti
Prvi set Nadal riješio tek u tie-breaku 11-9, onda ga dva sljedeća seta Rosol dobio s 6:4. Taman u četvrtom setu Nadal počeo dobro igrat a Rosol lošije i Nadal dobije 6:2. I onda stanka sjebe Nadala, trebao se zatvorit krov iznad terena i uključit rasvjeta, za to vrijeme se Rosol pribrao, uzeo u sljedećem setu Nadalu prvi gem i svoj servis odradio besprijekorno i zavrsio set 6:4 za njega.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1340853754' post='61668']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=R-wHvu_CWak&feature=related[/media]

Fedex se samo razderao a vidi tvog ljubimca.

Koliko puta sam tako nešto čuo ko u fazonu ne može više nije više onaj stari Federer. Svaki put vam je začepio usta, zašto se to ne bi desilo i ovaj put.
[/quote]
Ti nidopostavas Djokovica,u tome je stvar.Pre nego sto se pojavio Djokovic,navijao sam za Federera,a kad se Nole pojavio poceo sam za njega,valjda je to normalno.Federer je jedan od najboljih sportista svih vremena u tome nema sumnje.Zadnjih godinu dana,Nole je bolji,a u to tek nema sumnje.Ako uzme Vimbldon,bice broj jedan i ja cu mu skinuti kapu.Toliko o tome.
[/quote]
Gledao sam ja vecin meca.Rosol je igrao od starta silovito,napacki bez duzeg prebacivanja loptice.Servis ga je sjajno sluzio,vecinu servis gemova u zadnjem setu je uzeo sa nulom.Imao je preko 60 direktnih poena,a samo 20 gresaka.Nadal nije igrao lose,nego je Rosol igrao kao furija.Da je bilo ko drugi bio umesto Nadala,naprimer Federer ili Nole,isto bi se proveo.Nikada do sad nisam video da neko igra tako napadacki da tako jako udara lopticu i da sto je najvaznije pogadja.
Mogli smo biti svjedoci još jednog ludog meča.
Roger Federer s velikom mukom prošao Francuza Juliana Bennteaua nakon što je izgubio prva dva seta.

Roger Federer - Julien Benneteau.............4-6, 6-7 (3), 6-2, 7-6 (6), 6-1
Djokovic i Federer lagano u polufinalu,Conga se malo namucio,a Marej malo vise.Bice odlicna polufinala u petak.
Toliko o tome sa su Nole i Rafa daleko iznad svih u ovom trenutku. :-j Govorio sam ja momci na početku Wimbledona da ovo nije šljaka da se zna ko je ovdje gazda.
Fedex 101. put bio otpisan u stilu ne moze vise i 101. put odgovorio kriticarima. Rekao sam to vec svaka cast Novaku al mali je on za Fedexa(i uvijek će biti).
E sad se zavalit opusteno u fotelju i čekat žrtvu u finalu.
Svaka cast za Federera!Radio sam i nisam gledao mec,ali 3-1 je dovoljan pokazatelj ko je bio bolji.Nole digni glavu,sledeca prilika za revans je Vimbldon(olimpijski).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.