Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ne bih dalje u ovu raspravu,nemam zelju da se spustam na taj nivo,a i popascu ban za spam.......svako ima svoje mane,niko nije savrsen pa tako nijedan od njih,ni Nole ni Fedex ni Rafa.......a to sto si se uvjerio kakav je bas me eto iz radoznalosti interesuje kako si doznao da nisi bio na caju sa njim.........Peace bro :)>-
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 105,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedan od najvecih je zavrsio karijeru. Ne samo teniska ikona, nego sportska. Covjek koji je imao toliko uticaja u svim sferama sporta, nesto kao Jordan, Schumaher, Usain Bolt, stari Ronaldo, Messi...

• Treniro te komsija Bogoljub a rekete kupio kod kineza za 4 marke. Ti si mislio da si treniro tenis

• kume, da si nastavio trenirati, sad si mogao vodati Barbaru Šegetin i imati malog Luku

Objavljene slike

Argumenti su ovdje jasni kao dan. Cijenim ja njega kao igraca, naklon do poda za sve sto je uradio prosle godine i pocetkom ove, ali velicanje doticnog kao covjeka me tjera na povracanje.

P.S. Nema razloga za ban, zar ne diskutujemo o prvom reketu svijeta, a tema je 'Tenis'?
[quote name='DROGBA750' timestamp='1338980757' post='56734']
Dobro je chelseafan97 gluposti za dva ova dana,mislim stvarno pricate ovde o nekoj argumentaciji a ti govoris sta bi bilo kad bi bilo.... :-@ ......pa nemoj nije fer ako vec covjeka ne gotivis reci ne svidja mi se ko dubro i mirna Bosna....... :-j ......a to oko toga sto se on krsti ili ne kakve to veze ima sa konjskim trkama i asvaltiranjem Jadranskog mora..... ;) .....mogli bi sad pricati o mnogo cemu,recimo o tome sto Nadal ne da da mu pomjere flasice vode,ili Federer koji izjavljuje da je on bio prvi pozvan na egzibicioni mec u Madridu sa Nadalom ali nije mogao doci zbog [color=#000000][b]OBAVEZA[/b],pa mislim stvarno eee......toliko nemojte biti uvredjeni i sto reko dubro zasto je tu forum nego za pricu i diskutovanje..........[/color][color=#000000] [/color][color=#000000] ;)
P.S.Ne daj na se Sakice,opasni ovi momci ovde haahha[/color][color=#000000] [/color][color=#000000] :))[/color]
[/quote]

Vjeruj mi da je ovi sto si ti napisao nema nikakvog smisla. Ako ces ga vec braniti radi to argumentovano a ne na ovako smjesan nacin.

To je Federeru izvuceno iz konteksta, sigurno on nije dosao na intervju i rekao, mene je prvog zvao! To je sigurno bio odgovor na neko pitanje koje mu je novinar postavio. Naravno da to kasnije Srpski mediji prenesu i iskoriste.

To za tri prsta sam objasnio, nije to osnovni razlog zasto ga ne volim ali mi smeta. Nek se krsti, nek vjeruje nek radi sta hoce( nimalo mi ne smeta) al sta iam to da radi na terenu, to je ispod svakog nivoa. Zasto to ne rade Rafa i Roger i niko drugi?
Nemam namjeru ponovo pisati jedno te isto, vrati se gore i vidi sta sam u vezi toga napisao.

To za namjestanje flasica je i vise nego smijesno sto pominjes, ne gotivim Rafu ali kakve to veze ima. Svaki teniser je na neki svoj nacin sujevjeran tak da nemam nista protiv toga. Ako misli da ce mu flasice pomoci, neka ih namjesta 3 sata ako hoce.

Sto se tice Novak kao igraca ja mu se divim, uspio je ostvariti vise nego sto cemo mi svi sa foruma zajedno. Naravno i drago mi je da je neko sa ovih prostora uspio da se vine toliko visoko ali prosto ne mogu navijati za njega zbog neki( vec navedenih) stvari.

Ja ga ne volim ali mu ne osporavam da je mentalno najaci igrac na turu, da je igrac koji najbolje sprovodi taktiku na terenu( kako je samo takticki sjebo Rogera u Rimu, Nadal je dobio 5 puta zaredom). Ne bi mogao biti tako dobar u taktici da nije izrazito inteligentan momak. Sve ga ovo cini najboljim igracem trenutno, ja to ne osporavam. Naravno pad mora doci tak oda me ne cudi previse sto je Rafa sada vezao dvije pobjede ali vratice se Djoka.

Vidjeli ste koliko ga ne volim ali kazem vam bice on jos dugo, dugo u vrhu,
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/552990_222943197824350_1162842348_n.jpg[/img]

Bice vremena za Djoku al nikad nece biti veliki kao Roger.
Misli mda je dosta diskusije o tome.
Ne, ne nije fer.. Razlika u godinama je prevelika.. U narednih 5 ko zna šta će se desiti.. :P
Naravno da neće biti kao Roger i ne treba mu to.. On će biti veliki NOLE :D :D
Stosur pobijedila sama sebe svojim neizvodjenim greskama .

Errani prva finalistkinja Roland Garrosa .

Ocekujem da ce Sharapova biti druga finalistkinja .
Vrlo verovatno da ce i osvojiti.Sarapova igra odlicno ove sezone i ima veliki motiv da osvoji RG,jer cini mi se da samo ovaj GS nije osvojila.
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1339175229' post='57697']
Bravo Nole.. Kakva dominacija :D :D
[/quote]pobjeda zahvaljujuci nevjerovatnim greskama Federera nije iskoristio veliki broj brejkova i sam je sebe pobijedio da nije ovoliko grijesio pobijedio bi ga Federer kao i prosle godine
Ovako kako je igrao danas, Federer ne bi uzeo set ni da se igralo jos deset.Potpuno je pogresio u taktici,igrao je previse defanzivno i tako nije nogao nista vise uraditi.Zasluzena pobeda Djokovica i dovoljno vremena za odmor do finala.
[quote name='Blues_95' timestamp='1339176456' post='57707']
Kao sto Zemo rece Federer sam sebe pobijedio svojim greskama .

Nadal u finalu uzima Noleta 3:1 u setovima ;)
[/quote]
Dobar ti je rezultat 3:1, ali za Noleta :P
[quote name='Virtu4L' timestamp='1339255842' post='57918']
Izgleda da nisi gledao Mariu Kirilenko :>
[/quote]
Bolan vidi ti ovo :
[img]http://1.bp.blogspot.com/-K7D2wgspl5A/TetToqQlRaI/AAAAAAAACFE/pZ__-3thybk/s1600/c2.jpg[/img]
i za mene je Sarapova najljepsa teniserka lijepa je i Ana Ivanovic,Sabina Lisicki,Maria Kirilenko ali Sarapova je najljepsa
Nadal ima set prednosti i 5-3 u drugom,kada je kisa prekinula mec.Tesko ce ove Nole okrenuti,ali tako sam mislio i protiv Sepija ,pa me Nole razuverio.
  • Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1339343659' post='58197']
Tesko ce ove Nole okrenuti,ali tako sam mislio i protiv Sepija ,pa me Nole razuverio.
[/quote]
To ti je ko da si uporedio QPR i Barcelonu, mislim na aluziju na Sepija i Nadala.
[quote name='Wisey' timestamp='1339343859' post='58199']
To ti je ko da si uporedio QPR i Barcelonu, mislim na aluziju na Sepija i Nadala.
[/quote]
Ma,znam,nego sam isto tako napisao u toku meca protiv Sepija,pa se Nole vratio.
Voleo bih da tako bude opet,ali ce biti skoro nemoguca misija.
Gde nadje QPR i Barselonu za poredjenje,kad znas kakv smo skor imali protiv njih ove godine?

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1339343815' post='58198']
Dobio je Nadal 2. set i kako je ubacio set loptu odma poslije toga sam ugasio TV
[/quote]
Upali sad TV.Nole dobio treci set sa
6-2 iako je gubio sa2-0.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.