Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

kakav su krš dresovi mati moja mila, zadnji onaj šljam brate,,hijebo te nike i posao taj i lova njihova

nikada neće moći ni prismrditi adidasu koji radi najbolje dresove godinama unazad, a ne kreiraju jednu šemu i udri po tome, samo mjenjaj boje..e jada i bijede i kvalitete

• 2 sedmice kasnije...
Kako jednostavni, a kako fantasticnog izgleda su ovi novi dresovi. Definitivno ga kupujem, za moj ukus nikad ljepsi dres u plavoj garnituri nismo imali.

I trenerka je vrh.
Jel ovo samo za prijateljske ili i inače neće bit imena na dresu? Ne volim kad nema imena, ali inače je super dres.

Jel ovo samo za prijateljske ili i inače neće bit imena na dresu? Ne volim kad nema imena, ali inače je super dres.

Kod većine će biti prezimena na dresu.

Malo sam istraživao, i ovaj sponzor za rukave proizvodi gume za off-road auta, kojekakve mašine, bagere i sl... Bilo mi čudno ispočetka, reko nije valjda da i Yokohama i ovi proizvode iste proizvode, jer bi došlo do sukoba interesa na dresu :D

Al' evo sad vidim da je to samo ogranak Yokohame, tako da je OK :D

• 1 mjesec kasnije...

Jedna zanimljivost: Ove godine nemamo treću garnituru dresova. Samo plave i gostujuće bijele.

kaze diablo da imamo i da su nedavno reklamirani

Jedino ako ih je bezveze neko reklamirao, kazem ili je talkchelsea ili je chelsea zvanicno na twitteru objavio 2 slike.

Update #2: New pictures of the Nike Chelsea 17-18 third kit have been leaked. It is set to be released in early September and could be already debuted in Chelsea's next Premier League match away against Leicester City on September 9.

http://www.footyheadlines.com/2017/03/nike-chelsea-17-18-third-kit.html

Šta je procurilo ili šta nije procurilo nije važno. Na službenom storeu mi još uvijek nemamo treći dres a sezona već teče. Hoće li se pojaviti vidjet ćemo. Ali sad imamo domaći i gostujući.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.