Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Zapravo mi se sviđa ovaj prvi, samo gde je sponzor, tj. carabao?

Dresovi će nam sigurno biti isti kao i svi Nikevi

Manchester%2BCity%2B17-18%2BHome%2BKit%2

Očekujte isto ovo samo kraljevsko plavo

nike-chelsea-17-18-kit%2B%25282%2529.JPG

chelsea-17-18-away-kit-2.jpg

nike-chelsea-17-18-third-kit-1.jpg

Yep, čini mi se da još neki tim, valjda Napli ili tako nešto imao sličnu garnituru. Minimalan trud, maksimalan profit, živeo kapitalizam i neoliberalizam.

jebiga, takav je nike, adidas je meni lično imao više dobrih garnitura, kod nikea rijetko.

iako su pod nikeom, ne bi bilo lose da nam je umbro sponzor, ali nemaju oni toliko novca da iznesu spozorstvo kakvo treba chelsiju

Ja stvarno neću i ne mogu da povjerujem da najveći svjetski proizvođač sportske opreme koji je s nama sklopio ugovor vrijedan desetine milijuna godišnje može sebi dopustiti da nam dadne generički dres pa makar i za treću garnituru. Ne vjerujem u to i gotovo.

drama dobar, svidja mi se, valjalo bi da ovako ostane jedna plava, bez bilo kakvih dodatnih detalja i dodatnih plavih nijansi.

i još puknuti onog vola sponzora na rukave.

• 2 sedmice kasnije...

A ne znam šta da vam kažem. Pogledam ovaj naš dres Nike koji mi djeluje ruku na srce malo pijačarski na ovoj slici...I onda ga usporedim sa novim Juventusovim. Njihov ko svemirski brod naspram našem.

795c7c6fff12d5bd0ba9a8802ed88691.jpg

Kako idu godine dresovi po kvaliteti sve gori i gori. Baš se na ovoj slici vidi da je kvaliteta prošlogodišnjeg originalnog dresa na razini kopija s pijace.

DCsIxCSWsAAOOPZ.jpg

I onda usporedi s ovim od prije 12 godina gdje ti vidiš kvalitetu iz aviona. Što ti je reći kapitalizam. A Nike će biti još gori.

s-l1000.jpg

Ne mozes na slici prosuditi kvalitetu dresa. Probao sam pocetkom ove sezone dresove vecine poznatijih klubova kad sam bio u Sports Directu,i mogu reci nas je jedan od kvalitetnijih. Realov mi je cini mi se najbolji bio.
To pricam za kvalitet materijala, a dizajn je drugo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

meni nije jasno kako nikeu prolazi jedan te isti dizajn, adidas se opet trudio da napravi drugacije dresove za pojedine klubove.

nike je nekada imao stvarno dobre dresove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.