Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Ima li kakvih naznaka za ove nove dresove,kad izlaze?

ja ne mogu da nadjem odgovor na ovo pitanje, guglao sam desitine tekstova i nigde ne piše konkretno datum taj i taj

video sam samo da neki lik na redditu tvrdi da ugovor sa adidasom važi do kraja juna ali nema nikakvog linka

ne znam stvarno 

Neće ga sigurno predstaviti dokle god je Adidas zvaničan sponzor (do kraja sezone), tako da verovatno negde jula će biti zvanično, i pre neku godinu su u to vreme predstavili dres, baš kasno.

Zato su sad i na sniženju, hoće da se riješe zaliha.. Treba čekat septembar, biće po 10 eura.

Jes al valja ga sad na ljeto profurat.. Fatat trebe loma na Terryev dres, ha yaa

kakvo njesra neviđeno, jebeni premiership

Pa mogli su produziti ugovor sa Barclays šupci ako im je toliko stalo do para, a ne jebeni top eleven stavljati na rukave, trebali su ko francuzi krenuti pa trpati reklame na svaki dio dresa

kakvo njesra neviđeno, jebeni premiership

Pa mogli su produziti ugovor sa Barclays šupci ako im je toliko stalo do para, a ne jebeni top eleven stavljati na rukave, trebali su ko francuzi krenuti pa trpati reklame na svaki dio dresa

???

Nije Top Eleven Premiershipov, nego Stokeov sponzor.

???

Nije Top Eleven Premiershipov, nego Stokeov sponzor.

pa kako onda na rukave da stave, i to bas dio gdje ide logo od premiershipa, ja sam mislio da postoje određena pravila kod engleza, do danas...

samo ime kaže o čemu se radi  "Sleeve sponsors"

no moja, greška, trebao sam link da kvotam, pretpostavljao sam da je ljudima opštepoznato

izvinjavam se 

-1x-1.jpg

meni skroz ok, ne bode oči, vidi se fino a i klubu donosi dodatne prihode

jedino što mi se baš ne svidja to je ono kao što imamo u Francuskoj da ima više sponzora na grudima 

jedino što mi se baš ne svidja to je ono kao što imamo u Francuskoj da ima više sponzora na grudima 

Polako, i to će se uvesti, pa će imati ispod broja još jednog sponzora, pa će i na šortsu sa jedne strane da bude jedan sponzor, a preko zadnjice drugi, a uvešće i obavezne kapice koji će takođe imati svog sponzora, a kod smo tu, mogli bi i grb kluba da zamene sa sponzorom, nešto slično kao što to imaju RB Leipzig i RB Salzburg, pa da gledamo  kroz koju deceniju londonski derbi između FC Pepsi London (Chelsea) i Coca-Cola London FC (Arsenal), sve to na Guarana Bridgeu.

Haj barem ce PES imati sve license, jer tako bi to izgledalo :D

PSG ima samo jednog sponzora na dresu, ajde jasno je to da njima guraju pare i sa strane, to ne dovodim u pitanje ali teško da će TOP klubovi ikada napraviti bilbord od svojih dresova

prosta računica, veće kompanije traže da isključivo njihovo ime stoje , zato i plaćaju više

na drugu stranu ne znam zašto bi to nekome smetalo, nije da kradu on nekog, uzimaju od sponzora, bolje to nego da mi kakav Partizan ili Zvezda crpe pare od poreskih obaveznika 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.