20. april 2017.9 god. comment_270222 ne kontam, kao da je porasla cena, a evo jutros sam slikao pa neću sad da im dam u inat, jebo vas Roman i 9 evra Prijavi
8. maj 2017.9 god. comment_270639 sad me samo interesuje kolko će još prodavati ove dresove pošto mi sestra još nije dobila vizu, nada se da će uskoro to završiti Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270909 Ima li kakvih naznaka za ove nove dresove,kad izlaze? ja ne mogu da nadjem odgovor na ovo pitanje, guglao sam desitine tekstova i nigde ne piše konkretno datum taj i taj video sam samo da neki lik na redditu tvrdi da ugovor sa adidasom važi do kraja juna ali nema nikakvog linka ne znam stvarno Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270914 Neće ga sigurno predstaviti dokle god je Adidas zvaničan sponzor (do kraja sezone), tako da verovatno negde jula će biti zvanično, i pre neku godinu su u to vreme predstavili dres, baš kasno. Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270915 Zato su sad i na sniženju, hoće da se riješe zaliha.. Treba čekat septembar, biće po 10 eura. Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270916 Zato su sad i na sniženju, hoće da se riješe zaliha.. Treba čekat septembar, biće po 10 eura. Jes al valja ga sad na ljeto profurat.. Fatat trebe loma na Terryev dres, ha yaa Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270917 a trebalo bi valjda u skorije vreme da procuri nešto o sponzoru za rukave, vidim da je Stouk danas službeno potvrdio Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270921 kakvo njesra neviđeno, jebeni premiership Pa mogli su produziti ugovor sa Barclays šupci ako im je toliko stalo do para, a ne jebeni top eleven stavljati na rukave, trebali su ko francuzi krenuti pa trpati reklame na svaki dio dresa Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270923 Vala jest preseravanje. Nije da im fali novca, jbg pohlepni Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270945 kakvo njesra neviđeno, jebeni premiership Pa mogli su produziti ugovor sa Barclays šupci ako im je toliko stalo do para, a ne jebeni top eleven stavljati na rukave, trebali su ko francuzi krenuti pa trpati reklame na svaki dio dresa ??? Nije Top Eleven Premiershipov, nego Stokeov sponzor. Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270946 ??? Nije Top Eleven Premiershipov, nego Stokeov sponzor. pa kako onda na rukave da stave, i to bas dio gdje ide logo od premiershipa, ja sam mislio da postoje određena pravila kod engleza, do danas... Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270948 pa kako onda na rukave da stave, i to bas dio gdje ide logo od premiershipa, ja sam mislio da postoje određena pravila kod engleza, do danas... Igrači imaju 2 ruke (u 99.99% slučajeva), pa tako i dres ima 2 rukava... Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270949 samo ime kaže o čemu se radi "Sleeve sponsors" no moja, greška, trebao sam link da kvotam, pretpostavljao sam da je ljudima opštepoznato izvinjavam se meni skroz ok, ne bode oči, vidi se fino a i klubu donosi dodatne prihode jedino što mi se baš ne svidja to je ono kao što imamo u Francuskoj da ima više sponzora na grudima Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270958 jedino što mi se baš ne svidja to je ono kao što imamo u Francuskoj da ima više sponzora na grudima Polako, i to će se uvesti, pa će imati ispod broja još jednog sponzora, pa će i na šortsu sa jedne strane da bude jedan sponzor, a preko zadnjice drugi, a uvešće i obavezne kapice koji će takođe imati svog sponzora, a kod smo tu, mogli bi i grb kluba da zamene sa sponzorom, nešto slično kao što to imaju RB Leipzig i RB Salzburg, pa da gledamo kroz koju deceniju londonski derbi između FC Pepsi London (Chelsea) i Coca-Cola London FC (Arsenal), sve to na Guarana Bridgeu. Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270959 Haj barem ce PES imati sve license, jer tako bi to izgledalo :D Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270961 Igrači imaju 2 ruke (u 99.99% slučajeva), pa tako i dres ima 2 rukava... ?? Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270962 Haj barem ce PES imati sve license, jer tako bi to izgledalo :D PSG ima samo jednog sponzora na dresu, ajde jasno je to da njima guraju pare i sa strane, to ne dovodim u pitanje ali teško da će TOP klubovi ikada napraviti bilbord od svojih dresova prosta računica, veće kompanije traže da isključivo njihovo ime stoje , zato i plaćaju više na drugu stranu ne znam zašto bi to nekome smetalo, nije da kradu on nekog, uzimaju od sponzora, bolje to nego da mi kakav Partizan ili Zvezda crpe pare od poreskih obaveznika Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270974 PES kao fudbalska simulacija, ne PSG. PES ima ono po defaultu London blue i tako to :D Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270980 ne sećam se uopšte da sam te kvotao, sigurno sam čitao nešto u to vreme... uopšte se ne sećam toga Prijavi
22. maj 2017.9 god. comment_271109 po netu ima gomile dresova koji su "procurili" samo za nas na http://www.footyheadlines.com djoka Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.