Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Dresovi, oprema i navijacki rekviziti

Istaknuti odgovori

Uvjek se da promjenit, prekinut ugovor, ako se obje strane dogovore. Ako bi bila nekada ova cifra mizerna, sasvim sam siguran da bi nasi reagovali, te dogovorili poboljsanje neko.

Meni je pored toga sto je klub jos bogatiji postao, drago, da cemo malo i promjeniti stil dresa, izgled, neka malo promjene, radujem se tome. Ocekujem vrhunske dresove.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 228,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pool vec izbacio novi dres a mi ne znamo ni ko ce nam sponzor biti. Jebemtizenomajku. Igram fp ligu s par jarana. U dres se kladili. Imam 45 bodova prednosti 4 kola prije kraja. Uzet ce mi k

• Da se samo pohvalim šta sam danas na terminu nosio

Objavljene slike

Uvjek se da promjenit, prekinut ugovor, ako se obje strane dogovore. Ako bi bila nekada ova cifra mizerna, sasvim sam siguran da bi nasi reagovali, te dogovorili poboljsanje neko.

Addiadasu smo morali platit 40M za raskid, s obzirom koliko ćemo sad zarađivat s novim ugovorom se isplatilo ali da smo sklopili kraći ugovor mogli smo još bolje proć...

• 3 sedmice kasnije...

Drug ima dres nas iz '13., hoce da proda pa ako ima neko zainteresovan. L velicina, hvala lijepo xd

• 2 mjeseca kasnije...

"Mali" brojevi su već zauzeti uglavnom. Azpi je rođen 28. u mesecu, Terry celu karijeru nosi 26, Luiz bi nosio četvorku da nije tu Fabregas, a kada je Cahill došao, isto su ti manji brojevi bili zauzeti pa nije ni on hteo da menja. Broj 21 mi ide uz defanzivnog veznog.

• 3 sedmice kasnije...

Carabao_Daeng.png

ovi likovi plaćaju 10m funti klubi i to je najunosniji sponzorski ugovor za trening opremu pored Junajtedovog

prvo sam se pitao zašto bi neko dao tolke pare za reklamiranje preko trening opreme medjutim ove godine vidim da klub izbacuje gomile klipova, slika, izveštaja, izjava, tvitova gde su igrači, članovi stručnog štaba u datoj opremi, čak ponekad pomislim da više dolazim u kontakt sa tim nego sa glavnim sponzorom

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

do jaja, ovde samo fali da nam je glavni sponzor commodore 64

nintchdbpict000311903476.jpg?strip=all&q

Commodore :D

Ovakva varijanta sa manje izraženim linijama bi delovala prihvatljivije.

882315.jpg

• 4 sedmice kasnije...

vidim ima neko sniženje na službenom sajtu

Capture.jpg

vredi li ovo da se uzme

drugo pitanje, pošto bi poštarina bila za ovo, ako uopšte možemo mi da naručimo ?

treće, imam baš u Londonu nekog, mogu da javim samo da mi to pokupe, ako je poštarina skupa, meni nije hitno da mi to odma stigne

nisam hteo da pomenem to dok ne bude 100% ali sad jeste

sestra od rodjene tetke se seli u London, ono, stvarno nikad nisam ništa tražio da mi šalje iz inostranstva, uvek sam terao majku da ide kod njih ali sad se razmišljam da je svake godine u ovo doba zamolim da mi uzme po jedan dres

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.