14. oktobar 2016.9 god. comment_261772 Uvjek se da promjenit, prekinut ugovor, ako se obje strane dogovore. Ako bi bila nekada ova cifra mizerna, sasvim sam siguran da bi nasi reagovali, te dogovorili poboljsanje neko. Meni je pored toga sto je klub jos bogatiji postao, drago, da cemo malo i promjeniti stil dresa, izgled, neka malo promjene, radujem se tome. Ocekujem vrhunske dresove. Prijavi
14. oktobar 2016.9 god. comment_261775 Uvjek se da promjenit, prekinut ugovor, ako se obje strane dogovore. Ako bi bila nekada ova cifra mizerna, sasvim sam siguran da bi nasi reagovali, te dogovorili poboljsanje neko. Addiadasu smo morali platit 40M za raskid, s obzirom koliko ćemo sad zarađivat s novim ugovorom se isplatilo ali da smo sklopili kraći ugovor mogli smo još bolje proć... Prijavi
3. novembar 2016.9 god. comment_262573 Drug ima dres nas iz '13., hoce da proda pa ako ima neko zainteresovan. L velicina, hvala lijepo xd Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265187 nisam znao gde da postam ... da li neko zna koji fazon je sa brojevima nekih igrača, obično odbrana nosi "male" brojeve a kod nas Kejhil - 24, Teri 26, Azpi-28, Luiz 30 ???? Matić 21 Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265188 "Mali" brojevi su već zauzeti uglavnom. Azpi je rođen 28. u mesecu, Terry celu karijeru nosi 26, Luiz bi nosio četvorku da nije tu Fabregas, a kada je Cahill došao, isto su ti manji brojevi bili zauzeti pa nije ni on hteo da menja. Broj 21 mi ide uz defanzivnog veznog. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266615 ovi likovi plaćaju 10m funti klubi i to je najunosniji sponzorski ugovor za trening opremu pored Junajtedovog prvo sam se pitao zašto bi neko dao tolke pare za reklamiranje preko trening opreme medjutim ove godine vidim da klub izbacuje gomile klipova, slika, izveštaja, izjava, tvitova gde su igrači, članovi stručnog štaba u datoj opremi, čak ponekad pomislim da više dolazim u kontakt sa tim nego sa glavnim sponzorom Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268152 napokon prestigli Bajern po broju prodanih dresova al kakvo raznošenje Arsenala i Liverpula sledeći cilj, probijanje brojke od 2m Prijavi
11. februar 2017.9 god. comment_268156 Jedva čekam da 'procure' slike našeg novog Nike dresa. Prijavi
26. mart 2017.9 god. comment_269612 do jaja, ovde samo fali da nam je glavni sponzor commodore 64 Prijavi
27. mart 2017.9 god. comment_269616 Ovo bi definitivno bio najruzniji dres u historiji kluba. Prijavi
27. mart 2017.9 god. comment_269624 do jaja, ovde samo fali da nam je glavni sponzor commodore 64 Commodore :D Ovakva varijanta sa manje izraženim linijama bi delovala prihvatljivije. Prijavi
27. mart 2017.9 god. comment_269626 A svi znamo da stolnjak ide na sto, iliti on top of the table što bi rekli Englezi, exexe. Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270204 vidim ima neko sniženje na službenom sajtu vredi li ovo da se uzme drugo pitanje, pošto bi poštarina bila za ovo, ako uopšte možemo mi da naručimo ? treće, imam baš u Londonu nekog, mogu da javim samo da mi to pokupe, ako je poštarina skupa, meni nije hitno da mi to odma stigne Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270208 Bolje da ti taj neko u londonu uzme, iako bolje ti je da pitas te na stranici. Fina je to cijena pravo, samo je li ti se svidja ovaj dres, sa ovim lavovima po njemu ? Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270209 ma zanemari konkretan dres, ne mora taj, taj sam slikao :D imaš i beli i ostalo je sve na popustu uslikao sam zbog cene to te pitam, zato što može sestra da mi pokupi to, ono, glupo bi mi bilo da joj tražim za punu cenu ali ovo je stvarno smešno Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270212 nisam hteo da pomenem to dok ne bude 100% ali sad jeste sestra od rodjene tetke se seli u London, ono, stvarno nikad nisam ništa tražio da mi šalje iz inostranstva, uvek sam terao majku da ide kod njih ali sad se razmišljam da je svake godine u ovo doba zamolim da mi uzme po jedan dres Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270214 Pa zar ti to ne dodje onda jos jedna tetka? Joj te vase sestre i braca, je li to ispadne jaranica od tetke? Nego na drugu stranu, sto da ne, ja uvijek trazim, dam pare i svi zadovoljni. Jedino da si djubretar, pa narucujes sve i svasta, a nikada ni marke da das :D Prijavi
20. april 2017.9 god. comment_270215 Ovo je predobro da bi se propustilo, al nije legla plata upucaću se ako akcija prođe dok plata legne. Ako je shipping do 5€ onda se ni carina ne plaća. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.