Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelseathebest' timestamp='1332249133' post='36809']

EL je Europska liga :P
a engleska liga se kaže PL ili PS :D

ot: sve najbolje Torke i želim da postigneš još najmanje 1 gol do kraja sezone :D
[/quote]
A zasto nemoze Engleska liga ? :D
  • Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='how yes no' timestamp='1332343483' post='37033']
Do sad je najviše 2 gola zabio po utakmici u plavom dresu, dal da poveća dozu večeras?? Ja se ne bih bunio. :P
[/quote]

Nek on zabije ko jedan, ja prezadovoljan! ma i ne mora zabiti, neka odigra dobro, nek asistira ja zadovoljan ;) nije bitno ko ce zabit, samo da mi dobijemo!
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332340492' post='37024']

nemože jer nemože...nemoj pitat zašto :D
[/quote]
Shvatio sam :D
Mora bit' kako ti kazes :P
On se pokretao pametno, niko nije uspeo da ga nadje. Najgora utakmica naseg veznog reda otkad je Robbie zauzeo klupu. Samo da napomenem... kad je Drogba usao u igru, City je poceo da preovlada sto nije isao na njih kad su imali loptu. Kad je Torke bio na terenu, uvek ih je presovao i pravio probleme.
Loša izmjena Robbia, te s pravom se bunio Torres, ali eto. Valjda će mu dati ponovo šansu od prve protiv koka...

Večeras, niko ga ne nađe, bila su dva ubačaja koji su išli prema njemu, ali za dlaku ispred su mu kupili lopte. Sve u svemu dobar, te kao i uvjek trudio se i radio za ekipu. Bilo je i lijepih poteza..
Bilo mu je krivo, htio je gol do kraja i možda bi došao do njega jer su to situacije u kojima najviše uživa, kad ima puno prostora iza odbrane. Drogba je ušao da sačuva loptu (i vrijeme), a ustvari sve i jednu je izgubio.
Razmislite koliko su njemu falili Bane i Bertrand veceras. Cole ne verujem da je ubacio ijednu dobru loptu. Jes' da je Bertrand neiskusan, ali bate zna da ubaci decko.
Ja mislim da je nekome otišla majka na pazar kad je Torres ugledao broj 9 na onom kurcu za izmjene.
Uglavnom je bio dobar. Trudio se.
nije Torke kriv, trudio se čovjek i pokušavao al jbg jednostavno su u citiyevoj obrani i Rihards i De Jong i braća Toure i svi su nigeri nabildani veći i jači od Torresa i jednostavno nije mogao pored njih tolkih a i brojčano jačih :S jedino mi je digo tlak ono kad mu je lopta išla na vole al je on išao pimplat i namještat si je na ljevu umjesto da je okine pa u najmanju ruku bi bio korner al jebiga.
Previše je bio odsječen u napadu. Totalno usamljen i normalno da nije imao šuteva, samim tim i šansi za gol.

Vinko, slažem se, u toj situaciji je trebao oz prve opalit, pa šta bude. Al neka, bilo pa prošlo.

Samo ga treba sad forsirat, više nego ikad, jer definitvno je bolji nego što je bio ranije. Samo da ima pravu podršku i sve će biti super, kad je on u pitanju.
Pa on je protiv Citya odigrao jako dobro, koliko se to može reći, svaka ona duga lopta preko cijelog terena je bila njegova, osvojio je skoro svaki svoj duel, problem je sto tu loptu onda nije imao kome predati.. sve u svemu vrlo dobar ;)
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562689_344381178931859_196217230414922_860310_1518540765_n.jpg[/img]
Nove kopacke , valjda ce mu biti sretne ! ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.