Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Odličan danas, sve živo je čistio hoćeš nogom hoćeš glavom, bilo ga svugdje i skoro je zabio i gol. Bravo
Kao njegov zustri kritičar kažem da je Zuma značajno podigao nivo igre i došao do kontinuiteta dobrih utakmica, sto je naravno odlično jer ce izgleda Silvu štedeti koliko je moguce pa ce neko morati da čisti za Rudigerom i ostalima..
Naravno ako opet počne da pravi amaterske greške i gluposti opet cu da kritikujem.
  • 2 sedmice kasnije...

Kako je samo popravio šut glavom. Prošle sezone je na svakoj utakmici imao ovako dobru priliku za gol i svaki put je lopta otišla preko gola. Sada ima još bolje izvođače prekida i uštimao je taj šut. Trenutno najbolji strijelac ekipe u ligi.

I Werner ima 4 gola i 3 asistencije

Kako je samo popravio šut glavom. Prošle sezone je na svakoj utakmici imao ovako dobru priliku za gol i svaki put je lopta otišla preko gola. Sada ima još bolje izvođače prekida i uštimao je taj šut. Trenutno najbolji strijelac ekipe u ligi.

I Werner ima 4 gola i 3 asistencije
Ma BEAST Zoumanče, osim golova, kojih u ligi ima vise od Aubameyanga,Rashforda,Firmina i Martiala, imao nekoliko odlicnih ciscenja glavom.

Nije on nista puno popravio vec su maknuli debilnog Williana s kornera. Sad mu lopte zavrcu Mount i Ziyech. A imamo i vise uigranih kretnji sto otvara prostor skakacu.

Ovo vec lici na pravi Celzi. Nema kratkih izdrkavanja na korneru kao kod Contea, vec fino centarsut i idemo. Tako se igra.

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Iako nije bio loš, glavni krivac kod primljenog gola, ne sviđa mi se to, znači da će Rudiger raspali imati veću minutažu od njega... imao je par odličnih dugih lopti, najbolja je bila ona za Alonsa u prvom poluvremenu ali naravno dok se Alonso sabrao Djenepo ga je stigao zatvoriti

• 4 sedmice kasnije...

Šta je ovo niko Happya da ne pohvali? 

Dobar Zoumatelo večeras, bolji od Azpija lošiji od Rudigera.   Lijepo je kad imaš dobrog igrača na klupi, ne strijepiš od neke povrede i greške.

RESPEKTABUILNA PARTIJA

NEMOGU RECI DA MI JE MEDJU OMILJENIM IOGRACIMA I UMEO SAKM CESTODA GA KRITIKUJEM

AL DANSA RESPEKT

• 3 sedmice kasnije...

Kakav horor od partije danas morao sam jednostavno to naglasiti, ali znalo se da je on spor stoper. Dzaba mu doprinos u skoku kada je spor na sirokom prostoru i tako ostavlja prostor protivnickim igracima. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.