21. novembar 2020.5 god. comment_305623 Odličan danas, sve živo je čistio hoćeš nogom hoćeš glavom, bilo ga svugdje i skoro je zabio i gol. Bravo Prijavi
21. novembar 2020.5 god. comment_305629 Ma Zoumanče zvijer, nekad zafali kisika u glavi pa napravi neku glupost, ali opet pouzdaniji od Ridija. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305695 Kao njegov zustri kritičar kažem da je Zuma značajno podigao nivo igre i došao do kontinuiteta dobrih utakmica, sto je naravno odlično jer ce izgleda Silvu štedeti koliko je moguce pa ce neko morati da čisti za Rudigerom i ostalima.. Naravno ako opet počne da pravi amaterske greške i gluposti opet cu da kritikujem. Prijavi
24. novembar 2020.5 god. comment_305698 Ma ja, preofirno je bilo sa svim oni rasistickim komentarima ispoljeni prema Zoumi, Kanteu... Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306147 Kako je samo popravio šut glavom. Prošle sezone je na svakoj utakmici imao ovako dobru priliku za gol i svaki put je lopta otišla preko gola. Sada ima još bolje izvođače prekida i uštimao je taj šut. Trenutno najbolji strijelac ekipe u ligi. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306149 Kako je samo popravio šut glavom. Prošle sezone je na svakoj utakmici imao ovako dobru priliku za gol i svaki put je lopta otišla preko gola. Sada ima još bolje izvođače prekida i uštimao je taj šut. Trenutno najbolji strijelac ekipe u ligi. I Werner ima 4 gola i 3 asistencijeKako je samo popravio šut glavom. Prošle sezone je na svakoj utakmici imao ovako dobru priliku za gol i svaki put je lopta otišla preko gola. Sada ima još bolje izvođače prekida i uštimao je taj šut. Trenutno najbolji strijelac ekipe u ligi. I Werner ima 4 gola i 3 asistencije Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306156 I Werner ima 4 gola i 3 asistencije I Werner ima 4 gola i 3 asistencije Dijele prvo mjesto Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306161 Onaj njegov nebeski skok, lopta u mrežu, i onda onaj životinjski urlik, neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je Master Card :)) Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306164 Ma BEAST Zoumanče, osim golova, kojih u ligi ima vise od Aubameyanga,Rashforda,Firmina i Martiala, imao nekoliko odlicnih ciscenja glavom. Prijavi
5. decembar 2020.5 god. comment_306167 Nije on nista puno popravio vec su maknuli debilnog Williana s kornera. Sad mu lopte zavrcu Mount i Ziyech. A imamo i vise uigranih kretnji sto otvara prostor skakacu. Ovo vec lici na pravi Celzi. Nema kratkih izdrkavanja na korneru kao kod Contea, vec fino centarsut i idemo. Tako se igra. Prijavi
6. decembar 2020.5 god. comment_306185 Lose odigrao u odbrani, ali nema veze, odlican gol, samo neka nastavi ovako skakati ala ronaldo. Prijavi
12. decembar 2020.5 god. comment_306467 Dobar zouma iznenađujuće, čak je i danas bio vrlo solidan. Opet opasan u prekidu Prijavi
1. februar 2021.5 god. comment_309301 Izbačen iz sastava nakon utakmice u kojoj je Silva bio odgovoran za 2 gola. Nema nikakve logike. Prijavi
20. februar 2021.5 god. comment_310183 Iako nije bio loš, glavni krivac kod primljenog gola, ne sviđa mi se to, znači da će Rudiger raspali imati veću minutažu od njega... imao je par odličnih dugih lopti, najbolja je bila ona za Alonsa u prvom poluvremenu ali naravno dok se Alonso sabrao Djenepo ga je stigao zatvoriti Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311580 Šta je ovo niko Happya da ne pohvali? Dobar Zoumatelo večeras, bolji od Azpija lošiji od Rudigera. Lijepo je kad imaš dobrog igrača na klupi, ne strijepiš od neke povrede i greške. Prijavi
17. mart 2021.5 god. comment_311583 RESPEKTABUILNA PARTIJA NEMOGU RECI DA MI JE MEDJU OMILJENIM IOGRACIMA I UMEO SAKM CESTODA GA KRITIKUJEM AL DANSA RESPEKT Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311615 Pošto ga kritikujem često, moram sad i pohvaliti. Stvarno je vrhunski djelovao. Prijavi
18. mart 2021.5 god. comment_311644 Budući da je igrao kao centralni stoper, poziciju gdje ga ja ne vidim nikako, odigrao je jako dobro. Sviđa mi se koliko su tukli Suareza čim primi loptu :D Prijavi
3. april 2021.5 god. comment_312240 Kakav horor od partije danas morao sam jednostavno to naglasiti, ali znalo se da je on spor stoper. Dzaba mu doprinos u skoku kada je spor na sirokom prostoru i tako ostavlja prostor protivnickim igracima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.