Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kurt Zouma (2014-2021, 151 nastup)

34 člana su glasala

1. 1.

• Da
      80%
      25
    • Ne
      19%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 914
  • Pregledi 72 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Whisper ja sam mislio da ti znas nesto o fudbalu. Ako je Zouma raspad od igraca, ti molim te nemoj ni pisati vise ovde.

Koja glupost majko.

Desilo se par greska u pasovima, nista strasno i odmah je raspad, a to sto nas svake utakmice vadi i spasava koliko moze i to sto je vec duzi period najbolji stoper u klubu, to nista.

Trebali bi jelde Rudigera koristit umjesto njega, haha. Svasta.

Whisper ja sam mislio da ti znas nesto o fudbalu. Ako je Zouma raspad od igraca, ti molim te nemoj ni pisati vise ovde.

Koja glupost majko.

Desilo se par greska u pasovima, nista strasno i odmah je raspad, a to sto nas svake utakmice vadi i spasava koliko moze i to sto je vec duzi period najbolji stoper u klubu, to nista.

Trebali bi jelde Rudigera koristit umjesto njega, haha. Svasta.

Koštao nas bodova u prošlom mecu, na ovom je pravio početnicke greške koje pukom srećom nisu naplaćene. I nije mu prvi put,daleko od toga.
Raspad.

Bojim se da je u pravu Whisper, jucer je svojim greskama napravio dvije prilike protivnicima jednom je Mendi odbranio drugi put ga je Cilvel izvukao, a koliki je baksuz umalo nije zabio autogol sreca pa je Mendi opet dobro reagovao to je vec treca odbrambena situacija gdje je lose odreagovao ili je lose bio postavljen tako da je to daleko od dobre partije za Zumu.

Jedino Tomori umjesto njega, ali je problem komunikacija onda, a i par Silva Zouma ima vec 2 clean sheeta. Zadnje 2 loš, ali ne bih ga još mijenjao.
Kostao nas bodova? Zato sto Kepa debil nezna uhvatit ili izbit loptu, vec je pusta da prodje pored?

Raspad sistema, mozda ali u tvojoj glavi.

Kostao nas bodova? Zato sto Kepa debil nezna uhvatit ili izbit loptu, vec je pusta da prodje pored?

Raspad sistema, mozda ali u tvojoj glavi.

Stoper ni u kom slučaju NE SME onako da vrati loptu golmanu. Nikako, nikad i nigde. Bez obzira na reakciju golmana ono je Zumina greška 1/1.
I eto kako neko iznad napisa igračima Sevilje je dao dve odlične asistencije koje pukom srećom i dobrom reakcijom drugih nisu realizovane.
R a s p a d.
Ne postoji stoper koji ponekad ne pogrijese. S tim da odredjeni grijese stalno, a pojedini rijetko. Zouma spada pod ove druge.

Samo naprijed s raspadom, a Zouma ce kidati i dalje.

Ne postoji stoper koji ponekad ne pogrijese. S tim da odredjeni grijese stalno, a pojedini rijetko. Zouma spada pod ove druge.

Samo naprijed s raspadom, a Zouma ce kidati i dalje.

On ne gresi ponekad, već dva meča zaredom direktnim greškama dovodi protivnika u situaciju da postigne gol.

Ali dobro, kako god.
A u prethodnih 20 nas vadio koliko je mogao. Spasavao ciste golove, popravljao greske svih drugih.

Ma Tarkowski bi sigurno bio puno bolji.

A u prethodnih 20 nas vadio koliko je mogao. Spasavao ciste golove, popravljao greske svih drugih.

Ma Tarkowski bi sigurno bio puno bolji.

Prethodnih 20 utakmica? Sta pricas ti covece....
U redu, batali.
Pricam istinu. Ko god nije slijep, mogao je da vidi kako je Zouma daleko najbolji nas stoper, da nas vadi u svakoj utakmici svojim startovima. Naravno nije svemoguc pa da sve spasava, ali sam nam je drzao odbranu.. Sada je tu i Silva, koji je klasa, svakako.

O njegovom skoku da ne pricam. Pas mu nije jaca strana, ali nije ni tragedija, kao sto se predstavlja.

U svakom slucaju, pretjerujes, reci za njega da je raspad je sramota.

I ok, zavrsena je rasprava, uz dodatak da se nadam da ce jos dugo bit u klubu i da ce biti startni stoper.

opcepoznato je da whisper ne gaji nikakve simpatije prema tamnoputim igracima.

u suprotnom bi stavio nekog barem na avatar.

Ja ne umem da promenim avatar :D

Zouma ima jednu veliku prednost u odnosu na druge naše kandidate, a to je skok igra. Jedan je od najboljih skakača lige, a kod nas daleko najdominantniji, što u odbrani, što u napadu. Na svakoj utakmici ima jednu dobru šansu da zabije gol, a već je 2 zabio. Oba puta nas je taj gol odveo na 2 gola prednosti i ti golovi su lomili utakmicu. Moglo se i bez njih, ali nama prednost od jednog gola ništa ne znači. Kada u sastavu nemamo Abrahama i Alonsa, malo visokih igrača ostaje, zato je Zouma bitan. Treba pokušati svesti ove greške na minimum i bit će dobro. On, Silva i Mendy kao trougao zasad daju dobre rezultate.

Zouma je zadnje dvije utakmice bio los. Medjutim prije togs je bio ubjedljivo najbolji stoper ekipe. Pa spasio je toliko cistih golova svojim nenormalnim klizecim startovima. Njegova mana je pas igra, to svi vidi i svi znaju. Medjutim sve dok nema gresaka dobro je. Izbij je u picku materinu ali spasi gol i niko ti nece nista zamjerit. Eno Luiz zna igrati lopte ...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.