20. oktobar 2020.5 god. comment_304610 Srecom pa danas njegovi kiksevi nisu kaznjeni, onakvi pokloni su zavrsavali u mrezi u prethodnim utakmicama. Greške koje on pravi imaju vremena nekako ispraviti, greške koje naprave neki drugi štoperi (zaspu, ne skoče, ne misle) i golman nemaju vremena za popravni. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304612 Greska iz proslog kola nakon koje smo primili gol isto nije popravljena. Nesiguran zadnje dvije tekme ali još uvijek daleko ispred onih botova Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304615 Nije popravljena jer.... Kepa Arrizabalaga. Mogla se ispraviti. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304619 Jebi ga, mogla je ali njegova je krivica i samo njegova, nema tu šta da ga braniš i ja gotivim Zoumatela ali kad zasere jebi ga Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304621 Ne branim, i meni je Zouma krivac broj jedan. Kepa je mogao da popravi, a nije, tako da snosi jedan manji dio krivice. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304634 Whisper ja sam mislio da ti znas nesto o fudbalu. Ako je Zouma raspad od igraca, ti molim te nemoj ni pisati vise ovde. Koja glupost majko. Desilo se par greska u pasovima, nista strasno i odmah je raspad, a to sto nas svake utakmice vadi i spasava koliko moze i to sto je vec duzi period najbolji stoper u klubu, to nista. Trebali bi jelde Rudigera koristit umjesto njega, haha. Svasta. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304635 Whisper ja sam mislio da ti znas nesto o fudbalu. Ako je Zouma raspad od igraca, ti molim te nemoj ni pisati vise ovde. Koja glupost majko. Desilo se par greska u pasovima, nista strasno i odmah je raspad, a to sto nas svake utakmice vadi i spasava koliko moze i to sto je vec duzi period najbolji stoper u klubu, to nista. Trebali bi jelde Rudigera koristit umjesto njega, haha. Svasta. Koštao nas bodova u prošlom mecu, na ovom je pravio početnicke greške koje pukom srećom nisu naplaćene. I nije mu prvi put,daleko od toga. Raspad. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304637 Bojim se da je u pravu Whisper, jucer je svojim greskama napravio dvije prilike protivnicima jednom je Mendi odbranio drugi put ga je Cilvel izvukao, a koliki je baksuz umalo nije zabio autogol sreca pa je Mendi opet dobro reagovao to je vec treca odbrambena situacija gdje je lose odreagovao ili je lose bio postavljen tako da je to daleko od dobre partije za Zumu. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304638 Izgleda dosta nesigurno zadnje dvije utakmice ali opet bih ga sačuvao, nemam živaca gledati Danca. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304639 Jedino Tomori umjesto njega, ali je problem komunikacija onda, a i par Silva Zouma ima vec 2 clean sheeta. Zadnje 2 loš, ali ne bih ga još mijenjao. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304641 Kostao nas bodova? Zato sto Kepa debil nezna uhvatit ili izbit loptu, vec je pusta da prodje pored? Raspad sistema, mozda ali u tvojoj glavi. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304643 Kostao nas bodova? Zato sto Kepa debil nezna uhvatit ili izbit loptu, vec je pusta da prodje pored? Raspad sistema, mozda ali u tvojoj glavi. Stoper ni u kom slučaju NE SME onako da vrati loptu golmanu. Nikako, nikad i nigde. Bez obzira na reakciju golmana ono je Zumina greška 1/1. I eto kako neko iznad napisa igračima Sevilje je dao dve odlične asistencije koje pukom srećom i dobrom reakcijom drugih nisu realizovane. R a s p a d. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304650 Ne postoji stoper koji ponekad ne pogrijese. S tim da odredjeni grijese stalno, a pojedini rijetko. Zouma spada pod ove druge. Samo naprijed s raspadom, a Zouma ce kidati i dalje. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304652 Ne postoji stoper koji ponekad ne pogrijese. S tim da odredjeni grijese stalno, a pojedini rijetko. Zouma spada pod ove druge. Samo naprijed s raspadom, a Zouma ce kidati i dalje. On ne gresi ponekad, već dva meča zaredom direktnim greškama dovodi protivnika u situaciju da postigne gol. Ali dobro, kako god. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304654 A u prethodnih 20 nas vadio koliko je mogao. Spasavao ciste golove, popravljao greske svih drugih. Ma Tarkowski bi sigurno bio puno bolji. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304656 A u prethodnih 20 nas vadio koliko je mogao. Spasavao ciste golove, popravljao greske svih drugih. Ma Tarkowski bi sigurno bio puno bolji. Prethodnih 20 utakmica? Sta pricas ti covece.... U redu, batali. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304657 Pricam istinu. Ko god nije slijep, mogao je da vidi kako je Zouma daleko najbolji nas stoper, da nas vadi u svakoj utakmici svojim startovima. Naravno nije svemoguc pa da sve spasava, ali sam nam je drzao odbranu.. Sada je tu i Silva, koji je klasa, svakako. O njegovom skoku da ne pricam. Pas mu nije jaca strana, ali nije ni tragedija, kao sto se predstavlja. U svakom slucaju, pretjerujes, reci za njega da je raspad je sramota. I ok, zavrsena je rasprava, uz dodatak da se nadam da ce jos dugo bit u klubu i da ce biti startni stoper. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304658 opcepoznato je da whisper ne gaji nikakve simpatije prema tamnoputim igracima. u suprotnom bi stavio nekog barem na avatar. Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304659 opcepoznato je da whisper ne gaji nikakve simpatije prema tamnoputim igracima. u suprotnom bi stavio nekog barem na avatar. Ja ne umem da promenim avatar :D Prijavi
21. oktobar 2020.5 god. comment_304660 Ja ne umem da promenim avatar :D što povrđuje moju gore navedenu tvrdnju Prijavi
22. oktobar 2020.5 god. comment_304669 Lik je glup kao noga od stola. U najboljem slučaju bi mu plafon bio da bude grijač klupe. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304727 Zouma ima jednu veliku prednost u odnosu na druge naše kandidate, a to je skok igra. Jedan je od najboljih skakača lige, a kod nas daleko najdominantniji, što u odbrani, što u napadu. Na svakoj utakmici ima jednu dobru šansu da zabije gol, a već je 2 zabio. Oba puta nas je taj gol odveo na 2 gola prednosti i ti golovi su lomili utakmicu. Moglo se i bez njih, ali nama prednost od jednog gola ništa ne znači. Kada u sastavu nemamo Abrahama i Alonsa, malo visokih igrača ostaje, zato je Zouma bitan. Treba pokušati svesti ove greške na minimum i bit će dobro. On, Silva i Mendy kao trougao zasad daju dobre rezultate. Prijavi
24. oktobar 2020.5 god. comment_304729 Zouma je zadnje dvije utakmice bio los. Medjutim prije togs je bio ubjedljivo najbolji stoper ekipe. Pa spasio je toliko cistih golova svojim nenormalnim klizecim startovima. Njegova mana je pas igra, to svi vidi i svi znaju. Medjutim sve dok nema gresaka dobro je. Izbij je u picku materinu ali spasi gol i niko ti nece nista zamjerit. Eno Luiz zna igrati lopte ... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.