Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1345830647' post='73605']
Oriol je jso ove sezone kod nas na posudni i onda Barca moze da ga dobija za ja mislim 15 miliona .
Essiena ne bih prodavao jer je pokazao naznake da se vraca u formu .
[/quote]
On je nas igrac, nema to veze sto oni imaju klauzulu da ga kupe natrag.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

[quote name='diablo_bih' timestamp='1345831280' post='73613']
On je nas igrac, nema to veze sto oni imaju klauzulu da ga kupe natrag.
[/quote]
Ali ako ga pozele natrag morat cemo ga pustiti .
Glupo sam se gore izrazio ;)
  • Autor
Neće Oriol nikuda, evo Barca je dovela i Songa pa ima pun kofer igrača. Romeu je naš.
Šta fali imati 6 igrača, pa ima utakmica za sviju ?
  • Autor
caughtoffside (znam, znam.. ) tvrdi da je Wenger zainteresovan za Maloudu.
Pa jebote, to bi bilo ko na terminu ono 'haj izađi, pojačaj ekipu'. haha
[quote name='Wisey' timestamp='1345903054' post='73752']
[/quote]

I ja sam to čitao, nisu me baš uvjerili da govore istinu, al ajd :D
Fala Bogu da Maloude i Benayouna nema ni na klupi i mislim da ih ove godine u slucaju ostanka nebude ni bilo na klupi... jer sada imamo puno kvalitetnije opcije umjesto njih... njih treba obavezno prodat i rijesit ih se... i btw... mislim da bi bilo dobro da se i Romeu posalje negdje na posudbu ili proda...
http://www.clubcall.com/chelsea/kakuta-set-to-leave-1461070.html

http://www.eatsleepsport.com/chelsea/french-close-on-kakuta-1461070.html#.UDu2oBK7-i0

Kakuta ce izgleda put pod noge ovog leta...
[quote name='Wisey' timestamp='1345903054' post='73752']
[/quote]

ma neme Wenger para za Maloudu sta vam je :D ponudio bi 4 milijuna eura :D a ispod 8 ga ne treba dati, treba malo i zasluziti ;)
[quote name='antonius luiz' timestamp='1346155614' post='74789']
ma neme Wenger para za Maloudu sta vam je :D ponudio bi 4 milijuna eura :D a ispod 8 ga ne treba dati, treba malo i zasluziti ;)
[/quote]

iskreno... bolje ga i dat za nekih 4 milja... nego da godinu dana trune na tribini i onda ode besplatno... previse igraca smo mi izgubili na taj nacin... :/
Da prodamo jednog od njih nekako bi prihvatio, ali obojicu nema šanse i to se neće ni ostvariti.
Meireles je odličan igrač za rotacije i u zadnje vrijeme to konstantno potvrđuje na terenu, a Essien je na ovim pripremama bio jedan od najvećih dobitaka i ne bi želio, a sumnjam da bi i klub, da ga sada prodamo kada je već pokazao da u njegovim nogama još ima dinamita. Vidjet ćemo, ja sam osobno za ostanak obojice igrača. Molim Boga da se ljudi iz uprave okrenu odlascima Benayouna i Maloude, a ne onih koji još imaju što dati ovom klubu.
  • Autor
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)][url="https://twitter.com/bbcsport_david"][b]David Ornstein[/b] ‏[s]@[/s][b]bbcsport_david[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Benayoun was keen to exit Chelsea permanently before deadline but tells me few takers & looking like loan at best. Wants to stay in Eng[url="https://twitter.com/search/?src=hash&q=%23cfc"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1346267359' post='75190']
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)][url="https://twitter.com/bbcsport_david"][b]David Ornstein[/b] ‏[s]@[/s][b]bbcsport_david[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
[color=#333333][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(251, 251, 251)]Benayoun was keen to exit Chelsea permanently before deadline but tells me few takers & looking like loan at best. Wants to stay in Eng[url="https://twitter.com/search/?src=hash&q=%23cfc"][s]#[/s][b]cfc[/b][/url][/background][/size][/font][/color]
[/quote]
ma prodati ga i dobit po miljuna i gotova stvar koje posudbe
  • Autor
Yossi na twitteru:

[color=#FFFFFF][font=Arial, 'Times New Roman][size=3][background=rgb(21, 32, 160)]"Morning,I can confirm that I'm in talks with two premier league clubs about a loan move,hope to sort it by tomorrow evening"[/background][/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1346330475' post='75418']
Yossi na twitteru:

[color=#FFFFFF][size=3][background=rgb(21, 32, 160)]"Morning,I can confirm that I'm in talks with two premier league clubs about a loan move,hope to sort it by tomorrow evening"[/background][/size][/color]
[/quote]

Srecno mu bilo...
  • Autor
[quote name='true_blue' timestamp='1346330915' post='75421']
Zašto posudba zadnju god. ugovora?!!
[/quote]
Nema kupca, velika plata kod Benayouna mada mislim da smo ga možda mogli šuknuti QPR-u, al hajd. Dobro je i posudba, samo da nam se ne gurka po ekipi, a sljedeće godine ide džabice.
[quote name='Wisey' timestamp='1346331136' post='75424']
Nema kupca, velika plata kod Benayouna mada mislim da smo ga možda mogli šuknuti QPR-u, al hajd. Dobro je i posudba, samo da nam se ne gurka po ekipi, a sljedeće godine ide džabice.
[/quote]

Ajde bar jedan manje na platnoj listi, a bilo je zainteresiranih Olympiacos, Fulham, heheh Arsenal da im da širinu u napadu :P itd., mogli smo dobiti lagano koji milijun za njega, ali ajde nek mu je sretno
Ako cemo zaradjivati na igracima, dajte da se prodaju Mata, Luiz, Ramiz... Igraci koji su otisli bez odstete, i koji ce otici do kraja godine, ili sledece sezone eventualno, su tehnoloski viskovi. Izuzev Drogbe, niko od njih nije imao vise sta da pruzi Chelsea-ju... Vecina njih nadje angazmane jer klub ne mora da placa odstetu, vec taj novac koriste za platu istih. Suvisno je pricati da se moglo na njima zaraditi, jer da ih je neko hteo, otisli bi oni jos ranije... Rasterecenje platnog spiska i otvaranje prostora za nove snage su jedina korist od njihovih odlazaka.
Chelsea nije Arsenal - ne puni budzet prodajom igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.