Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ponovo javljaju da je Barselona zainteresovana za Luiza,s tim sto su sad svoj interes pokazali i za Ivanovića.Njihov novi trener je oduševljen ovim igračima,s obzirom da Pujol i Pike imaju problema sa povredama u zadnje dve godine,Abidal se oporavlja od transplantacije jetre,Vilanova vidi ove igrače ka idealno pojačanje.[b]Još jedan dokaz da Čelzi ima najbolju odbranbenu liniju na početku 21 veka.Najbolji napad na svetu da izvinte na izražavanju "ga je ispušio"Čelzi je kupio Kehila u januarskom roku ali se još uvek može osloniti na svog kapitena,Terija.[/b]
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Barcelona odavno želi Luiza, ali od tog nema ništa jer je i sam Luiz izjavio da je presretan u Chelseaju i da ne pomišlja na odlazak, a znamo i stav uprave koja ne želi prodavati najbolje igrače.

Sada žele i Baneta. Ni od toga neće biti ništa; kad je odbio Real Madrid, isto tako će odbit i Farcelonu. Usput rečeno, ukoliko bi sada prodali Ivanovića koji nam igra na desnom beku, umjesto jednog igrača na toj poziciji ( Piszczek, Debuchy? ), trebali bi dovesti dvojicu - jednog za prvi sastav, a drugog za klupu, jer se na Hutchinsona i Ferreiru ne možemo čvrsto uzdati. Takav potez jednostavno nema logike niti će se ostvariti, a novine i Barcelona mogu pisati i željeti šta ih duša volja.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1341177633' post='62340']
Podhitno prodati Torresa i Matu... danas su pokazali da oni nemaju kvalitet za nas klub...
[/quote]
Pa da,stvarno za 10-ak minuta ne mogu zabiti ni po 2 gola.
Maloudu je klub voljan pustiti bez obestecenja, dok bi se za Essiena mogle uzeti neke pare...
Od Ess-a i Meirelesa bi se moglo naplatiti dobrih 20ak miliona, ako ne i malo vise. Taj novac bih ulozio u dovodjenje Moutinha, Marchisia ili Witsela, a i otvorio jedno slobodno mesto za vecu minutazu KDB-a i Oriola.
[quote name='m_essien' timestamp='1341314012' post='62568']
po meni u Chelseaju nemaju mjesta više Malouda, Ferreira i Benayoun
[/quote]
ma Ferreira je zajebant pravi, takvog treba imati a i uostalom ima još 1 godinu ugovora stoga neka to odradi do kraja :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341314108' post='62570']

Od Ess-a i Meirelesa bi se moglo naplatiti dobrih 20ak miliona, ako ne i malo vise. .
[/quote] Nemozemo prodati obojicu sta ti je :S
[quote name='Chester' timestamp='1341325406' post='62604']
Nemozemo prodati obojicu sta ti je :S
[/quote]

Zasto da ne ?

Bolje forsirati Kevina i Romeua koji su buducnost tima, nego njih dvojicu koji su na zalasku...

Ionako su startna mesta u sredini terena rezervisana za trio Lamps - Ramiz - Mikel...
[quote name='Blues_95' timestamp='1341339446' post='62637']
Yossi-a treba prodati . Nikad mi nije bio drag , a posebno ne poslije onih izjava poslije utakmice s Arsenalom .
[/quote]

Ne moraš se bojat za to. Neće ostat.
Sjebaše mi do sada krasan dan. [url="http://www.westlondonsport.com/chelsea/di-matteo-expects8-chelsea-duo72-to-stay/?"]http://www.westlondonsport.com/chelsea/di-matteo-expects8-chelsea-duo72-to-stay/?[/url] nije pouzdan izvor pa ne znam jel ovo istina ili nije, možda su i izmislili Di Matteovu izjavu, al nisam siguran, uglavnom nitko osim njih ovu vijest ne prenosi.

Po ovom izvoru, Di Matteo očekuje ostanak Benayouna i Maloude. Krasno.
[quote name='Brane' timestamp='1341431500' post='62803']
Sjebaše mi do sada krasan dan. [url="http://www.westlondonsport.com/chelsea/di-matteo-expects8-chelsea-duo72-to-stay/?"]http://www.westlondo...duo72-to-stay/?[/url] nije pouzdan izvor pa ne znam jel ovo istina ili nije, možda su i izmislili Di Matteovu izjavu, al nisam siguran, uglavnom nitko osim njih ovu vijest ne prenosi.

Po ovom izvoru, Di Matteo očekuje ostanak Benayouna i Maloude. Krasno.
[/quote]
oO nadam se da slavi ili tako nešto pa da je popio koju više :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.