Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Autor
Odličan klub za Yossia i vjerujem da naši ne bi nešto mnogo para tražili jer nam je u interesu da oslobodimo to mjesto u ekipi. Kao što sam i ranije rekao, uvjeren sam da će on otići ali me zabrinjava Maloudina situacija.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1343522077' post='67773']
Klub pod hitno trebaju napustiti : Ferreira, Malouda i Benayoun, a ovu dječurliju na posudbe.
[/quote]

potpis
[i]"The Telegraph say that Malouda and Benayoun are up for sale while Chelsea would be willing to listen to offers for Essien. [/i]"
Maloudu i Benayouna obavezno prodat, naravno, ali ja bih ostavio Essiena još u klubu, a vjerujem da će to Robbie i učiniti. Jednostavno je na ovim pripremama pokazao da još zna i može igrati gotovo na istoj razini kao i prije ozljede te sam siguran da to nije promaklo ni ljudima u klubu. I ja sam bio za njegov odlazak, al me potpuno razuvjerio.
Kako sada stvari stoje možda ode samo Youssi a ostatak u sječnju,No ima još vremena puno toga će se dogoađat u posljednjem tjednu prijelaznog roka.

[b] [size=3]Da se mene pita ja bi prodao i rezernog vratara R.Turnbulla i dao bi nekom mlađem šansu.[/size][/b]

[size=3]Hillario ima još kratko ugovor njega će se riješit dogodine,a Ross je nažalost prevelik kikser da se može na njega ozbiljnije računat.[/size]
Ozivljavaju glasine o odlasku Meirelesa...

http://www.chelseadaft.org/2012/08/big-name-linked-with-chelsea-exit.html

http://www.thesportscampus.com/2012080923668/transfer-news/napoli-linked-with-p8-million-swoop-for-chelsea-midfielder
Ja se nadam da će pored veterana Benayouna i kiksera Turnbulla otići i Meireles jer je i on razočarao po mom mišljenju. Za Maloudu se može i pričekati zima, nije problem.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344503174' post='69551']
Ja se nadam da će otići i Meireles jer je i on razočarao po mom mišljenju. Za Maloudu se može i pričekati zima, nije problem.
[/quote]

Prije obratno, bar po mom mišljenju. Hvala Maloudi za sve, al mi padne mrak na oči kad ga vidim na terenu u našem dresu iskreno, nije to više ni sjena onog igrača od prije par godina.
Što se mene tiče Meireles moze komotno ići jer nema šta tražiti pored ovakvih igrača u veznom a bolje ga sad prodati dok još nešto i vrijedi.
[quote name='Wisey' timestamp='1344590324' post='69877']
West Brom zainteresovan za Lukakua, Southampton traži McEachrana. Riječ je o posudbama naravno.
[/quote]

Lukaku OK, ali McEachran ne treba više ići na posudbe. Ili će se sad dokazati ili neće nikad. Rooney je sa 17 godina harao, a McEachran se proglašava najvećim talentom u zadnjih 50 godina na Otoku. Nek to pokaže.
Ja mislim da Rooney nece biti do koljena malom Feruzu, a vjerujem da Rooney u godinama Feruza nije bio ovoliko dobar kao Islam. Imamo jednog od najmadjih ali i boljih napadaca u svijetu, njega se treba cuvati !
[quote name='Caeruleus' timestamp='1344618983' post='69998']
Lukaku OK, ali McEachran ne treba više ići na posudbe. Ili će se sad dokazati ili neće nikad. Rooney je sa 17 godina harao, a McEachran se proglašava najvećim talentom u zadnjih 50 godina na Otoku. [b]Nek to pokaže[/b].
[/quote]

Nek mu daju priliku.
A dobro, sve zavisi gdje će koga, RDM koristiti.. Ja iskreno ne bih Josha na posudbu, naročito jer je Kevin otišao.

Ali eto, ja se kao i vi ništa ne pitam, pa možemo samo gledati šta će se dešavati ;)
Nevjerujem da ce McEachran na posudbu, a i dolazak Oscara nema veze s njim jer on ionako igra na poziciji centralnog ili defenzivnog veznog pa moze biti zamjena za Essiena,Mikela pa i Meirelelesa
[quote name='EdvinTB' timestamp='1344626871' post='70046']
Nevjerujem da ce McEachran na posudbu, a i dolazak Oscara nema veze s njim jer on ionako igra na poziciji centralnog ili defenzivnog veznog pa moze biti zamjena za Essiena,Mikela pa i Meirelelesa
[/quote]

Josh nikako ne moze igrati def. veznog niti je to po prirodi. Josh moze na dvije pozicije: centralni veznjak (u paru sa jakim defanzivnim) i kao 10-ka. Posto je opste poznato da Oscar u Brazilu igra upravo centralnog veznog a po prirodi je 10-ka, onda je jasno da se moze napraviti prostor za obojicu u pojedinim tekmama.
Moram da priznam da nisam očekivao odlazak Lukakua na pozajmicu,bolje reći,nadao sam se da će ove godine dobiti šansu u Čelziju. Avaj,drago mi je ako ništa drugo što neće presedeti na tribinama još jednu sezonu,ako ga već nemaju u planu za predstojeću sezonu.Mnogo mi je žao što ga prošle godine nisu pustili na pozajmicu,da li je to krivica AVB-a,neznam(iako je sam Lukaku izjavio da ga je AVB upropastio),ali ako jeste to je jedino što mu zameram.

Ne mogu a da se ne osvrnem na neke primere iz Romanove ere,nema nikakvog smisla vraćati se u vreme "siromašnog Čelzija",zašto bi nas to interesovalo,poslednji igrač Čelzija iz omladinskog pogona koji se ustalio u prvom timu je John Terry.

Kad pogledamo unazad imamo par igrača koji su interesantni,na prvom mestu Borini,velika većina ovde na forumu kad god se povede neka priča o mladom igraču koji nije uspeo ima jednostavan odgovor "nije on kapacitet za Čelzi",dobro,složićemo se sa tom konstatacijom za sada. U periodu kada je Borini krčio svoj put bili smo tim koji se oslanjao jedino na iskusne igrače,na šta bi to ličilo da jedan mladi i perspektivan igrač koji je pritom oduševio skaute nama voljenog kluba,da "on" istrči na teren pored Drogbe,sramota za klub. Uopšte me ne interesuje filozofija kluba koja se menja 3 puta godišnje,ono što je opipljivo u celoj ovoj situaciji je to da je Roma na kraju zaradila na ovom igraču,a sam Borini je ponovo na ostrvu.

Da ne mlatim mnogo,pitam se samo šta će biti sa našim novim dijamantima,Piazon i McEachran sledeći na listi za odstrel,nakon toga Chalobah,Blackman,Feruz...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344684328' post='70142']
Josh nikako ne moze igrati def. veznog niti je to po prirodi. Josh moze na dvije pozicije: centralni veznjak (u paru sa jakim defanzivnim) i kao 10-ka. Posto je opste poznato da Oscar u Brazilu igra upravo centralnog veznog a po prirodi je 10-ka, onda je jasno da se moze napraviti prostor za obojicu u pojedinim tekmama.
[/quote]

evo pred nama je vidjecemo, al ako ne ode na posudbu prije ce dobiti sansu na poziciji 6-ice nego na poziciji playmakera jer je tu prevelika konkurencija, pogotovo jer cemo najvjerovatnije igrati u 4-2-3-1 formaciji. I Mikela smo doveli kao 10-ku, kao novog Jay -Jay Okochu pa je evo sad klasicna 6-ica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.