Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Autor
Josh će na posudbu ponovo, to je sad čak i veći rizik nego prošle godine. Volio bih ga u ekipi vidjeti, ali stvarno imamo previše igrača.
Što se teme tiče, zabrinjava me činjenica da nismo još šutnuli Yossia i Maloudu.
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja mislim da oni nece nikuda, da ce ispuniti jos ovu zadnju godinu ugovora pa onda kao slobodni igraci otici negdje u ameriku ili slicno..
[quote name='EdvinTB' timestamp='1344705293' post='70197']
evo pred nama je vidjecemo, al ako ne ode na posudbu prije ce dobiti sansu na poziciji 6-ice nego na poziciji playmakera jer je tu prevelika konkurencija, pogotovo jer cemo najvjerovatnije igrati u 4-2-3-1 formaciji. I Mikela smo doveli kao 10-ku, kao novog Jay -Jay Okochu pa je evo sad klasicna 6-ica
[/quote]

Pogledaj Josha i Mikela i sve ti je jasno. Gdje Josh da bude zadnji vezni i ovako je potrebno staviti mu kamenja u dzepove da ga vjetar ne oduva. S druge strane, tehnicke sposobnosti Mikela i Josha su prica za sebe. Josh kao 10-ka ili u paru sa zadnjim veznim.
[quote name='Wisey' timestamp='1344705435' post='70199']
Josh će na posudbu ponovo, to je sad čak i veći rizik nego prošle godine. Volio bih ga u ekipi vidjeti, ali stvarno imamo previše igrača.
Što se teme tiče, zabrinjava me činjenica da nismo još šutnuli Yossia i Maloudu.
[/quote]

[i]Sky Sports javlja da je nekoliko klubova zainteresovano [/i]za ovog igrača,medju njima Wolves i Middlesbrough,na potezu je RDM.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344706362' post='70204']
Pogledaj Josha i Mikela i sve ti je jasno. Gdje Josh da bude zadnji vezni i ovako je potrebno staviti mu kamenja u dzepove da ga vjetar ne oduva. S druge strane, tehnicke sposobnosti Mikela i Josha su prica za sebe. Josh kao 10-ka ili u paru sa zadnjim veznim.
[/quote]

Zar su visina i tezina toliko bitni? Pa Makelele je manji od McEachrana, pa je bio jedan on najboljih defenzivnih veznih na svijetu
Makelele je crnac. Ramires sa svojih 50kg je snazniji nego Josh sa 100kg.
  • Autor
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2188095/Gael-Kakuta-wants-leave-Chelsea-Marseille-keen.html

Kakuta bi vrlo lako mogao biti sljedeći, a naravno u suprotnom smjeru ide Azpilicueta. Sasvim logično za očekivati.
[quote name='Wisey' timestamp='1344943970' post='70831']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2188095/Gael-Kakuta-wants-leave-Chelsea-Marseille-keen.html"]http://www.dailymail...eille-keen.html[/url]

Kakuta bi vrlo lako mogao biti sljedeći, a naravno u suprotnom smjeru ide Azpilicueta. Sasvim logično za očekivati.
[/quote]

Ionako je nerealno za ocekivati da ce Kakuta dobiti sansu. Dati ga za Azpiliquetu je takodje velika korist od ovog igraca.
  • Autor
AVB zainteresovan za Meirelesa, kao zamjenu za Modrica. Ocekivano za mene, znao sam da ce se to kad tad desiti u ovom prijelaznom roku.
I na kraju ce Malouda ostati u ekipi jbm ti sunce da ti jebem.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1345200203' post='71356']
I na kraju ce Malouda ostati u ekipi jbm ti sunce da ti jebem.
[/quote]

Ma otici ce i on, samo moramo se strpeti jos par meseci...
Ja se manje brinem zbog njega, nego prosle sezone. Sad kao alternativu na levoj strani imamo Marka Marina i ocekujem da on bude taj koji ce dobijati sanse, ne Malouda.
Ma unervozim se cim ga vidim, nije prijatno nikako.
[quote name='Blues_95' timestamp='1345285302' post='71597']
Zasto se toliko ceka sa odlaskom Benayouna i Maloude ?
Vec 18.08. a oni i dalje u klubu :o ? [u][b]Zar ih niko nece[/b][/u] ?
[/quote]

Sam sebi si odgovorio na pitanje...
  • Autor
Malouda će, prema svemu sudeći, ostati tu još najmanje 6 mjeseci (vrlo vjerovatno punu godinu dana) a Benayoun će sigurno otići do kraja.
Moje su želje da se riješimo Meirelesa, Maloude, Benayouna i da zadržimo Romeua još ovu godinu pa ga sljedeće damo Barceloni, za 15 milijuna koliko se ne varam..nije mi se dojmio taj igrač uopće.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.