Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

[quote name='pidy' timestamp='1326112469' post='15732']
super, samo nek ide :D
samo ko` da mi je nesto malo 3 miliona?
[/quote]

Malo jašta neg malo :) Nek daju 5 i ja zadovoljan a vjerujem i svi mi :D
  • Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Po [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/salomon-kalou/profil/spieler_7971.html"]transfermarketu [/url]vrijedi 12,5 miliona. Da je bar uzeti 10 miliona -_-
[quote name='pidy' timestamp='1326113441' post='15741']
Po [url="http://www.transfermarkt.co.uk/en/salomon-kalou/profil/spieler_7971.html"]transfermarketu [/url]vrijedi 12,5 miliona. Da je bar uzeti 10 miliona -_-
[/quote]
Nema šanse, jer mu ističe ugovor.
Ma meni nije svih žao. Koliko je takvih bilo.
Dok isto tako i puno više ima onih koje i dan danas žalim što nisu tu ostali. Maloudu ni sekunde neću žaliti, dok bi Salomon mogao faliti. ;)
Meni ni Kaloua ni Maloude nebi bilo žao, možda malo Maloude. Dok mi nekih igrača bude jako žao najsvježi primjer mi je Anelka.
Ma nije mi zao nikog, nek idu svi (Kalou, Malouda, Alex itd.).. zelim da gledam vrhunske igrace, a ne prosjecne..
Kalou i Alex nisu bog zna ostavili neki trag da ih gotivim, dok Malouda jeste ali ipak nek ide. Voleo bi da mesto njega na klubi vidim Lalkovica, Piazona i dr.
[quote name='how yes no' timestamp='1326216810' post='16042']Ma meni nije svih žao. Koliko je takvih bilo. Dok isto tako i puno više ima onih koje i dan danas žalim što nisu tu ostali. Maloudu ni sekunde neću žaliti, dok bi Salomon mogao faliti. ;)[/quote]

ma bilo ih je, ali su mi Anelka, King Salomon, Malouda pa i Alex ipak nekako prirasli srcu :(
svi su briljirali prije 2-4 sezone kad smo igrali najbolji nogomet
kod alexa se sjećam onih slobodnjaka s vanjskom :D
anelka je znao jako dobro odigrati kada mu se dalo i znao nas je vaditi i isto ko i Kalou, koji je često zabijao pobjedonosne golove
malouda je tamo briljirao na lijevom krilu, posebno se sjećam njegove partije iz polufinala protiv barcelone, i sjećam se kada je prije par sezona u finalu FA kupa šutnuo loptu, lopta se odbila od prečke u gol, ali je izašla van i suci nisu to vidjeli pa nisu ni priznali gol, nešto slično ko lampard na SP-u u JAR-u

jednostavno mi je žao što svi oni odlaze, ja bi najrađe htio da se svi vrate u formu ko prije pa da tako razvaljujemo
a najgore bi mi bilo da npr kaloua prodamo arsenalu i da on tamo počne razvaljivati
Normalno, svi smo doživili neke lijepe trenutke uz njih. I uz Salomona, Maloudu, Alexa, Anelku. I normalno, da bi voljeli da su oni u pravoj formi, da pomognu klubu.
Ali takva je realnost, da oni ne mogu više biti na najvišem nivou. Kalou možda može, ali ipak će to morat uradit u nekom drugom klubu.

Mi moramo nastavit dalje, sa nekim novim igračima, a njima nek je sretno gdje god završili.
[quote name='how yes no' timestamp='1326229597' post='16173']
Normalno, svi smo doživili neke lijepe trenutke uz njih. I uz Salomona, Maloudu, Alexa, Anelku. I normalno, da bi voljeli da su oni u pravoj formi, da pomognu klubu.
Ali takva je realnost, da oni ne mogu više biti na najvišem nivou. Kalou možda može, ali ipak će to morat uradit u nekom drugom klubu.

Mi moramo nastavit dalje, sa nekim novim igračima, a njima nek je sretno gdje god završili.
[/quote]

onda moramo prodati te igrače negdje van premierlige da ne ojačamo konkurenciju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.