Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Chelsea 2 : 1 Arsenal (20.01. ned)

Istaknuti odgovori

Atkinson je tu, da napravi balans u ovome svijetu, da prekine disbalans stvoren unijom Ferguson - Webb.
  • Odgovori 121
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sve je divno krasno dok je Mazacar raspoložen. Chelsea pobjeđuje, svi su sretni. Ali to nam samo zamaže oči, jer nismo ni svjesni kolike su tarabe Benitez i Torres, ovaj od trenera, ovaj od napadača. Kad dođe na red njihovo da se pokaže, opet ćemo popušiti pa ćete se svi otrijezniti. Ja nisam zadovoljan, onakve igrače imamo, a u drugom nam poluvremenu pristup ko curice kakve. Trebali smo ih razmontirati u prvih 40 minuta s 4-0, pa da ne dođu sebi. Jebo sve ovo, imali smo i sreće u drugom poluvremenu, komotno je moglo biti 2-2. Pobjeda kojoj se iskreno ne veselim.
Gledao prvo poluvrijeme a drugo nisam je me ispizdio live stream. Kontam sam da cemo zabiti jos koji gol u drugom ali vidim po vasim komentarima da nismo bili blizu 3. pogotka. Jbg. Vazno je da smo uzeli.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358706489' post='103021']
Sve je divno krasno dok je Mazacar raspoložen. Chelsea pobjeđuje, svi su sretni. Ali to nam samo zamaže oči, jer nismo ni svjesni kolike su tarabe Benitez i Torres, ovaj od trenera, ovaj od napadača. Kad dođe na red njihovo da se pokaže, opet ćemo popušiti pa ćete se svi otrijezniti. Ja nisam zadovoljan, onakve igrače imamo, a u drugom nam poluvremenu pristup ko curice kakve. Trebali smo ih razmontirati u prvih 40 minuta s 4-0, pa da ne dođu sebi. Jebo sve ovo, imali smo i sreće u drugom poluvremenu, komotno je moglo biti 2-2. Pobjeda kojoj se iskreno ne veselim.
[/quote] Upotpunosti se slazem s tobom.
ako se neko seca skoro sam rekao da ce mozda poceti Manchesteru da se vraca sve to sto im je ulazilo u 90+ minuti,nadamo se da je ovo samo pocetak, pevci ih razmontirali u drugom poluvremenu.. Danas nisam gledao utakmicu,izludeo sam zbog toga,ali posao mora da se odradi,svaka cast plavcima na pobedi, Sad na trazenje snimka sa meca :)
prvo poluvrime vrhunska partija mislia san da ce arsenal zavrsit ko aston villa, ali zato drugo poluvrime dobro da nije zavrsilo ko soton
inace ne znan sta svi seru atkinson pomoga ovo ono, sve ok
i moran rec da nas je cole spasia
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358706489' post='103021']
[/quote]

Trezni smo mi jos odavno..... Od novembra meseca, negde...
[size=4]A to kakva je taraba nasa Plavusa, to nema potrebe da nam pricas, jer i to znamo. [/size]
O Benitezu smo takodje svi dobro obavesteni.
Zlo koje nas je snaslo, u vidu njih dvojice, ima svoj rok trajanja. Nicija nije do zore gorela.
Do tad se veselite svakoj pobedi, jer pobede ne donose Benitez i Torres, vec onaj drugi deo Chelsea-ja, kojim se i dalje ponosimo ;)
Prvo poluvrijeme, pa jbt ne sjecam se kad smo ovako igrali super.. Divota, pa arsenal nije mogao meda s kasike.

Nmg ni zamislit kad bi imali jednog dobrog trenera tipa Mourinho, Hiddink. Pa da igramo citavu utakmicu ko ljudi a ne jedno poluvrijeme sjajno drugo losije.

MAZACAR ili ti ga skraceno B.O.G.
Prvo poluvrijeme smo odigrali perfektno,i da tako svaku utakmicu igramo ne bi nas niko mogao pobjediti,ali zato drugo poluvrijeme protiv Arsenala danas je katastrofaaaa,neznam je li im Benitez rekao da igraju defanzivnije ja neznam,ali da smo igrali kao i u prvom poluvremenu dali bi Arsenalu sigurno još 2-3 gola.
[quote name='Tinmar' timestamp='1358447850' post='102389']
Mazakar nikad neće biti sila, cijenim tvoje mišljenje ali to je jednostavno tako, ni Mata ni Oscar nikad svoj puni potencijal neće iskoristiti na krilu, jedino je Eden podjednako dobar i na krilu i u sredini. Ako Oscar ode dublje u vezu onda može, ovako - ne bih rekao. Mazases bro, Mazases...
[/quote]

If you know what i mean ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358717233' post='103063']
If you know what i mean ;)
[/quote]
Drugo poluvrijeme ;)
[quote name='Tinmar' timestamp='1358725795' post='103088']
Drugo poluvrijeme ;)
[/quote]

Ne mogu da verujem....
Ti krivis igrace ?!

Daj im trenera koji zna posao, i postace fudbalska sila ;)
To sto si ih ti otpisao, ne znaci da nemaju buducnost ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358769726' post='103151']
Ne mogu da verujem....
Ti krivis igrace ?!

Daj im trenera koji zna posao, i postace fudbalska sila ;)
To sto si ih ti otpisao, ne znaci da nemaju buducnost ;)
[/quote]
Trener je kriv ali kažem, neću sad po jednom dobrom poluvremenu prosuditi da oni dobro igraju zajedno, nakon svih onih utakmica kada nisu...
[quote name='Tinmar' timestamp='1358772064' post='103158']
Trener je kriv ali kažem, neću sad po jednom dobrom poluvremenu prosuditi da oni dobro igraju zajedno, nakon svih onih utakmica kada nisu...
[/quote]

Jedno dobro poluvreme....

Pa ovo im je drugi put da razmontiravaju Arsenal, pa Kokoske.... Dobri su bili i protiv Juventusa u prvom mecu... Pa United....
Malo si se zeznuo ti ;)
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358773928' post='103171']
Jedno dobro poluvreme....

Pa ovo im je drugi put da razmontiravaju Arsenal, pa Kokoske.... Dobri su bili i protiv Juventusa u prvom mecu... Pa United....
Malo si se zeznuo ti ;)
[/quote]
Ja imam dojam da čim im dođe neka ekipa koja se voli braniti da tu sve prestaje, jbga, možda (a i nadam se da) griješim ali tako ja to vidim. Arsenal je napadačka ekipa koja dopušta puno prostora i napada s puno igrača tako da me ovo i nije čudilo...
[quote name='Tinmar' timestamp='1358774546' post='103174']
Ja imam dojam da čim im dođe neka ekipa koja se voli braniti da tu sve prestaje, jbga, možda (a i nadam se da) griješim ali tako ja to vidim. Arsenal je napadačka ekipa koja dopušta puno prostora i napada s puno igrača tako da me ovo i nije čudilo...
[/quote]

Pa cist primer je dvomec sa Farcelonom prosle sezone.
I Chelsea se svim silama branio, i zaustavio najuigraniju fudbalsku ekipu na svetu.
Kad sabijes 11 igraca u 20m od gola nema prostora za carobnjake fudbala, koliko god dobri bili.
Mata, Hazard i Oscar su tu da igraju fudbal, ne da premoscuju bunkere.
Za sve ostalo, tu je Bane Ivanovic :D
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358776684' post='103182']
Pa cist primer je dvomec sa Farcelonom prosle sezone.
I Chelsea se svim silama branio, i zaustavio najuigraniju fudbalsku ekipu na svetu.
Kad sabijes 11 igraca u 20m od gola nema prostora za carobnjake fudbala, koliko god dobri bili.
Mata, Hazard i Oscar su tu da igraju fudbal, ne da premoscuju bunkere.
Za sve ostalo, tu je Bane Ivanovic :D
[/quote]
Only time will tell, meni će biti drago ako sam ja u krivu i ako oni stvarno mogu uspješno igrati skupa i da jedan nije u sjeni drugoga, kao što je inače većinom Oscar u sjeni ;)
A ovo s Barcelonom je nešto drugo, Chelsea se zbunkeriso k'o nitko, ne mislim ja na to, nego na ekipe koje se bolje i intezivnije brane, ne baš da parkiraju bus...
http://www.chelseasupportersgroup.net/2013/01/chelsea-terrace-talk-irish-examiner-article-by-trizia-36/

Evo analize utakmice iz pogleda jednog navijača i kolumnista iz Irske, pa ako nekoga zanima ;)
[quote name='Pifonis' timestamp='1358778349' post='103191']
[url="http://www.chelseasupportersgroup.net/2013/01/chelsea-terrace-talk-irish-examiner-article-by-trizia-36/"]http://www.chelseasu...e-by-trizia-36/[/url]

Evo analize utakmice iz pogleda jednog navijača i kolumnista iz Irske, pa ako nekoga zanima ;)
[/quote]
Zadnji paragraf moćan:

[color=#333333][font=Helvetica, Arial, 'Lucida Grande', Verdana, sans-serif][size=3][background=rgb(235, 239, 242)]The only thing that I hope for no matter who rocks up at Chelsea, is that we become a united club once again – the infighting amongst fans and the disharmony with the board following Benitez’s appointment is far from ideal. The club need to realise that although we have no “right” to be considered when making decisions, they should do so to preserve the bond with the supporters – as they never know when they might need us…..[/background][/size][/font][/color]
[b][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]Gary Cahill believes Arsenal are no longer a threat to Chelsea in the race for Champions League places and is more concerned with catching Manchester United in the title race.[/size][/font][/color][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][size=4]London Evening Standard[/size][/font][/color]
[b]Arsenal forward Theo Walcott believes that he has produced his best form for the Gunners this season and revealed that Chelsea pair Juan Mata and Petr Cech congratulated him on his goal.[/b]

“I’ve been happy with the last couple [of seasons], but more so this season, being more consistent and scoring more goals, in the bigger occasions as well,” said Walcott.

“Even [Chelsea keeper] Petr Cech was saying ‘great finish’ after [Sunday’s game]. It’s coming from a world-class keeper and it means a lot. You get Juan Mata whose congratulating me afterwards. Little things like that, coming from these players that I look up to and watch and learn from every week means a lot to me.

“Now I want to repay everyone who’s been faithful to me and I’m definitely ready for that battle.

“I’d rather not score goals and the team wins, that’s the sort of person that I am. But I know where Arsenal should be. That’s why I committed my future to them. We need to start realising how good we are, because we showed some great stuff in the second half [against Chelsea] but we need to do that from the start of games.”

Ne bi me čudilo da vidimo sad njegov ogroman napredak,RVP je živnuo kad je izašo iz Anrijeve senke,sad je raščistio situaciju oko ugovora,zna na čemu je i može u potpunosti da se posveti fudbalu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.