Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Chelsea 2 : 1 Arsenal (20.01. ned)

Istaknuti odgovori

Šta se to priča, valjda odgođena utakmica, do daljnjega, zbog snijega kažu.....sreća

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

• Odgovori 121
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma ja očekujem pobjedu. to očekujem u svakoj utakmici. pa neću očekivat da izgubimo. samo želim da drže dobru igru kroz cijelu utakmicu a ne kada povedu da se brane pa popuše na kraju. toga mi je na vrh glave ima 3 godine. koji je god trener bio uvijek ista stvar, i što je najgore i na domaćem terenu. dajte gol i nastavite normalno igrati. i vratite ponos navijačima a ne ih sramotiti. na kraju nećemo ništa osvojiti a mogli smo sve. ŽIVITE ZA CHELSEA!!!
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/580504_535317809821385_735073133_n.jpg[/img]
[quote name='diablo_bih' timestamp='1358592958' post='102621']
Eh cuj walcott kreator, tu je trebao biti wilshere :S
[/quote]

Juan Mata-8
Theo Walcott-6
Eden Hazard-6
Santi Cazorla-5

Na PL mislim
Volio bi da pobjedimo,al s ovakom igrom toplo-hladno moze svasta da se desi,onaj crveni za arsenal protiv city nema pravo igrat protiv nas (jer su tokom sedmice igrali FA cup pa nezz ?)
ako se ne varam direktan crveni je bio 2 utakmice suspenzije
znaci koscielnog nema protiv swansea i nas
dobro je sto nema koscielnog, smrdi, ne vokin ga nikako

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Moguća postava Arsenala:

--------------------Szczesny-------------------
---------------------------------------------------
----------Mertesacker---Vermaelen---------
Sagna-----------------------------------Gibbs
----------------Diaby---Wilshere--------------
Oxlade------------Cazorla----------Podolski
---------------------Walcott---------------------

Druga opcija je Walcott na krilu a Giroud u vrhu napada.
Inace, Mikel Arteta se začuđujuće brzo oporavlja i prema nekim špekulacijama bi trebao zaigrati sutra. Vjerojatno najvažniji igrač Arsenala.

Sto se tice forme i igre Arsenala stvari su komplicirane. Igraju najnekonstantniji nogomet u Wengerovoj eri. Forma im se mijenja iz utakmice u utakmicu.
Cazorla je u zadnje vrijeme totalno izvan forme, tek tu i tamo proigra. Dosta tih. Ipak, igrac koji kao i Mata moze proizvesti magiju na terenu u svakome trenutku.

Obrana također sarena, najvise zbog stalnih rotacija Wengera koji 3 utakmice zaredom ne moze povezati isti stoperski par.
Sagna je također neuobicajeno los ove sezone. Gibbs se polako probija prema najboljim bekovima lige.

Diaby se vratio i donio tu cvrstinu u inace izuzetno tehnicku sredinu Arsenala koju su cinili Arteta - Wilshere - Cazorla. O Walcottu se sve vec zna, uvijek dobro igra protiv Chelsea.
Podolski također na svoj dan moze biti vrlo opasan, dosta pomaze Gibbsu na lijevoj strani u obrani.

Najtalentiraniji, najborbeniji i igrac koji sam vuce Arsenal u zadnjih nekoliko utakmica je sigurno - Jack Wilshere. Jednako kvalitetan i u obrani i u napadu.

Teska utakmica svakako i za jednu i za drugu ekipu, Arsenal trazi put u top4, Chelsea je po meni u tom drustvu siguran al su zapeli u crnoj rupi gdje nema prostora ni naprijed ni nazad.
[url="http://bleacherreport.com/articles/1490239-chelsea-vs-arsenal-5-biggest-things-the-blues-should-fear"]http://bleacherrepor...ues-should-fear[/url]

Lutao po naslovnici od fejsa ko i inače i jedna stranica ovo postirala pa da stavim ovdje ako koga zanima
Konačno očekujem Chelsi sa pravim vođama na terenu (Terry, Lampard).
[img]http://25.media.tumblr.com/0473403d061f82b194de13e3dd5aca8f/tumblr_mgu79fUdrj1qdmaaeo1_500.gif[/img]
Cecs Fabregas: "Uvijek je teško igrati protiv Chelsea.Kada sam bio u Arsenalu mi smo napadali...,napadali...,napadali... i onda Drogba zabije ...hahahhaha
[quote name='grena' timestamp='1358624309' post='102707']
Cecs Fabregas: "Uvijek je teško igrati protiv Chelsea.Kada sam bio u Arsenalu mi smo napadali...,napadali...,napadali... i onda Drog[size=6][b]ba [/b][/size]zabije ...hahahhaha
[/quote]
Evo jedan mali trailerčić :)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=mCvpvSu6ly8[/media]
Ne smijemo dopustiti da se Arsenal razmase,moramo konstantno raditi presing i sto je najbitnije napadati i gol mora doci,imam osjecaj da ce ih Hazard opet levatiti kao u prvoj utakmici.
Ako Mata bude pravi i Chelsea će biti.... Od njega najviše očekujem, mora malo popraviti dojam nakon zadnjih par tekmi

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1358638371' post='102771']
aj chelsea izgubi i ti da mi vikend propadne aj aj
[/quote]

Pobedujemo sutra sa 2-0 :)
[b]Since Arsenal last won a trophy, Chelsea have won Champions League, 2 Premier League titles, 4 FA Cups, 1 League Cup & 2 Community Shields.[/b]

Bez obzira na to, očekujem laganu pobjedu Arsenala, iskreno. Benitez nas vodi u propast, to je sasvim jasno. Ništa mi ne govori da bi se stvari mogle okrenuti nabolje.
Ne znam sta da ocekujem,sve je moguce.Bolje igramo u gostima jer tada protivnici igraju ofanzivnije,a tako i Arsenal igra vecinu utakmica,pa se zakljucak sam namece.Ne bi trebalo da izgubimo,remi ili pobeda su realniji ishod.
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Evo novi video, gol protiv Arsenala U HD rezoluciji sa analizom gola (BBC Match of the Day)[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Sutra nakon utakmice postavljam eventualne golove i zanimljive situacije.[/font][/color]
http://www.youtube.com/watch?v=yMAISxSZnUA
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.