Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Chelsea 2 : 1 Arsenal (20.01. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 121
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

pa ovaj benitez nas stvarno jebe u zdrav mozak pa do kad vise torres, ja ne znam vise sta on pokusava dokazat sa njim,sta vrijedi jedan njegov gol ako ce promasit 10 prilika i jos govori ma bice on kao nekad,bit ce u p.m. pusti Dembu nek igra kad ga vec ide,korisniji je za ekipu 10 puta vise nego ovj panj
[quote name='Blues_95' timestamp='1358685904' post='102892']
Mozemo ih dobiti .
Come on CHELSEA ![/quote]
Ako ih ne možemo dobiti ovakve desetkovane, neka poslije tekme odmah preoru Bridge i posade kukuruz.
Mada nam ni ta eventualna pobjeda neće ništa posebno značiti...
A izbor napadača zaista više nema ni smisla komentirati...
Ja Toresa nisam prepoznao :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Zadovoljan i igrom i rezultatom . Izdvojio bi Ramiresa , po meni on je do sada najbolji pojedinac na terenu .
[quote name='Spaha' timestamp='1358692676' post='102917']
Atkinson je naš čovjek :D
[/quote]
U svakoj utakmici se to primjeti :D, za mene neocekivana pobjeda, mislio sam da ce biti nerjeseno al eto lijepo je dobiti Arsenala 2 puta u sezoni.
Sta se desi s nama u drugom nije mi jasno,da li postoji sansa da je to nekakav Benitezov plan.? inace zadovoljan.
Bome uz dobar sudački poguranac smo pobijedili. Hvala Atkinson.
Gledao sam samo drugo poluvrijeme, Torres se po običaju izgubio, trudio se ali ništa od njega. Ramo je trebao crveni dobit.
Cahill odličan bio u drugom, Demba u deset minuta više nego Torres za 80.
Azpilicueta je danas bio loš dosta, kao i prošlu utakmicu, možda ga malo na klupu spremit.
Lamps zabio mi pobjedili meni više ništa ne treba.
prvo poluvrijeme odigrano kako smo prizeljkivali,dobra igra,dobar rezultat,a u drugom poluvremenu kopija protiv Sautemptona i na kraju do zadnjeg trenutka napeto,opet smo pokazali ko je gazda u Londonu.
Mi u kurcu, oni u kurcu ali opet je fino da oni ipak dobiju veci kurac. +11 u odnosu na njih i bar smo ponos Londona...

Vrijeme je da i Arsenal odmori od LS malo.
Dobro, sreća naša pa smo se nekako provukli do kraja i uspjeli spasiti što se moglo jer je genije smislio takav plan na poluvremenu da je umalo sjebao već dobivenu tekmu. Opet kažem, sreća naša i da smo igrali protiv Arsenala jer recimo da je bio United još bi izgubili 2:3.

Mada ko da gledam da će već sljedeću uspjeti ujebati i tako sve.. Zasad ok, pa šta bude jbg ionako je sezona dizaster teški.
Kakva je bila igra Chelseaja? Nisam bio u mogućnosti pratiti utakmicu :( Vidio sam samo na faceu da je Mata zabio prvi gol :)
[quote name='shevchenko' timestamp='1358697652' post='102978']
Kakva je bila igra Chelseaja? Nisam bio u mogućnosti pratiti utakmicu :( Vidio sam samo na faceu da je Mata zabio prvi gol :)
[/quote]

Poluvrijeme br 1 za pamćene, poluvrijeme br 2 za zaborav.

Krivci lošeg drugog poluvremena - Rafael Benitez & Fernando Torres (standardno).
Bogme Torres se borio u drugom dijelu, napravio nekoliko solidnih poteza i sigurno nije krivac za onakav karambol i lošu partiju. Štaviše, bio je jedan od boljih (a to vam dovoljno govori kako su ostali loši bili u drugom poluvremenu).
Nisam gledao utakmicu, drugarici imendan.
Zovem druga, da pitam za rezultat, i prvo sto cujem je da se Torres osisao, i da nema pojma.
Razmiljam u trenutku, cim je tako poceo recenicu, nece na dobro.
Onda mi kaze da je vec 2:0 za nase.
Mogu reci da mi je i rucak bolje prijao :D
Drugo poluvreme ko da sam na stadionu bio. Ocekivano, po planu trenera povlacenje i cuvanje rezultata. Ja sam znao da je taj covek ogranicen, ali ovo je smesno...
Najača izjava komentatora na sportklub-u : " Svi uslovi su ispunjeni da Aršavin udje u igru" :D :-?

ja se mislim,šta treba sneg da pada da bi rus uo na teren :D

Inače kad je u pitanju sama utakmica,prvo poluvreme 10/10,oduševljen igrom čitavog tima(osim Toresa),drugo poluvreme katastrofa,uvodjenjem Bertranda totalno smo izgubili igru,velika greška nažalost

iako smo pobedili Benitez umalo nije usrao utakmicu,kolko smo bili loši u drugom delu morao je Tores da nas spašava!!!! Eto i Tores nešto da napravi pozitivno!

whis izvini molim te,trebali smo da pomerimo utakmicu zbog tvoje drugarice :D :D :-*
[quote name='Wisey' timestamp='1358698878' post='102988']
Bogme Torres se borio u drugom dijelu, napravio nekoliko solidnih poteza i sigurno nije krivac za onakav karambol i lošu partiju. Štaviše, bio je jedan od boljih (a to vam dovoljno govori kako su ostali loši bili u drugom poluvremenu).
[/quote]
A trebam li napominjat da smo zbog njegove pogreske i primili gol.
Uvek je lepo pobediti Arsenal,tako i ovog puta.Odlicno prvo poluvreme i dosta losije drugo su odlika ove utakmice.Za mene bitna pobeda jer se ovim ucvrscujemo na trecem mestu,pa se mozemo okrenuti kup takmicenjima.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358699371' post='102993']
Kako je moj ponos igrao !?
[/quote]

Ako misliš na Ivanovića [b]dobio sve duele,sve super[/b] samo je imao [b]jedan[/b] veliki kiks koji srećom igrači Arsenala nisu iskoristili. Zamalo ponovo da bude tragičar.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.