Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Chelsea 2 : 1 Arsenal (20.01. ned)

Istaknuti odgovori

chelsea-arsenal.jpg

PREMIER LEAGUE

20.01.2012, SUNDAY, 14:30H

CHELSEA vs. ARSENAL

Uvodničar: reLo

Vaša očekivanja?

• Odgovori 121
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem da Arsenal pobjedi i da Benitez napokon dobije otkaz. Prvenstvo je izgubljeno, četvrto mjesto se može izboriti. Sad mi je samo u interesu da ovaj DEBIL konobar ode iz kluba i da sa sobom povede ostatke Liverpoola (Torresa).
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358376678' post='102225']
Očekujem da Arsenal pobjedi i da Benitez napokon dobije otkaz. Prvenstvo je izgubljeno, četvrto mjesto se može izboriti. Sad mi je samo u interesu da ovaj DEBIL konobar ode iz kluba i da sa sobom povede ostatke Liverpoola (Torresa).
[/quote]
U potpunosti se slazem sa gore napisanim.
ili sam nerealan ili lud ili ne znam ni ja sta....ali ja i dalje ne odustajem od nekih stvari.
Ne znam sta da ocekujem.....znam samo da od ovoga gore ne moze biti pocevsi od Romana, preko uprave pa do rumenog govneta i na kraju igraca ne zna se ko je gori i gluplji ove sezone.

[quote name='grena' timestamp='1358424461' post='102312']
ili sam nerealan ili lud ili ne znam ni ja sta....ali ja i dalje ne odustajem od nekih stvari.
[/quote]
Ja ti se divim.
nemam sta dao cekujem od otakmice.Kad smo uspjeli prokockati 2 gola prednosti protiv Sautemptona sta ce biti protiv Arsenala,teska utakmica.
ma opet prije cemo dobiti Arsenal koji se ne brani...nego neke bunker ekipe, tako da pobjeda nije daleko...2 : 1 za nas po meni :) !!
ne znam, jbt biće gg3+ sigurno kao i sotona što sam prognoziro al ko će uzet ne bi znao reć, ne bi me čudilo da arsenal uzme al jbg posrnuli su i oni i mi(chelsea)

ÄŒech-Bane-Cahill-Terry-Cole-Ramires-Lampard-Oscar-Mata-Hazard-Ba
  • Autor
X ka kuča,zabit cemo gol,primit,arsenal ce povest i onda ce ga Frank zabit za 2-2 ;)

Dao Bog da griješin
Sta god da se desi, Debeli nece dobiti otkaz, pre leta. Nema trenera po Romanovom ukusu(sto skuplje, to bolje) koji je u ovom trenutku dostupan.
Mozete reci da ja podrzavam Beniteza, ako ce vam biti lakse, ali to je surova realnost.

Osudjeni smo na mucenje do kraja sezone.....
Susreti u zadnjih 10 godina:
Arsenal - Chelsea 1:2
Arsenal - Chelsea 0:0
Chelsea - Arsenal 3:5
Arsenal - Chelsea 3:1
Chelsea - Arsenal 2:0
Chelsea - Arsenal 2:0
Arsenal - Chelsea 0:3
Arsenal - Chelsea 1:4
Chelsea - Arsenal 1:2
Chelsea - Arsenal 2:1
Arsenal - Chelsea 1:0
Arsenal - Chelsea 1:1
Chelsea - Arsenal 1:1
Arsenal - Chelsea 0:2
Chelsea - Arsenal 1:0
Chelsea - Arsenal 0:0
Arsenal - Chelsea 2:2
Arsenal - Chelsea 2:1
Chelsea - Arsenal 1:1
Chelsea - Arsenal 1:2
Arsenal - Chelsea 2:1

Naš ukupan skor: 12 pobjeda, 6 remija, 7 poraza. gol razlika 39:29 u našu korist.

Prosječan rezultat: 2-1 za nas.

Na Stamfordu smo 4 puta pobjedili, a po 3 puta remizirali i gubili.
ja mozda probam 2-1 ... ili 1-2 (ne daj Boze) bilo je prelaza izmedju njih dosta....
Ove godine smo cinili cuda,gubili bodove za koje se nismo nadali,United nam prekinuo niz od 10 godina gdje nas je kao pobijedio kod kuce,blesavo izgubili finale svjetskog prvenstva.Onda pobijedili Evertona u gostima gdje nismo toliko vjerovali u to da ce se desiti.A prije toga Everton nije nijednu izgubio kod kuce,a tako i Stokea,zatim su se opustili i qpr nas neocekivano pobijedio, takodjer i swansea.Hocu da kazem da gube dosta utakmica kod kuce.Najrealnije sto mogu uciniti je da bude nerijeseno,to je najvise sto mogu sa ovakvom igrom uraditi.A mozda nam prirede neko cudo.Arsenal isto tako oscilira,njima isto trebaju bodovi za prva 4 mjesta.Ne znam da ce ovo biti uzbudljiv ovaj derbi,al volio bi da grijesim i da Chelsea uzme cijeli plijen.Neka odrze ovo 3. mjesto i bit cu zadovoljan,
Sve neizvesne utakmice smo dobijali,padali smo od ausajdera...a Arsenal je teska tekma i to moramo dobiti... Voleo bi ovu formaciju da vidim jednom.... formacija "Bozicno drvce" (ne znam jel ima vec to ime,ako nema zadrzacu prava) :) Ceo vezni red bi se izvlacio napred... Mata i Hazard da budu neki poluspicevi...oscar i ramires da mogu da se ubacuju da stvaraju visak u napadu.... Jedan od ovih veznih mora ostati kada protivnik krece ...u toku napada kada Lampard krene napred malo vise da oscar i ramires suzavaju sredinu i prave (ovu nasu trenutnu formaciju).... eventualno zameniti Lampsa i Ramiresa, umesto Ramiresa Luiz.... mada ne znam koliko bi Lamps odgovorala spoljana linija...

------------------Cech------------------
Bane----Terry----Cahil------Cole---
--Oscar------Lamps------Ramires--
----------Mata-------Hazard-----------
------------------Ba----------------------

I naravno ocekujem kisu golova :) Ajmo plavci,nema povlacenja,nema predaje..
Iskreno nista ne ocekujem od ova utakmicu,i tako smo izgubili sanse za titulu.Najrealno bice ako bude nereseno i da ostane rezultat 0-0 b-(
Evo jedan video sa zadnje utakmice protiv Arsenala, koju smo dobili 2:1, nadam se i sutra pobjedi. :)

http://www.youtube.com/watch?v=uHWpLlrkP3M
tako mi je svejedno, da arsenal nas dobije 0-5 nebi me cudilo
ko da gledam da ce nam onaj giroud zabiti bar 2 gola

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ne očekujem ništa posebno, samo bi volio da još jednom pokažemo da smo najbolji u Londonu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.