Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22 - Chelsea 2 : 1 Arsenal (20.01. ned)

Istaknuti odgovori

U vrijeme utakmice prognoziran slabi snijeg, temperatura -1 °C, vjetar sjeverni prosječne brzine od 12 km/h. Nisam mogao nać trenutnu sliku da vidimo kako to izgleda, ali po svemu sudeći ne bi trebalo biti problema zbog snijega u smislu odgode utakmice.
  • Odgovori 121
  • Pregledi 9,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Spaha' timestamp='1358533278' post='102545']
tako mi je svejedno, da arsenal nas dobije 0-5 nebi me cudilo
ko da gledam da ce nam onaj giroud zabiti bar 2 gola

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
[/quote]Onaj Giroud nebi znao da zabije kada bi vreću cementa stavio na gol on bi je pogodio.
de džafa il kak se već zoveš, šta pričaš, giroud je dobar špic trebalo mu je vremena da se navikne na pl al evo sad igra solidno s tim da ulazi s klupe svaku utakmicu.. bolji je od torresa 3 puta

samo da mata i hazard budu raspoloženi, nemam brige ;) onda će i demba zabit, samo mu daj loptu

ne mogu gledati nažalost utakmicu.. :/
Joj kad premotam film unazad do utakmice na Emiratesu ove sezone... Kako sam tad bio sretan i uzbuđen, totalno kontra raspoloženje u odnosu na danas. A jesmo im ga i šuknuli tamo fino.
[quote name='Wisey' timestamp='1358682836' post='102852']
Joj kad premotam film unazad do utakmice na Emiratesu ove sezone... Kako sam tad bio sretan i uzbuđen, totalno kontra raspoloženje u odnosu na danas. A jesmo im ga i šuknuli tamo fino.
[/quote]

Jos ga Torres dao :D :D :D
Evo vidim da nece niko prenositi tekmu,bar ne oni programi koje ja imam. Jbg,ne znam sta da ocekujem o ove utakmice. Ako bude sastav kao sto je Kalouda napisao onda se mogu nadati pobjedi. Samo da debeli nesto ne usere,a znamo da moze.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358682993' post='102856']
Jos ga Torres dao :D :D :D
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=WtT2AsJacIg

Eto malo da se podsjetimo. B-)
Izgleda da neću moć gledat utakmicu.. Jest mi žao.. :/ al eto očekujem pobjedu naših iako s Benitezom na klupi to je upitno i očekujem gol Dembe..
Nadam se pobjedi ali je ne ocekujem. Da igramo na Emiratesu, potpisao bih 3 boda ali otkako je Debeli tu bolje stojimo na strani nego kod kuce.

Uvijek je drago trpati rivala, valjda ce tako biti i danas.

COYB!
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358684371' post='102874']
To da smo bolji na strani nego kod kuce povlaci novu polemiku... ALi o tome neki drugi put...
[/quote]

Tim izgleda rasterecenije kad se ne igra na Bridge-u. Na Bridge-u atmosfera nije pozitivna, stvara se veci pritisak i to se odrazi na tim.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1358684597' post='102879']
Kod Arsenala nece moci nastupati Arteta,Podolski i Chamberlain.
[/quote]

U najavi sa portala piše da nema ni Rosickya zbog povrede i Gervihna zbog AKN-a
[quote name='Pifonis' timestamp='1358684978' post='102883']
U najavi sa portala piše da nema ni Rosickya zbog povrede i Gervihna zbog AKN-a
[/quote]
Da,njih dvojicu sam zaboravio.
[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]CHELSEA (vs Arsenal): Cech; Azpilicueta, IVANOVIĆ, Cahill, Cole; Ramires, Lampard, Oscar, Mata, Hazard; Torres[/size][/font][/color]
Arsenal brojcano nadmocniji ali navikli smo na to.
[b] [color=#333333][size=3]ARSENAL (vs Chelsea): Szczęsny; Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott; Giroud. (B)[/size][/color][/b]
[quote name='CFC1905' timestamp='1358685634' post='102888']
[color=#333333][font=lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]CHELSEA (vs Arsenal): Cech; Azpilicueta, IVANOVIĆ, Cahill, Cole; Ramires, Lampard, Oscar, Mata, Hazard; [size=6][b]Torres[/b][/size][/size][/font][/color]
[/quote]
Necu ni gledat utakmicu.Jebem ti Torresa i onog k'o ga postavi u ekipu.
Sve je super osim Torresa u napadu, cinjenica je da ce ga on zabiti u ovoj utakmici ali ipak je trebao Ba od prve.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1358685899' post='102891']
Necu ni gledat utakmicu.Jebem ti Torresa i onog k'o ga postavi u ekipu.
[/quote]

Ja ionako neću moć gledat utakmicu ali mi je eto sad drago jer neću morat trošit živce zbog ovog panja...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.