Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Europa League 2012/13 = Winner

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      72%
      29
    • Ne
      27%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ne znam da sam negdje pitao
ako chelsea osvoji evropa ligu, da li to znaci da smo opet sampioni evrope?

Sent from my Brain using Tapatalk

• Odgovori 203
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Spaha' timestamp='1361377532' post='108283']
ne znam da sam negdje pitao
ako chelsea osvoji evropa ligu, da li to znaci da smo opet sampioni evrope?
[/quote]
Ne.
Možda jedino po nekoj Gojkarinoj upotrebi logike, if you believe me. :D

Razlog je prost: Evropska liga nije najjače takmičenje na starom kontinentu.
Iasmin Latovlevici je izjavio da navijači nikad neće zaboraviti ovu utakmicu nakon što je njegova Steaua izjednačila rezultat te na kraju pobijedila na penale nizozemski Ajax. Rekao je da je spreman za Chelsea, da mogu pobijediti, te da zaslužuju tu pobjedu. Napadač Raul Rusescu, koji je dao prvi penal dijeli mišljenje sa svojim timskim kolegom te da mogu pobijediti Chelsea.

Laurentiu Reghecampf, trener Steaue je izjavio:
"Ovo je nevjerojatno dostignuće, ali ne znam je li to čudo. Rekao sam igračima nakon prve utakmice da i dalje imamo šansu prolaska, jer smo igrali dobro, ali nismo imali sreće. Sada ćemo naravno proslaviti, ali ne previše. Moram malo smiriti i podsjetiti igrače da imamo tešku ligašku utakmicu u gostima protiv Universitea Cluj te da moramo osvojiti titulu. To je naš glavni cilj. U ovom trenutku ne možemo razmišljati o utakmici protiv Chelsea."
parovi 1/8 finala europa lige

Plzen-Fenerbahce
Benfica-Bordaux
Anzhi-Newcastle
Stutgart-Lazio
Totenham-Inter
Levante-Rubin
Basel-Zenit
[b]Steaua-Chelsea[/b]

utakmice se igraju 7. i 14. marta 2013.
U ovoj rundi ispali Atletiko,Napoli i Liverpul,tako da je plavcima olakšan put do ujedinjenja evropskih kruna.
teško da ćemo i Steauu proći s onakvom igrom...ekipa je totalno demotivirana što se tiče ovog kupa...a možda i nismo demotivirani, možda smo jednostavno loši
Gledao sam skraceni snimak meca Steaua - Ajax. Rumuni su bili toliko motivisani, da su igrali na 200% svojih mogucnosti. Navijaci ih nosili svih 150 minuta.
Verujem da ce protiv Chelsea stvari biti jos vrelije.
Iako sam iznenadjen ispadanjem Ajaxa, po onome sto su prikazali, zasluzeno idu dalje.

Chelsea moze dobiti ovaj dvomec. Samo je stvar htenja.
[quote name='Ercov' timestamp='1361542644' post='108628']
U ovoj rundi ispali Atletiko,Napoli i Liverpul,tako da je plavcima olakšan put do ujedinjenja evropskih kruna.
[/quote]
Jos se sastaju Tottenham-Inter , Anzhi - Newcastle , Stuttgart - Lazio .

Mozemo ovo osvojiti , samo treba nabrijati igrace .
Drugari,vidim da je tema o organizovanim putovanjima zatvorena,pa htedoh da pita da li neko planira put u Bukurest?
Cena karata se krece od 60-250 evra...
Meni su samo te karte problem,prevoz sam obezbedio,prenocio bih u Bukurestu sa 2 brata...
[quote name='Batigol' timestamp='1361803862' post='109102']
[size=4]Cena karata se krece od 60-250 evra...[/size][/quote]
Odakle ti taj info?
To mi je debelo prenapuhano. Za prvenstveni meč koji igraju s Gaz Metanom u subotu cijene karata su im od [b]2,24 EUR[/b] (10 leva) za najjeftinije do [b]11,21 EUR[/b] (50 leva) za najskuplje karte(VIP 1).
Koliko vidim karte za utakmicu EL još nisu u prodaji, a karte za gostujuću tribinu će se prodavati isključivo preko Chelsea FC-a.
Chelsea također još nije objavio niti njihovu cijenu niti plan prodaje s konkretnim datumima.
Ja sam 98 % siguran da mogu do jedne karte, a recimo jedno 75 % siguran da bih mogao do 3, ali problem je u tome što je prekratak rok između datuma prodaje karata i datuma odigravanja utakmice pa bi netko morao po te karte izravno na Stamford Bridge, a sumnjam da bilo kome paše ta solucija. :-?

Da je Ajax prošao dalje ja bi garantirano išao u Amsterdam(i vodio starog sa sobom), ali Bukurešt me ni najmanje ne privlači i ne zanima.
Sa zvanicnog sajta Steaue.
[url="http://www.steauafc.com/en/articol/bilete_online-chelsea/"]http://www.steauafc....online-chelsea/[/url]

Covece jesam kreten,ovo je u lejima? :huh:[size=4] Izvinjavam se svima na dezinformaciji.Ovde ne pise valuta,ja odmah mislio da je u evrima.[/size][size=4]Ja jos pomislo da moze najjeftinija da bude 60evra iako mi je delovalo nemoguce ali tako je pisalo.Mislio sam da oni samo evre koriste.[/size]
[size=4]Znaci ,karte su od 13evra do 50 evra.[/size][size=4]Ne racunam VIP. [/size]
Ako prođemo jeli se već zna ždrijeb ili svi u bubanj pa šta bog da???
Steaua ove sezone..

- Prvi su na tabeli u ligi, sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.
- Forma zadnjih 5 utakmica - W D L W W
- Najbolji strijelac ove sezone je Raul Rusescu sa 22 gola na 32 tekme..

Chelsea :P

- 4. na tabeli sa 2 boda prednosti u odnosu na petoplasirani Arsenal
- Forma zadjnih 5 utakmica - W W D L W
- Najbolji strijelac Mata sa 17 golova..
Danas su objavljeni cijena i raspored prodaje karata. Karta za utakmicu u Bukureštu stoji 34 GBP.
[quote][color=#ffffff][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3]Tickets for this match are priced at [b]£34[/b] and we have received an allocation of [b]1601 tickets[/b].[/size][/font][/color][size=4][/quote][/size]
  • 2 sedmice kasnije...

A sad,sa poraslim samopouzdanjem poraziti Steauu i plasirati se u četvrtfinale LE.Trenutno je samo Tottenham na kladionicama ispred nas što se tiče kvota za osvajanje LE,ali i to će se posle četvrtka promeniti.

Bilo bi lepo da dobijemo Bazel za protivnika u četvrtfinalu.Ili Rubin.

Jel izvlacenje sutra u 13:00 ?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.