Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Europa League 2012/13 = Winner

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      72%
      29
    • Ne
      27%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ja licno od ovog takmicenja ne ocekujem nista, niti mu pridajem veliki znacaj. Jeste to Evropski trofej, ali je daleko ispod ranga Lige Sampiona,i uglavnom je rezervisan za ekipe iz donjeg doma Evropskog fudbala. Bude ponekad izuzetaka, ali retko.
Da se ja pitam, igrali bi omladinci, a fokus bi ostao na domacim takmicenjima.
Medjutim Rafa Benitez preko Chelsea-ja trazi spas. Sve pozitivno sto uradi pomoci ce mu u nalazenju novog angazmana, tako da je vrlo verovatno da ce ici na osvajanje.

Aktuelni prvak Evrope "na terenu" kod branioca Lige Evrope.
Atletico je za sada prvi favorit za osvajanje trofeja. Kazem za sada jer se moze desiti da ih u januaru napuste 2 mozda i najbolja igraca Falcao i Adrian.
Posle njih bih mogao izdvojiti grupu od 4 tima:
Chelsea, Tottenham, Liverpool i Inter. Tu svako svakoga moze da pobedi, a uspeh ovih timova u takmicenju zavisice prevashodno od njihovog interesovanja za isto.
Dva tima koja nikako ne smeju biti otpisani su Benfica i Ajax.
  • Odgovori 203
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kao što sam već rekao u drugoj temi, samo osvajanje ovog trofeja može donekle isprati sramotu ispadanja iz LP i ništa manje od tog me nebi zadovoljavalo.
Stoga, maksimalno ozbiljno shvatiti ovo natjecanje i donijeti trofej na Stramford Bridge.
Možda postanemo prva ekipa koja je osvojila evropsku ligu nakon lige šampiona :D
Sto rece neko par postova iznad, ovdje davati sansu igracima koji nisu toliko standardni a da nam je Josh tu, ovo bi bilo idealno za njega. Neka igraju Bertrand, Azpilicueta, Romeu, Sturridge, Marin, Piazon itd. U svakom slucaju, treba se posvetiti prvenstvu i kupovima. Ovo je usputno takmicenje.
  • Autor
[quote name='antonius luiz' timestamp='1355053394' post='93852']
Atletico Madrid, ali Falcao kod nas :D :)
[/quote] bom ako pređe kodnas, morat će sa tribine ogledati sve naše tekme u Europa Lige :)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1355097154' post='93988']
bom ako pređe kodnas, morat će sa tribine ogledati sve naše tekme u Europa Lige :)
[/quote]

Neće jer ove sezone nije upisao ni minute u Europskoj Ligi koliko ja znam pa prema tome mislim da može nastupati za drugi klub. Plus to je jasan znak da ga Atletico planira prodat na zimu, jer kojeg će im drugo vraga inače on na klupi. ;)
  • Autor
[quote name='CFC1905' timestamp='1355097423' post='93991']

Neće jer ove sezone nije upisao ni minute u Europskoj Ligi koliko ja znam pa prema tome mislim da može nastupati za drugi klub. Plus to je jasan znak da ga Atletico planira prodat na zimu, jer kojeg će im drugo vraga inače on na klupi. ;)
[/quote] jbte pa super :D nisam znao da nije zaigro u EL! Napustit će. onda Atletico 100%,samo hoće li kodnas:/
[quote name='CFC1905' timestamp='1355097423' post='93991']
[b]Plus to je jasan znak da ga Atletico planira prodat na zimu[/b], jer kojeg će im drugo vraga inače on na klupi. ;)
[/quote]

To je pumpanje cijene za moguć odlazak, ali daleko od toga da je to ispisnica iz kluba.
[quote name='visk' timestamp='1355146037' post='94024']
To je pumpanje cijene za moguć odlazak, ali daleko od toga da je to ispisnica iz kluba.
[/quote]

Ne razumijem.. Pumpaju mu cijenu trako što ne igra u Europskoj ligi?
Jedino je tu pumpanje što bi klubovi dali manje para jer ne može igrat u LP; a on svoju cijenu pumpa golovima. ;)
Pa nisam ja reka da je to sipisnica iz kluba ali je sigurno dovoljno jasan znak da bi ga Atletico prodao u siječnju kad bi došla prava ponuda.
ma daj sto jaci klub, ako je ikako moguce da se odmah na pocetku rijesiti jacih i onda lagano privesti finale kraju
[quote name='CFC1905' timestamp='1355149128' post='94029']
Ne razumijem.. Pumpaju mu cijenu trako što ne igra u Europskoj ligi?
Jedino je tu pumpanje što bi klubovi dali manje para jer ne može igrat u LP; a on svoju cijenu pumpa golovima. ;)
Pa nisam ja reka da je to sipisnica iz kluba ali je sigurno dovoljno jasan znak da bi ga Atletico prodao u siječnju kad bi došla prava ponuda.
[/quote]

Pa strateško pumpanje cijene tako da postane dostupniji i još vrijedniji zainteresiranim stranama.
Jedno je planiranje prodaje tj. kada želiš i imaš u planu nešto prodati, a drugo je puštanje zato jer je netko ponudio iznos boli glava.

Ali sada nije ni bitno - glavno da se razumijemo :)>-
Kakve teorije zavere ovde #-o

Pa Atletico je igrao sa 80% drugog sastava sve utakmice grupne faze LE. Nisu igrali ni Courtois, Godin, Arda.... Kakvo pumpanje cena, ljudi cuvaju najjaci sastav, jer ih je krenulo u ligi, i nece da umaraju glavne igrace.

Svi u Amsterdam :D
  • Autor
[quote name='BoKa' timestamp='1355169503' post='94078']
bate ;)
[/quote] Živojinović ili Borisov?? ;)
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1355235079' post='94153']
Borusi M,Basel,Bate Borisov,Sparta Prag,bilo ko od njih.
[/quote]
Jos bi ja dodao Levante i Dinamo K. neko od ovih bi bio taman za prvo kolo nokaut faze.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1355183551' post='94121']
Živojinović ili Borisov?? ;)
[/quote]

oba ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.