Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Europa League 2012/13 = Winner

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      72%
      29
    • Ne
      27%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355335559' post='94314']
Kakav crni Bate #-o

Ocigledno da neko ne zna kakva je zima u Belorusiji...
[/quote]

kao i u zagrebu -20
pingvini u kaputima se secu po gradu
  • Odgovori 203
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355335559' post='94314']
Kakav crni Bate #-o

Ocigledno da neko ne zna kakva je zima u Belorusiji...
[/quote]
Pa od 14 klubova koje mozemo dobiti bar 5 je sa slicnim problemom, opet je bolje Bate nego Anzi, Zenit, a da ne spominjem Atletiko, Napoli, Inter pa i Ajax i Leverkuzen, ako tako gledamo onda bi nam samo Basel odgovarao. Zima ili ne Bate je uz Basel najlaksi protivnik.
Atletico nikako, volio bi BATE, ali trebamo paziti i prtovi njih. Oni mi izgledaju najlakši. Jesu pobijedili Bayern, ali onda ih je Vaelncia pošteno.
iskreno nakon današnje tekme ne očekujem ništa više nego ispadanje u prvoj fazi
Ždrijeb u 14h sutra.

[u]Nositelji:[/u]

Liverpool, Viktoria Plzeò, Fenerbahçe, Girondins de Bordeaux, Steaua Bucureºti, Dnipro Dnipropetrovsk, Genk, Rubin Kazan, Lyon, Lazio, Metalist Kharkiv, Hannover 96, [b]Chelsea[/b], CFR Cluj, Olympiacos, Benfica.

[u]Nenositelji:[/u]

Anzhi Makhachkala, Atlético de Madrid, Borussia Mönchengladbach, Newcastle United, VfB Stuttgart, Napoli, FC Basel,[b] Internazionale Milano[/b], Sparta Prague, Tottenham Hotspur, Bayer 04 Leverkusen, Levante, Dynamo Kyiv, Zenit St Petersburg, Ajax, BATE Borisov.
Samo se iskreno nadama da ekipa zaista želi da osvoji ovaj trofej svim srcem i da neće ovo takmičenje odbaciti .Samo tome se nadam,jer nisam siguran u to,a za protivnika me zabole.
Sparta Prag - Chelsea :D/

Odličan žrijeb, a i blizu je Prag pa mi se sve čini da ću biti na tribinama.
Sparta, vrlo lagan protivnik i prolaz dalje nece doci u pitanje, sad da vidimo za sljeci krug koga bi mogli dobiti.
[quote name='Elao' timestamp='1356010898' post='95721']
Ajax ili Steaua u narednom krugu, vjerovatno Ajax, vec malo teza utakmica :)[/quote]
Finale Europa lige je ove godine u Amsterdamu... :>

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/47327622.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/9513/47327622.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/141/35087100.jpg/][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7374/35087100.jpg[/IMG][/URL]
Idealna prilika za ljude sa ovih prostora da pogledaju mec voljenog kluba.Prelep grad,ne tako daleko i ne skupo za otici.
Davno je prosla 2005. i odlazak u Sofiju,Kluz sam propustio ali ovde bi moglo da se ode.
Takodje i Bukurest moze biti opcija ako prodje Ajaks.

Sto se tice Sparte,samo je potrebna nasa potpuna ozbiljnost i ne bi smelo da bude problema,ustvari to vazi za skoro sve protivnike u Ligi EVrope.
I u eventualnoj 1/8 finala smo veliki favoriti i oba potencijalna meca imamo prednost domaceg terena.
  • Autor
Juhhhu ispunila mi se želja,dobili smo Spartu za protivnika! Od mene ,do Praga nekih 300-400 km,ako sad neodem neću nikad !
[quote name='EdvinTB' timestamp='1356013803' post='95732']
Juhhhu ispunila mi se želja,dobili smo Spartu za protivnika! Od mene ,[b]do Praga nekih 300-400 km[/b],ako sad neodem neću nikad ![/quote]
Koliko vidim iz BIH si, a to znači da si u bilo kom slučaju južnije od mene.
Ako od mene do Praga ima 692 km, nešto mi tu sad ne štima... :-/
dobili smo lahkog protivnika i prolazak u narednu rundu nebi trebao biti problem,ima dosta zanimljivih utakmica
Totenham-Lyon
Leverkusen-Benfica
Zenit-Liverpol
Borusia Mehengladbah-Lazio
[quote name='Gandalf' timestamp='1356014931' post='95735']
Koliko vidim iz BIH si, a to znači da si u bilo kom slučaju južnije od mene.
Ako od mene do Praga ima 692 km, nešto mi tu sad ne štima... :-/
[/quote]

Mislim da momak živi u Njemačkoj ;)

Što se tiče žrijeba, dobro je. Lagan je protivnik, al šta to vrijedi, takvi nam i uzimaju trofeje iz ruku ove sezone ;)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.