Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Europa League 2012/13 = Winner

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      72%
      29
    • Ne
      27%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 203
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da je bolje da prvu igramo u gostima,ali šta je tu je.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

treba u prvoj ostvariti sto bolji rezultat i lakse igrati u uzvratu i ako ce biti tesko igrati u Rusiji zbog temperature i zaledjenog terena.

Kazan igra odlicno nemaju neka mane u momcadi ulozili su puno u klub, nece to biti lagan protivnik vjerujte mi.

Takodjer su doveli odlicno pojacanje M'Vilu, sve u svemu biti ce teske dvije utakmice.

Kazan igra odlicno nemaju neka mane u momcadi ulozili su puno u klub, nece to biti lagan protivnik vjerujte mi.

Takodjer su doveli odlicno pojacanje M'Vilu, sve u svemu biti ce teske dvije utakmice.

Ako se može nazvati odličnom igra onoga tko u 20 utakmica 19 puta odigra under 1.5 pogotka. 

Da li će biti lagani protivnik, ovisi isključivo samo o nama samima i nikom drugom. Oprosti, ali hebeš ekipu koja u 190 minuta(računajući nadoknade) igre LEVANTE-u ne može dati gol.

Barcelona je tom istom Levanteu u zadnje 3 tekme na Nou Campu zabila 12 komada, a u zadnjoj u Levanteu 4.

Real im je u zadnje 4 tekme na Bernabeuu zabio 19 komada!!!!!!

Jedino što Rubin zna igrati je teški bunker. Preklani su u 6 utakmica LP u skupini imali gol razliku 2:4.

Ove u EL u skupini sa slabim Interom te nažalost smiješnim Partizanom i još smješnijim Neftchiem su uspjeli doći do gol razlike 10:3.

Ali slažemo se u jednom, biti će to vjerovatno teške 2 utakmice jer će Rubin u njima 180 minuta igrati bunker.

1:0 na Bridgeu bi bila vrlo vjerovatno dovoljna prednost za revanš, a s 2:0 bi u Kazan išli na izlet...

I da sumiram, hebeš i nas ako njih ne možemo proći...

a nama je jača strana igra protiv takvih ekipa

sve utakmice do sada,stouk,wba,ko god je igrao bunker protiv nas,jebali smo ježa,bili smo kao bosi po trnju,treba nam šut iz daljine!!!!

Nama u ovom trenutku više odgovara nadigravanje pa šta bude,nemamo više onu ekipu koja je potencirala šut iz daljine,konkretne napade. Sad pokušavamo da se ušetamo sa loptom u go što i nije tolko loše,samo momcima treba vremena da se uigraju. Možemo da primetimo da kako vreme prolazi,sezona,sve smo bolji na tom planu,evo juče dva gola na brza dodavanja i ubacivanje.

Treba pažlivo pripremiti taktitku protiv ekipa koji znaju da odigraju jaku odbranu nadam se na će nas i malo pogurati sreća,ne mož da budemo baksuzi baš celu sezonu

Šta bi volio:

Chelsea-Rubin 1

Totenham-Basel 2

Fenerbahce-Lazio 2

Benfica-Newcastle 2

Realno:

Chelsea-Rubin 1

Totenham-Basel 1

Fenerbahce-Lazio 1

Benfica-Newcastle 1

Odličan protivnik za četvrfinale.Bolje Rubin u ovoj fazi,nego Totenhem ili Benfika.Smeši nam se polufinale.

• 4 sedmice kasnije...

Na citavom ovosezonskom putu u Evropi,verovali ili ne,nismo primili gol samo na 2 meca,u Pragu i u Kopenhagenu.Odigrali smo 12 meceva,na 10 primili bar gol,ukupno 17 golova.

12 meceva: 6 pobeda 2 remija i 4 poraza  

Gol razlika:  26:17.

Trebalo bi odmah nakon zreba za Ligu Sampiona.

Bazel: Nikad u istoriji nije igrao 1/2 finale nekog evropskog takmicenja

Fenerbahce: Takodje

Benfika:12 puta u 1/2 finalima,2 Kupa Sampiona,izgubili 6 finala evro-takmicenja

Celsi: 10 puta u polufinalima,1 Liga Sampiona,2 Kupa pobednika Kupova,izgubili 1 finale evro-takmicenja

Prvi mec se igra 25. aprila, sto ce verovatno znaciti odlaganje meca sa Swansea-jem, koji je zakazan za 27. april.

Vala ove godine smo trebali do augusta igrati s obzirom koliko ima utakmica. Mislim da ćemo oboriti rekord po broju odigranih tekmi u jednoj sezoni, ako se nastavi ovim tempom.

Basel rival po mjeri, drago mi je da nismo izvukli druga dva tima koji imaju taj motiv za osvetom (Benfica od prošle godine, a Fener prije nekoliko godina kada smo ih izbacili isto iz nokaut-faze LŠ). Tako će se oni međusobno poklati, a naši će odigrati dvije fine i zanimljive utakmice protiv jedne ekipe koja igra dopadljiv, brz i interesantan nogomet. Ipak, morali bismo ih riješiti s uspjehom.

Bice tesko, potpisujem ali vjerujem u finale. Moramo iskoristiti taj prvi mec u Svajcarskoj i zabiti najmanje komad, a moze i dva, sto da ne. Samo da se dotad niko od ozbiljnijih igraca ne povrijedi.

Iako je Bazel ove sezone izbacio Zenit i Totenhem,a prosle bio bolji od Man.Junajteda,ipak sam najvise njih zeleo u 1/2 finalu,mislim da bi imali vise problema sa Fenerbahceom i Benfikom,ali videcemo.

Bitno je da smo se plasirali u 1/2 finale,a do tada imamo dosta posla u drugim takmicenjima.

Prvi mec se igra 25. aprila, sto ce verovatno znaciti odlaganje meca sa Swansea-jem, koji je zakazan za 27. april.

Utakmica sa Swansea-om se samo pomiče sa subote 27.04. na nedjelju 28.04.

Pozdrav iz Budimpešte... :-h

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.