Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Europa League 2012/13 = Winner

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      72%
      29
    • Ne
      27%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Opet ponavljam - jako povoljan ždrijeb za Plavce. A jedan mali offtopic -> Ako ste gledali ždrijebanje Lige prvaka na OBN-u jeste li primjetili kako su se danas Saši Vugdaliću tresle ruke i kako mu je glas drhtao. Šta je ono? Trema, pad šećera ili nešto treće?
  • Odgovori 203
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[quote name='Gandalf' timestamp='1356014931' post='95735']

Koliko vidim iz BIH si, a to znači da si u bilo kom slučaju južnije od mene.
Ako od mene do Praga ima 692 km, nešto mi tu sad ne štima... :-/
[/quote] Trenutno sam u Austriji pa sam računao odavde. Odavde gdje boravim, do Generali Arene u Pragu tačno 295km ;)
[quote name='EdvinTB' timestamp='1356021220' post='95767']
Trenutno sam u Austriji pa sam računao odavde. [/quote]
Tako već može. :D
  • Autor
Sranje mislio sam da imaju veći stadion, većeg kapaciteta a ono samo 20ak hiljada :/ biće jebeno karte dobiti, a pogotovo za sektor navijača Chelsea
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356020998' post='95763']
Opet ponavljam - jako povoljan ždrijeb za Plavce. A jedan mali offtopic -> [b]Ako ste gledali ždrijebanje Lige prvaka na OBN-u jeste li primjetili kako su se danas Saši Vugdaliću tresle ruke i kako mu je glas drhtao. Šta je ono? Trema, pad šećera ili nešto treće?[/b]
[/quote]
bukvalno frajer je svrsavo , koji mu je kurac bio ni ja ne znam al nesto nije uredu..
[quote name='EdvinTB' timestamp='1356024275' post='95773']
...biće jebeno karte dobiti, a pogotovo za sektor navijača Chelsea[/quote]
Vidjeti ćemo kad ih puste u prodaju na Chelseaovoj stranici. Osobno sumnjam da će previše Engleza ići na tekmu, tako da vjerujem da će se moći nabaviti preko kluba(pogotovo članovi).
Zadovoljan zrebom,jacinom protivnika i time sto eventualna oba revansa igramo na domacem terenu.Cetvrtfinale je na vidiku.
  • Autor
[quote name='Gandalf' timestamp='1356029927' post='95791']

Vidjeti ćemo kad ih puste u prodaju na Chelseaovoj stranici. Osobno sumnjam da će previše Engleza ići na tekmu, tako da vjerujem da će se moći nabaviti preko kluba(pogotovo članovi).
[/quote] Ja baš mislim da će puno engleza doći! Znaju da u Čehi ima dobrog piva a i dobrih žena ;) a još i utakmica
Po ždrijebu do polufinala bi trebala doci sa pola snage.. srecom sto mi je krepalo napajanje pa da ne psujem tu za nedelju! jos sam sad LUD od sramote u Japanu.
Jel ima kakvog šuškanja za organizirano putovanje u Prag, neki bus ili možda avion ? :)
[quote name='m4t3j' timestamp='1356560949' post='97163']
Jel ima kakvog šuškanja za organizirano putovanje u Prag, neki bus ili možda avion ? :)
[/quote]

To bi ti išao? Odakle si?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1356565961' post='97193']
To bi ti išao? Odakle si?
[/quote]
Ovisi kako i koliko bi to ispalo. Ja sam iz HR - Slavonija. Za sada znam da je must have putovnica (cca 320kn), i karte za utakmicu do kojih nemam pojma kako doći. Zato sam mislio da li ima nekog većeg interesa pa da li se može nešto organizirati kao autobus, i nabava grupnih ulaznica. :D/
[quote name='m4t3j' timestamp='1356560949' post='97163']
[/quote]

Imam ja avion. Doduse, trenutno je na godisnjem servisu ali ekipa od 5 majstora i 14 segrta danonocno radi na njegovom osposobljavanju.
[quote name='m4t3j' timestamp='1356570539' post='97211']
Ja sam iz HR - Slavonija. [/quote]
Slavonija je opširan pojam. Inače i ja sam Slavonac(Orahovica) i vrlo zainteresiran za put u Prag. Kao što već rekoh, u drugoj temi, vrlo vjerovatno pitanje je sad samo da li ću ići tamo sam ili grupno.
[quote name='m4t3j' timestamp='1356570539' post='97211']
Ovisi kako i koliko bi to ispalo. Ja sam iz HR - Slavonija. Za sada znam da je must have putovnica (cca 320kn), i karte za utakmicu do kojih nemam pojma kako doći. Zato sam mislio da li ima nekog većeg interesa pa da li se može nešto organizirati kao autobus, i nabava grupnih ulaznica. :D/
[/quote]

http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/813-top-tema-odlazak-chelsea-balkana-na-utakmicu-u-prag/
  • 3 sedmice kasnije...
Pozzz Bluesii,,,

Nedavno sam se uključio u posao sa turističkom agencijom. Mi bi organizirali putovanje u Prag. Ne znam još uvijek točnu cijenu, jer ona dosta ovisi o tome koliko ih želi ići na utakmicu. Kada bi se skupilo ljudi za bus 40-50 onda bi cijena bila oko 100-150(max) + ulaznica. Za mini-bus cijena bi iznosila oko 200km + ulaznica. Ako ste zainteresirani molim vas da mi pošaljete mail: josip.pandzicc@gmail.com
Do kraja tjedna bih želio znati koliko će vas ići. Znam da su ispitni rokovi i da je to problem, ali prvo promislite i dogovorite se sa starcima ako trebate i onda mi pošaljite mail. VIŠE LJUDI - JEFTINIJI PUT!!!! Mjesto polaska je po dogovoru. Čitav put je po dogovoru,, kako vi hoćete, jer nama je u interesu da organiziramo put.

Nez da li je ovo pravi topic,, ali ako nije molim vas obavijestite me da ga premjestim...

Lijep pozdrav,
VArTEx
Vidi ti druze koliko treba osoba i para za London preko agencije,pa da skupimo pare i da gledamo kao ljudi plavce na Stamford Bridge-u ;) protv neke jace ekipe Totenham,Everton....kad vec ne moze protiv ManU-a :D
Ajde da se prvo dogovorimo za Prag, pa ćemo onda organizirati kada budu svi mogli za London... Cijena se uvijek od prilike zna,, samo treba ljude skupit....
Pa prijavi se.... Pošaljite mi PM na koga mogu računat! Da znam broj od priliek!
[quote name='VArTEx' timestamp='1358330447' post='102001']
Pozzz Bluesii,,,

Nedavno sam se uključio u posao sa turističkom agencijom. Mi bi organizirali putovanje u Prag. Ne znam još uvijek točnu cijenu, jer ona dosta ovisi o tome koliko ih želi ići na utakmicu. Kada bi se skupilo ljudi za bus 40-50 onda bi cijena bila oko 100-150(max) + ulaznica. Za mini-bus cijena bi iznosila oko 200km + ulaznica. Ako ste zainteresirani molim vas da mi pošaljete mail: josip.pandzicc@gmail.com
Do kraja tjedna bih želio znati koliko će vas ići. Znam da su ispitni rokovi i da je to problem, ali prvo promislite i dogovorite se sa starcima ako trebate i onda mi pošaljite mail. VIŠE LJUDI - JEFTINIJI PUT!!!! Mjesto polaska je po dogovoru. Čitav put je po dogovoru,, kako vi hoćete, jer nama je u interesu da organiziramo put.

Nez da li je ovo pravi topic,, ali ako nije molim vas obavijestite me da ga premjestim...

Lijep pozdrav,
VArTEx
[/quote]

Kako su meni sumnjivi ovakvi frajeri. Logira se na forum, ostavi komentar i trazi zrtve za pelješenje love. Ovo mi vise smrdi na pokusaj prijevare, nego ponude agencije. Nit ime agencije nije stavio.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358442623' post='102378']
Kako su meni sumnjivi ovakvi frajeri. Logira se na forum, ostavi komentar i trazi zrtve za pelješenje love. Ovo mi vise smrdi na pokusaj prijevare, nego ponude agencije. Nit ime agencije nije stavio.
[/quote]

Ja ti jamčim da nije pelješenje love, ja sam na temi za odlazak na utakmicu spominjao da imam prijatelja koji radi u agenciji i da ću vidit s njim. Eto on je osobno doša na forum i nije nikakva prijevara..
[quote name='CFC1905' timestamp='1358442745' post='102379']
Ja ti jamčim da nije pelješenje love, ja sam na temi za odlazak na utakmicu spominjao da imam prijatelja koji radi u agenciji i da ću vidit s njim. Eto on je osobno doša na forum i nije nikakva prijevara..
[/quote]

U redu onda. Ali btw mogo je rec preko kog je doso i iz koje agencije. Jer ovako je to izgledalo, tocno onako kako sam napisao ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358443461' post='102381']
U redu onda. Ali btw mogo je rec preko kog je doso i iz koje agencije. Jer ovako je to izgledalo, tocno onako kako sam napisao ;)
[/quote]

Istina nedostaje par informacija ali eto.. Ionako izgleda da ništa od puta pa eto nije ni bitno do sljedeće prilike.. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.