Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wilfried Bony (Obala Slonove Kosti, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 224
  • Pregledi 16,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad malo bolje razmislim, bilo bi dobro da ovaj i u chelsea dođe ako je falcao preskup

imaš lukakua, dembu<3 i bonija kojeg ćeš platit 15 miliona

3 zvijeri :D

“If we stay in this league and look to build for next season, every available frontman would be of interest to us, if we think he can come and score goals,” he said.

Allardyce was not surprised to hear of Chelsea’s reported interest in Bony, saying: “If there’s a striker available there’s always going to be competition.

“You’re not going to have a free run at people that are available for transfer and who might fit into your budget.”

...

"Ukoliko me budu želeli to će biti velika čast za mene. Bilo bi mi drago da igram u takvom klubu. Sviđa mi se fudbal u Engleskoj, i ne plašim se igranja u Premijer ligi. Čelsi je veliki klub", izjavio je Boni.

Chelsea target Wilfried Bony set for summer exit from Vitesse Arnhem

Wilfried Bony's agent has refused to confirm reports of interest from Chelsea but admits the striker will leave Vitesse Arnhem in the summer.

Sky Sports

danas zabio 2 komada... samo sto cekam da Vitese primi gol za 20 000 (oko 180e) na uplatu 200 din (1.8e). Ajmo Bony moze jedan autogol :D

Ja ocu njegaaaaaa!! Sam je izjavio da bi volio doć u Chelsea, Vittesse je praktički Romanov klub, tako da ovo je lako izvedivo za male pare, samo da Roman oće

svaka mu čast, vlo impresivna statistika, profil igrača koji bi se fino uklopio u PL. E sad teško da bi ga se dovelo za male pare iako dosta Chelsea pomaže Vitteseu ali mislim da će složit neki deal koji bi uključivao Kakutu i možda još pokojeg igrača, nadam se ne Kalasa ili PvA, ali možda još nekog poslat na posudbui tako uštedit koji M..

slažem se, u toresa, Dembu i Lukakua netreba više napadača, ali ako kojim slućajem tores ode podržavam kupnju Bonya

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.