Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wilfried Bony (Obala Slonove Kosti, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 224
  • Pregledi 16,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije mjerilo, ali nebi on sa cijelim Vitesseom došao u premierligu, on bi samim dolaskom imao i bolje igrače iza sebe koji će ga hraniti loptama, a takva zvijer teško da neće uspjet u Premierligi, ja sam apsolutno za njegovo dovođenje pa i da Torres ostane, imali bi Dembu, Torresa, Lukakua i Bonya, to i nije toliko puno, jer možda bi mogli pokušat sa 2 špice, a i opet vidite koliko sada imamo utakmica, svaka 3 dana, tu bi bilo lijepo da ih imamo svu četvoricu. Uostalom ja mislim da Lukaku ide na posudbu i sljedeće sezone

Možda Holandska liga sama po sebi nije neko merilo,zadnjih 5-6 godina njihovi klubovi nisu ostvarili neki veći uspeh u evropi ali tom im nije smetalo da nastave sa "izbacivanjem"  talenata svake godine a da ne pominjem koliko je do sad velikih igrača koji su se kasnije dokazali u Evropi pa i u PL doÅ¡lo baÅ¡ iz te lige

na drugu stranu,vitese je trenutno drugi i bilo bi to možda jedno od najvećih iznenadjenja ako bi ovaj "mali" klub na kraju završio na prvom mestu,a boni ko boni sigurno odlazi na leto,njegov agent je više puta to nagovestio tako da to uopšte i ne dovodim u pitanje,garantujem da je bilo zainteresovanih i iz Rusije ali su ih odbili

Meni je i dalje najsmešnije to što je boni bio na probi u liverpulu još dok ih je benitez vodio i na kraju nije dobio ugovor

svaka čast našim mladim igračima na pozajmici,oni su deo toga,sigurno će ima to mnogo značiti u budućnosti

• 1 mjesec kasnije...

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8717870/Premier-League-Wilfried-Bony-set-to-continue-talks-with-interested-parties

Sky Sports understands that Wilfried Bony is set to hold talks with several Premier League clubs.

Nadam se kako će odbiti Anzhijeve milijune i doći u Chelsea, idući tjedan njegov predstavnik dolazi u London

• Autor

Demba Ba - Dobar napadac ali nije top class

Romelu Lukaku - izuzetan talenat, fali mu iskustva na velikoj sceni(Evropa).

Wilfried Bony - Potpuno nedokazan na velikoj sceni. 

Ne svidja mi se ta ideja.

Romelu Lukaku - izuzetan talenat, fali mu iskustva na velikoj sceni(Evropa).

Sigurno će ga steći ako ga pošalju na pozajmicu u nekakav Vest Bromič, Vest Hem i sl. #-o

0a9cce1e7bf6d1e3927b067c5baa6c72.jpg

Ne znam jel 100% njegov profil

Joj, samo da nije istina. Meni je on odlican, velika bi stata bila iako nije nemoguce da ga izgubimo.

Neee, nadam se da nije njegov profil, ja nekako mislim da on nema svoj profil na niti jednoj društvenoj mreži, joooj kako ga ja želim u CFC pa to je strašno!!

"He could have gone to Chelsea in January, but he was busy with the African Cup of Nations and they focused on other players", the agent told Tutto Mercato.

"Inter and Napoli have expressed an interest, but with the arrival of Benitez we’ll have to see what happens", he said.

Eh, što nisu doveli njega u Siječnju, bolje on nego Demba

Edit: evo šta je njegov agent izjavio za češke vijesti (inače agent mu je Čeh, pa da vas ne zbunjuje zašto baš za njih)

‘Liverpool are one of the clubs who have been considering him,’ Lacina told isport.blesk.cz.

‘We have been in talks with them. It is clear that Bony has attracted interest due to his good performances and consistency.

‘Chelsea is another club that are very interested.’

Nooooo, Bony je novi Drogba, iz iste su države, a siguran sam da bi se ovaj samo tako dokazao u Chelseau, jbt Romane pljuni 8M, ako si mogao za Marina možeš i za Bonya

A jebo ga ti mora i on odnekle počet, treba mu se dat prilika, niste vi njega dovoljno vidjeli, ako ne daj Bože ode u West Ham ili Newcastle bit će vam žao što će nam parat mreže i onda će ga se pokušavat dovodit za neke ogromne pare, a sad sve i da bude promašaj (a neće) koštao bi 8M za Romana po nabavnoj

Gledao sam ga po youtubeu ko Å¡to si i ti vjerojatno joÅ¡ si ti pogledao par utakmica možda... 
Ne kažem ja da je on loš ali prije dat priliku Lukakuu, em je Lukaku bolji em je već tu i dokaza se u Engleskoj.. Pa eto ti računaj...
Toliko se tupi da nam treba svjetska klasa u napadu, Lukaku to joÅ¡ nije ali lako može postati. Ako se već treba davat prilika nekome jeftinijem i ne keÅ¡irat puno para onda će to bit Lukaku nadam se... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.