10. april 2013.13 god. comment_116273 Nijedna liga nije merilo u svemiru Meni je Premiership mjerilo. Tko se tu snađe, snašao se svugdje na svijetu. Prijavi
10. april 2013.13 god. comment_116276 Nije mjerilo, ali nebi on sa cijelim Vitesseom doÅ¡ao u premierligu, on bi samim dolaskom imao i bolje igraÄe iza sebe koji će ga hraniti loptama, a takva zvijer teÅ¡ko da neće uspjet u Premierligi, ja sam apsolutno za njegovo dovoÄ‘enje pa i da Torres ostane, imali bi Dembu, Torresa, Lukakua i Bonya, to i nije toliko puno, jer možda bi mogli pokuÅ¡at sa 2 Å¡pice, a i opet vidite koliko sada imamo utakmica, svaka 3 dana, tu bi bilo lijepo da ih imamo svu Äetvoricu. Uostalom ja mislim da Lukaku ide na posudbu i sljedeće sezone Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116311 Ne daj Bože da Lukakua pošalju na loan i sledeće sezone, to bi bilo previše... Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116693 Možda Holandska liga sama po sebi nije neko merilo,zadnjih 5-6 godina njihovi klubovi nisu ostvarili neki veći uspeh u evropi ali tom im nije smetalo da nastave sa "izbacivanjem" talenata svake godine a da ne pominjem koliko je do sad velikih igraÄa koji su se kasnije dokazali u Evropi pa i u PL doÅ¡lo baÅ¡ iz te lige na drugu stranu,vitese je trenutno drugi i bilo bi to možda jedno od najvećih iznenadjenja ako bi ovaj "mali" klub na kraju zavrÅ¡io na prvom mestu,a boni ko boni sigurno odlazi na leto,njegov agent je viÅ¡e puta to nagovestio tako da to uopÅ¡te i ne dovodim u pitanje,garantujem da je bilo zainteresovanih i iz Rusije ali su ih odbili Meni je i dalje najsmeÅ¡nije to Å¡to je boni bio na probi u liverpulu joÅ¡ dok ih je benitez vodio i na kraju nije dobio ugovor svaka Äast naÅ¡im mladim igraÄima na pozajmici,oni su deo toga,sigurno će ima to mnogo znaÄiti u budućnosti Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116869 Kako mi je žao što se više ne povezuje s nama, već ga vidim u Loserpoolu ili Arsenalu Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116874 Kako mi je žao što se više ne povezuje s nama, već ga vidim u Loserpoolu ili Arsenalu tek je april,daleko od toga da treba da budeš zabrinut ;) bio već jedanput na neuspešnoj probi u liverpulu pa nije zadovoljio njihove kriterijume Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123244 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8717870/Premier-League-Wilfried-Bony-set-to-continue-talks-with-interested-parties Sky Sports understands that Wilfried Bony is set to hold talks with several Premier League clubs. Nadam se kako će odbiti Anzhijeve milijune i doći u Chelsea, idući tjedan njegov predstavnik dolazi u London Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124077 http://www.sportske.net/vest/transferi/celsi-ne-odustaje-od-drogbinog-naslednika-129195.html Nije neki izvor, odnsno nije nikaki izvor, al volim što se piše o njemu :) Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124233 http://theshedender.com/2013/05/tabloid-talk/15m-rated-striker-set-for-chelsea-talks http://www.footballfancast.com/premiership/chelsea/striker-set-to-hold-chelsea-talks Prijavi
21. maj 2013.13 god. Autor comment_124284 Demba Ba - Dobar napadac ali nije top class Romelu Lukaku - izuzetan talenat, fali mu iskustva na velikoj sceni(Evropa). Wilfried Bony - Potpuno nedokazan na velikoj sceni. Ne svidja mi se ta ideja. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124291 Romelu Lukaku - izuzetan talenat, fali mu iskustva na velikoj sceni(Evropa). Sigurno će ga steći ako ga poÅ¡alju na pozajmicu u nekakav Vest BromiÄ, Vest Hem i sl. #-o Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125480 Ne znam jel 100% njegov profil Joj, samo da nije istina. Meni je on odlican, velika bi stata bila iako nije nemoguce da ga izgubimo. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125486 Neee, nadam se da nije njegov profil, ja nekako mislim da on nema svoj profil na niti jednoj društvenoj mreži, joooj kako ga ja želim u CFC pa to je strašno!! Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125587 Steta, htio sam ga ovdje, ali moze se jos ocekivati da nije ovo njegov profil. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125589 Izgleda da nije :) Vec bi pljustile vijesti kako je presao. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126904 "He could have gone to Chelsea in January, but he was busy with the African Cup of Nations and they focused on other players", the agent told Tutto Mercato."Inter and Napoli have expressed an interest, but with the arrival of Benitez we’ll have to see what happens", he said. Eh, Å¡to nisu doveli njega u SijeÄnju, bolje on nego Demba Edit: evo Å¡ta je njegov agent izjavio za ÄeÅ¡ke vijesti (inaÄe agent mu je ÄŒeh, pa da vas ne zbunjuje zaÅ¡to baÅ¡ za njih) ‘Liverpool are one of the clubs who have been considering him,’ Lacina told isport.blesk.cz. ‘We have been in talks with them. It is clear that Bony has attracted interest due to his good performances and consistency. ‘Chelsea is another club that are very interested.’ Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126944 Ma Lukaku je Drogba za njega :) Il daj nam dokazanog napadaca il nek igra lukaku. Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126950 Nooooo, Bony je novi Drogba, iz iste su države, a siguran sam da bi se ovaj samo tako dokazao u Chelseau, jbt Romane pljuni 8M, ako si mogao za Marina možeš i za Bonya Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126972 Oj živote Äuj novi Drogba.. TI baÅ¡ zapeo za Bonyja ha? Ajde malo realan budi, kakav Bony, Lukaku za njega institucija... Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126976 A jebo ga ti mora i on odnekle poÄet, treba mu se dat prilika, niste vi njega dovoljno vidjeli, ako ne daj Bože ode u West Ham ili Newcastle bit će vam žao Å¡to će nam parat mreže i onda će ga se pokuÅ¡avat dovodit za neke ogromne pare, a sad sve i da bude promaÅ¡aj (a neće) koÅ¡tao bi 8M za Romana po nabavnoj Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_126983 Gledao sam ga po youtubeu ko Å¡to si i ti vjerojatno joÅ¡ si ti pogledao par utakmica možda... Ne kažem ja da je on loÅ¡ ali prije dat priliku Lukakuu, em je Lukaku bolji em je već tu i dokaza se u Engleskoj.. Pa eto ti raÄunaj... Toliko se tupi da nam treba svjetska klasa u napadu, Lukaku to joÅ¡ nije ali lako može postati. Ako se već treba davat prilika nekome jeftinijem i ne keÅ¡irat puno para onda će to bit Lukaku nadam se... Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_126997 Pa ja sam i za jednog i za drugog, neka se dovde Bony, vrati se Luks, dođe Cavani i ostane Demba, a ode Torres Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.