3. juni 2013.13 god. Autor comment_127000 Pa ja sam i za jednog i za drugog, neka se dovde Bony, vrati se Luks, dođe Cavani i ostane Demba, a ode Torres Ma kakvi. Neka dodju i BOny i Cavani ali da ostane i Torres. Pa ih lepo podelimo: PL - Lukaku LS - Cavani FAC - Torres LC - Bony #-o Prijavi
3. juni 2013.13 god. Autor comment_127006 ^Zaboravio si Dembu. SCE (Super kup) - Ba :D Novi poredak: Lukaku - PL Cavani - LS Demba - FA Bony - LC Torres ce da krpi gde zafali :D Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127096 Ma kakvi. Neka dodju i BOny i Cavani ali da ostane i Torres. Pa ih lepo podelimo: PL - Lukaku LS - Cavani FAC - Torres LC - Bony #-o Onda neka Demba ide, jedan od njih 2 bi trebao, u sluÄaju da bude po mom :D Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127099 hahahah, a šta bi ti falilo, Cavani, Lukaku, Bony, Torres/Demba šta ne valja Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127102 Falilo bi to Å¡to bi tu Bony najvjerojatnije bio viÅ¡ak, Chelsea će vjerojatno igrat sa jednim napadaÄem. A dovodit Cavanija bez da se proda Torresa bi bilo suludo zbog plaće koju bi obojica primala. Malo razmisli i skontat ćeÅ¡ sve, nemam ti ja Å¡ta pisat.. ;) Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127103 Frajer je od 30 ligaÅ¡kih nastupa zabio 31 gol. Govorite vi Å¡to hoÄete, ali ovaj je zasigurno svjetska klasa. Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127106 Falilo bi to Å¡to bi tu Bony najvjerojatnije bio viÅ¡ak, Chelsea će vjerojatno igrat sa jednim napadaÄem. A dovodit Cavanija bez da se proda Torresa bi bilo suludo zbog plaće koju bi obojica primala. Malo razmisli i skontat ćeÅ¡ sve, nemam ti ja Å¡ta pisat.. ;) Pa zato i jesam prije za odlazak Torresa nego Dembe, ćuj, igramo na puno frontova tako da nije puno 4 napadaÄa, a i sve zavisi kako će to Mou postaviti, odnosno hoće li igrati s 2 u Å¡pici Prijavi
4. juni 2013.13 god. Autor comment_127320 Frajer je od 30 ligaÅ¡kih nastupa zabio 31 gol. Govorite vi Å¡to hoÄete, ali ovaj je zasigurno svjetska klasa. Mateja Kezman je u dve sezone pre prelaska u Chelsea imao sledecu statistiku: 2002/03 33 utakmice 34 gola 2003/04 26 utakmica 31 gol Pa svi znamo kako je zavrsio. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127322 Proslu godinu smo izgurali sa 2 napadaca igrali smo jos uz sve ssto cemo igrati sljedece godine jos i svjetsko a i community shield. Tako da 3 u vrh glave napadaca. Bony nije jedan od njih. Lukaku je tata za njega. Nije on prosao kraj svjetske klase a kamo li da je on. Sto ga ne trazi ni jedan klub ako je 8 mil a takva zvijer. Juventusu fali napadac dobar, arsenalu, pa mozda i liverpoolu. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127330 Juventusu fali napadac dobar, arsenalu, pa mozda i liverpoolu. Juventus dovodi Ljorentea, za Arsenal je prestar (a i imaju već nekoliko napadaÄa), a Liverpul je... Liverpul, draži su im Jermeni iz Ukrajine. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127336 Bilo je već dosta sluÄajeva da je netko razvaljivao u Nizozemskoj,pa doÅ¡ao u neku jaÄu ligu i nije se baÅ¡ proslavio. Ajmo mi prvo dovest napadaÄa,vidit Å¡ta sa Lukakuom,pa onda (ako i dovedemo nekog i ostavimo Lukakua),prodamo Torresa. ZaÅ¡to Torres,a ne Demba? ViÅ¡e bi para dobili,ima veću plaću,a Dembi bi bio manji problem sjedit na klupi. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127338 Prošlo 14h a korisnik El_Nino nije uzeo dnevnu dozu Bonycina danas :) Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127360 Evoo me hahah, ma bio u Å¡koli pa sad nemam 2 sata i doÅ¡o da se oporavim od Å¡okova, Mateja Kežman je mala maca za ovu zvijer, ipak je to BjelokoÅ¡Äanin, borben, vjerojatno imao siromaÅ¡an život, ja sam siguran da vam ne bi smetao toliko koliko Torres zato ne serite, ja ga oću i sad ima da Å¡aljem mail Romanu, samo da naÄ‘em njegov mail, ako neko ima neka stavi :) Edit: Nove vijesti http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4863106/Wilfried-Bony-on-Chelseas-radar.html ajde Sun i ti neÅ¡to pogodi... Bony izjavio da je odigrao zadnju utakmicu za Vitesse sad je pitanje samo di će Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128008 Benfica je jako zagrijana za njega zbog odlaska Cardoza Evo šta kaže Romanov skaut i savjetnik Vitesse have two players in Wilfried Bony and Marco van Ginkel who have been linked with switches to the Premier League and Chelsea are now in a unique position where they could get both. “Currently meetings are going on between Vitesse and Chelsea, just like when Fred Rutten was appointed,†said Piet de Visser, an advisor to Roman Abramovich . Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128255 Zabio je za 2:0 vodstvo Obale Bjelokosti, prvi gol je djelo Lacina Traorea koji je takoÄ‘er odliÄan igraÄ, ali Bony je Bony Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128258 To ti isto vrijedi i za Coca Colu, ÄaÅ¡a viÅ¡e, bubreg manje Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128944 Evo kaže Äovjek da je trebao preći u PL, ali ga je klub zajebo iako mu je dao obećanje, sada mu je cilj otići u neki top europski klub kao Å¡to smo mi :D http://www.london24.com/sport/west-ham/west_ham_and_chelsea_target_demands_move_and_rages_at_broken_promises_1_2231291 Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129014 "He could have gone to Chelsea in January, but he was busy with the African Cup of Nations and they focused on other players" Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129066 Bony mora doci i ja ga volim za tako male pare se mora kupiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.