Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wilfried Bony (Obala Slonove Kosti, 1988)

Istaknuti odgovori

• Autor

Pa ja sam i za jednog i za drugog, neka se dovde Bony, vrati se Luks, dođe Cavani i ostane Demba, a ode Torres

Ma kakvi. Neka dodju i BOny i Cavani ali da ostane i Torres. 

Pa ih lepo podelimo:

PL - Lukaku
LS - Cavani 
FAC - Torres
LC - Bony

#-o

• Odgovori 224
  • Pregledi 16,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma kakvi. Neka dodju i BOny i Cavani ali da ostane i Torres. 

Pa ih lepo podelimo:

PL - Lukaku
LS - Cavani 
FAC - Torres
LC - Bony

#-o

Onda neka Demba ide, jedan od njih 2 bi trebao, u slučaju da bude po mom :D

Falilo bi to Å¡to bi tu Bony najvjerojatnije bio viÅ¡ak, Chelsea će vjerojatno igrat sa jednim napadačem. A dovodit Cavanija bez da se proda Torresa bi bilo suludo zbog plaće koju bi obojica primala. Malo razmisli i skontat ćeÅ¡ sve, nemam ti ja Å¡ta pisat.. ;) 

Falilo bi to što bi tu Bony najvjerojatnije bio višak, Chelsea će vjerojatno igrat sa jednim napadačem. A dovodit Cavanija bez da se proda Torresa bi bilo suludo zbog plaće koju bi obojica primala. Malo razmisli i skontat ćeš sve, nemam ti ja šta pisat.. ;)

Pa zato i jesam prije za odlazak Torresa nego Dembe, ćuj, igramo na puno frontova tako da nije puno 4 napadača, a i sve zavisi kako će to Mou postaviti, odnosno hoće li igrati s 2 u špici

• Autor

Frajer je od 30 ligaških nastupa zabio 31 gol. Govorite vi što hočete, ali ovaj je zasigurno svjetska klasa.

Mateja Kezman je u dve sezone pre prelaska u Chelsea imao sledecu statistiku:

2002/03 

33 utakmice 34 gola

2003/04

26 utakmica 31 gol

Pa svi znamo kako je zavrsio. 

Proslu godinu smo izgurali sa 2 napadaca igrali smo jos uz sve ssto cemo igrati sljedece godine jos i svjetsko a i community shield. Tako da 3 u vrh glave napadaca. Bony nije jedan od njih. Lukaku je tata za njega.

Nije on prosao kraj svjetske klase a kamo li da je on.

Sto ga ne trazi ni jedan klub ako je 8 mil a takva zvijer. Juventusu fali napadac dobar, arsenalu, pa mozda i liverpoolu.

Juventusu fali napadac dobar, arsenalu, pa mozda i liverpoolu.

Juventus dovodi Ljorentea, za Arsenal je prestar (a i imaju već nekoliko napadača), a Liverpul je... Liverpul, draži su im Jermeni iz Ukrajine.

Bilo je već dosta slučajeva da je netko razvaljivao u Nizozemskoj,pa došao u neku jaču ligu i nije se baš proslavio.
Ajmo mi prvo dovest napadača,vidit šta sa Lukakuom,pa onda (ako i dovedemo nekog i ostavimo Lukakua),prodamo Torresa.
Zašto Torres,a ne Demba? Više bi para dobili,ima veću plaću,a Dembi bi bio manji problem sjedit na klupi.

Evoo me hahah, ma bio u školi pa sad nemam 2 sata i došo da se oporavim od šokova, Mateja Kežman je mala maca za ovu zvijer, ipak je to Bjelokoščanin, borben, vjerojatno imao siromašan život, ja sam siguran da vam ne bi smetao toliko koliko Torres zato ne serite, ja ga oću i sad ima da šaljem mail Romanu, samo da nađem njegov mail, ako neko ima neka stavi :)

Edit:
Nove vijesti http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4863106/Wilfried-Bony-on-Chelseas-radar.html

ajde Sun i ti nešto pogodi... Bony izjavio da je odigrao zadnju utakmicu za Vitesse sad je pitanje samo di će

Benfica je jako zagrijana za njega zbog odlaska Cardoza

Evo šta kaže Romanov skaut i savjetnik

Vitesse have two players in Wilfried Bony and Marco van Ginkel who have been linked with switches to the Premier League and Chelsea are now in a unique position where they could get both.

“Currently meetings are going on between Vitesse and Chelsea, just like when Fred Rutten was appointed,” said Piet de Visser, an advisor to Roman Abramovich
.

Evo kaže čovjek da je trebao preći u PL, ali ga je klub zajebo iako mu je dao obećanje, sada mu je cilj otići u neki top europski klub kao što smo mi :D

http://www.london24.com/sport/west-ham/west_ham_and_chelsea_target_demands_move_and_rages_at_broken_promises_1_2231291

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.