Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wilfried Bony (Obala Slonove Kosti, 1988)

Istaknuti odgovori

Wilfried Guemiand Bony
23 god
Napadac, kojem nije strano igranje ni na poziciji "10"
[img]http://media.nu.nl/m/m1nx2poasoip_sqr256.jpg[/img]

Igrac Vittesea iz Arnhema, kluba sa kojim Chelsea ima dugogodisnju saradnju. Reprezentativac Obale Slonovace, zemlje zlatnim slovima ispisane u istoriji Chelsea-ja.
Na 21oj odigranoj utakmici ove sezone postigao 17 golova, od kojih 12 ligaskih, na isto toliko meceva.
  • Odgovori 224
  • Pregledi 16,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja sam za njegov dolazak, jer stvarno je zvijer, a i ne bi bio skup, oko 8 miliona pa sve i da se ne isplati nije strašno, ali ja vjerujem da bi on bio odličan i da bi zabijao i u PL.
Ne mogu ništa reći, pošto ga nisam gledao skoro nikako. Možda jednom ili dvaput i to za Obalu Slonovače. Ali s druge strane, nisam ni Oscara gledao prije nego što je kupljen. Zato valjda služi skauting služba, jel ? :D
Što se cijene tiče, mislim da ćemo se lako 'dogovoriti'.

Al i on ide na ACON, zar ne ?
Ako smatraju da nam je potreban napadač, bolje bi bilo da vrate Lukakua... A ovaj bi verovatno završio na pozajmici u nekom levom klubu ukoliko ne dobije priliku...
[quote name='antonius luiz' timestamp='1352979781' post='88795']
Neka dođe i nastavi di je Drogba stao :))
[/quote]

Niko nikad neće nastavit di je Drogba stao. Drogba je izgleda ostavio prevelika očekivanja i prevelik teret svakom novom napadaču koji dođe u klub. :D
I Lukaku je bio zvijer u Anderlechtu, trpao nemilice, građen ko stijena pa opet prilike dobivao na kapaljku, a na kraju otišao na posudbu. Ništa mi ne govori da bi is Bonyem bilo drukčije. Sturridge je već tu, a opet stalno Torres igra, bilo dobro bilo loše, on je uvijek u prvih 11. Bony bi, il opet otišao na kakvu posudbu, il sjedio na klupi zajedno sa Sturridgem u većini utakmica, bez obzira na to mogu li oni ili ne mogu bolje od Torrketa.
bony je tehnicki 4 puta jaci od Lukaku-a , cijena nije velika treba ga kupit pa sta bude s njim , nisam dosad nijednog mladjeg igraca vidio da ovako dominira jednostavno nosi sve pred sobom ..ja sam za njegov dolazak..
U nekim potezima podsjeća na Veličanstvenog, al uglavnom mi je isti poput Doumbie. Možda Doumbia ima mrcu više tehnike, a ovaj mrcu više snage, al to je to u principu, iako mi je Seydou jako, jako drag igrač, ne bih imao ništa ni protiv Wilfrieda.

Sve u svemu, ja sam za njegovo dovođenje, jer sa plavušicom i Tukakuom nećemo na zelenu granu..
Mozda bi bilo bolje da probamo sa jeftinijim resenjem (Boni) umesto da trosimo desetine miliona na novog napadaca. A mozda ce Boni jednog dana vredeti 40 milki.
[quote name='how yes no' timestamp='1353937786' post='91208']
Jučer i PSV-u zabio.
[/quote]

http://www.youtube.com/watch?v=3huIdMWNsn4
Fernando bi je ovdje smirio, pa se onda zagradio, pa otisao malo nazad, pa bi se malo vrtio oko svoje ose i onda izgubio loptu.

Ovog Bonyja treba uzeti bez razmisljanja. Smijesno je dati €10m za njega, momak je ubica.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.