Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Wilfried Bony (Obala Slonove Kosti, 1988)

Istaknuti odgovori

Kad malo bolje razmislim ovo bi bila odlična kupovina. Naši ljudi već skautiraju Vitesse jer su nam oni filijala i dosta igrača je tamo na posudbi. Vjerojatno odlično znaju Bonya i njegove kvalitete. U siječnju prodat Torresa, dovest Bonya, i onda imamo Bonya koji je jak ko stijena i Stua koji je okretan i brz. I na ljeto vidjet kako će se rasplest situacija sa Bonyem i onda lipo vratit Lukakua i nek se rotiraju. Ne treba se rasipat okolo sa pustim milijunima. ;)
  • Odgovori 224
  • Pregledi 16,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma samo da je prodati Torresa, i Sturidgea, al nema Di Mattea, sumnjam da ce ovog Benitez dovesti, nekako se pribojavam Benitezovih transfera
Vitesse Arnhem striker Wilfried Bony has attracted interest from Premier League duo Chelsea and Liverpool ahead of the January transfer window, according to his agent.
[quote name='Elao' timestamp='1354221698' post='91999']
Vitesse Arnhem striker Wilfried Bony has attracted interest from Premier League duo Chelsea and Liverpool ahead of the January transfer window, according to his agent.[/quote]
http://www.crunchsports.com/category/Soccer/Chelsea-FC-target-Wilfried-Bony-open-to-CFC-move-in-January-201211140003/
  • 2 mjeseca kasnije...
gledao sam Vitese nekoliko puta ove sezone i stvarno igraju prelijepo.pratio sam proslu utakmicu s PSV i Bony je uvalio dva gola i zaista se radi o velikom igracu,najbolji je strijelac u ligi trenutno.
  • Autor
[quote name='El_Nino' timestamp='1360779006' post='107323']
[size=6][font=georgia, serif] Vossen ili Hooper[/font][/size]
[/quote]

[size=6]What a fuck ?![/size]
Čudi se ti, čudit će se i ostali, ali ja ti kažem da će ta 2 igrača otić neki premierligaški klub i zabijat iz utakmice u utakmicu, a nama mogu odlično doć za back up Romelu i Dembi, a onaj ko ih nije gledao puno puta ne može ni znat o kakvoj se kvaliteti radi, uostalom ne mora uvijek Chelsea dovodit igrače od 30M+
[b] CSKA Moscow, Anzhi Makhachkala and Zenit St Petersburg eye Wilfried Bony[/b]

http://www1.skysports.com/football/news/11923/8504628/CSKA-Moscow-Anzhi-Makhachkala-and-Zenit-St-Petersburg-eye-Wilfried-Bony

"I am hoping Bony will score a lot of goals in the remaining few months of the season and then he can choose from whatever club he wants in the summer."
  • 3 sedmice kasnije...

Ne bi loÅ¡e bilo Bonyja dovest. Ne treba nam Falcao, ali mislim da se iduće sezone mjesto prvog Å¡pica čuva za Lukakua.. :D 

Kad bi Murinjo na ljeto stigo i da nam ovog dovedu u klub , od njega i Lukaku , murinjo bi napravio cudovista , predatore....jaooo ne smijem ni zamislit :D

Bony i Lukaku u jednom klubu skupa ne mogu. Jedan bi najvjerovatnije propao a i ne mogu izvuci sezonu na svim poljima uspjesno. Bony vrlo blizu West Hama. Ako nas Mou preuzme, vjerujem da ce dovesti jednu zivotinju u napadu i koristiti Lukakua u rotaciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.