Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 3 : 2 Å ahtar (07.11. sri)

33 člana su glasala

1. 1.

• DA
      87%
      27
    • NE, bit Ä?e poražen
      3%
      1
    • NE, bit Ä?e remi
      9%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sto se tice igre,skroz loša jednostavno nismo vrsili pravi pritisak na Shaktar pustili smo ih da se razmasu i da olako dolaze do gola ,imali smo i srece treba se priznati,mora se igra popraviti Oscar je po meni barem igrac utakmice iako je Moses donio tri boda,sada se okrecemo derbiju sa Liverpoolom.
  • Odgovori 144
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Odlična utakmica i koju god ekipu netko simpatizira ovo je bila ljepota svima za gledanje. Preokreti, brza igra i puno prilika.

+
Mojsije pokazuje da nije samo jeftini igrač s klupe naspram ostalih velikih imena, nego da im može stajati rame uz rame
Vidili smo kako obi mikel slavi pogodak (makar poništen)
Dižemo se u formi
Torres se ogoropadio

-
Ramires je gubio puno lopti i živce
obi mikel ide naprijed, cahil i luiz i prije su poznati da idu naprijed. Iza nitko
Bertrand je bio propuh

Nezaslužena, ali važna pobjeda i bodovi su ovdje
Kakva igračina je Moses, a šta reći za Oscara, kao i na sve ostale pojedince, uključujući i Luiza
veceras se moglo vidjeti koliko nam fali A.Col prolazili su pored Bertranda ko da ga nema,losu partiju je pruzio ali ipak smo pobijedili netreba sve ni na njega svaliti.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1352324953' post='87591']
veceras se moglo vidjeti koliko nam fali A.Col prolazili su pored Bertranda ko da ga nema,losu partiju je pruzio ali ipak smo pobijedili netreba sve ni na njega svaliti.
[/quote]

U prošloj utakmici je još gori bio Cole nego danas Bertrand. Jednostavno Srna je majstor i to je to.

Kako sam sretan poslije tekme, to je čudo jedno. S druge strane i veoma zabrinut zbog ove igre.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1352325460' post='87603']
U prošloj utakmici je još gori bio Cole nego danas Bertrand. Jednostavno Srna je majstor i to je to.

Kako sam sretan poslije tekme, to je čudo jedno. S druge strane i veoma zabrinut zbog ove igre.
[/quote]i trebamo biti svi zabrinuti,jer ovako Shaktar dodje u London i ovako igra to je za svaku pohvalu,prije pocetka utakmice sam mislio da ce Pyatov biti ko na streljani a na kraju ispade da smo mi mogli gore proci.Najvaznije je da smo pobijedili i bodovi se pisu.
Ako se iskobeljamo iz ove grupe,ubedjen sam da cemo opet minimum 1/2 finale igrati.
Ekipa je ,iako inferiorna u odnosu na goste,pobedila sjajnim golom Mozesa i treba ceniti i postovati i takve pobede.Treba znati dati golove iz minimalnog broja sansi a na kraju krajeva treba i malo srece zasluziti.

Veceras ipak ,pre svega,treba uzivati posle ove vazne pobede i potisnuti neku zabrinutost i nezadovoljstvo koje je sigurno ova utakmica donela svakom od nas.

Velike pohvale idu na racun Sahtjora koji je u 2 meca bio bolji od sampiona Evrope.
http://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

I kaaaaaeeeeeaaaaaajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jače pojedince mi imamo, ali Šahtar je jača ekipa, nema se šta puno tu raspravljati
tako nas nadigrati u 2 utakmice nije nikakva slučajnost, definitivno spadaju u top 10 ekipa Europe trenutno (po meni osobno i top5)
Pobeda zlatna vredna,za prvo mesto u grupi i mirniji nastavak LS.Jesmo vecinu utakmice bili u podredjenom polozaju,ali imali smo i mi svoje prilike.Ova utakmica nam je pokazala mnogo stvari:Bertrand nema klasu za prvi tim,to je jasno kao dan.Mikel je dostigao svoj maksimum i on ne moze bolje,neupotrebljiv je u ofanzivi.Hazard je bio odlican napred,ali pozadi nista nije pomogao Bertrandu.I nesto najbitnije,sa ovakvim sastavom,mi ne umemo da se branimo,moramo igrati na gol vise,stalno,da nam se ne bi desavale situacije kao protiv Svonsija.
Presrecan sam zbog pobede,osecao sam da ce to biti iz prekida i tako i bi.Hvala Mosesu do neba.
Prezadovoljan rezultatom, vec sam bio poceo da kalkulisem sta sve treba da se poklopi da bi prosli dalje, kad ono Moses ga dade u stilu Drogbe u Minhenu. Igra nam je veoma losa bila veci dio meca ali bitno je da smo uzeli ta 3 boda, sada se treba okrenuti Luzerpulu i tu nam je pobjeda veoma bitna.

KTBFFH
[quote name='Brane' timestamp='1352314511' post='87533']
Sad očekujem komentar tipa: " [i]..u 6. minuti zamjenit Torresa... "[/i]
[/quote]

hahah jesi i ubo,on ga dade u sestoj minuti ahhah :))
[quote name='Ercov' timestamp='1352326357' post='87625']
Ova utakmica nam je pokazala mnogo stvari
[/quote]
Ova utakmica nam nije pokazala ništa, kao što jedna utakmica ni ne može pokazati. Jednostavno, mi smo u fazi izgradnje novog tima sa dosta novih igrača i vrijeme je potrebno da se to sve uigra. Šahtar je prije tačno 2 godine igrao protiv Arsenala na Emiratesu i danas je protiv nas istrčala potpuno identična ekipa kao i tad. Ogromna razlika između nas i njih, ma šta neutralci pričali tipa 'ta će oni' i slične stvari.
Vise sretna nego spretna pobjeda, valjda ce se igra u odbrani popraviti jer je katastrofalna od kada ne igra Terry a i sa njim nije puno bolja.
još jednom se ispostavilo da nam je obrana katastrofa
svaki put kada dolazi povratna lopta s protivničkog krila, ja sam gotovo siguran da će doći do protivničkog igrača...i tako dobivamo golove

također, kada Šahtar napada, bez problema dolaze u prilike
a mi jednostavno nemamo rješenja, svaki naš igrač, čim se nađe oko centra, ima jednog Šahtarovog na leđima
igraju super presing bez lopte i svi sudjeluju u njemu

kod nas treba tu igru bez lopte popraviti jer jednostavno protivnik prelako dolazi u šanse
[quote name='Wisey' timestamp='1352327216' post='87639']
Ova utakmica nam nije pokazala ništa, kao što jedna utakmica ni ne može pokazati. Jednostavno, mi smo u fazi izgradnje novog tima sa dosta novih igrača i vrijeme je potrebno da se to sve uigra. Šahtar je prije tačno 2 godine igrao protiv Arsenala na Emiratesu i danas je protiv nas istrčala potpuno identična ekipa kao i tad. Ogromna razlika između nas i njih, ma šta neutralci pričali tipa 'ta će oni' i slične stvari.
[/quote]
U pravu si sto se tice uigravanja ekipe.Znam da cemo igrati kako vreme odmice samo bolje,ali isto tako sam u pravu sto se tice Bertranda i MIkela.Oni nece vise napredovati.
[quote name='Ercov' timestamp='1352327866' post='87653']
U pravu si sto se tice uigravanja ekipe.Znam da cemo igrati kako vreme odmice samo bolje,ali isto tako sam u pravu sto se tice Bertranda i MIkela.Oni nece vise napredovati.
[/quote]
Mikel ne, Ryan sigurno da.
[quote name='Wisey' timestamp='1352327936' post='87654']
Mikel ne, Ryan sigurno da.
[/quote]
Mozda jos malo,ali nedovoljno za prvi sastav,on nikada nece biti prva opcija za levog beka.
jbg, navikli smo na Colea koji je godinama bio jedan od 3 najbolja beka u svijetu
Ryan teško da će ikad biti takav kalibar, isto kao što ne možemo od Lukakua očekivati da bude novi Drogba
(daleko od toga da ja ne vjerujem u njih, ali treba pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom pa ćemo vidjeti)
[quote name='Wisey' timestamp='1352328536' post='87659']
Čisto sumnjam da možeš predvidjeti budućnost.
[/quote]
Naravno da ne mogu,ovo je samo moje skromno misljenje,a vreme ce pokazati da li sam u pravu.
Iako je Ryan bio lose veceras, vjerovatno i najlosiji od nasih treba imati strpljenja sa njim, suvise je rano govoriti da li ce on ikada biti prva opcija, pa ljudi ovo mu je prva velika utakmica da igra na svojoj poziciji, ove " manje" utakmice sto je igrao ove sezone na poziciji lijevog beka bio je dosta dobar, pa moze i on da podbaci, mlad je treba se nadati da ce to biti puno bolje.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.