Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 3 : 2 Å ahtar (07.11. sri)

33 člana su glasala

1. 1.

• DA
      87%
      27
    • NE, bit Ä?e poražen
      3%
      1
    • NE, bit Ä?e remi
      9%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sad očekujem komentar tipa: " [i]..u 6. minuti zamjenit Torresa... "[/i] :D

Dobar sastav, zna se da smo svi željeli vidjet Dannya u prvih 11, al znali smo i da se to skoro sigurno neće dogoditi. Valjda će ga Robbie ubacit na vrijeme, a ne zadnjih 15 minuta u slučaju nepovoljna rezultata.
  • Odgovori 144
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

bolje da je ostavio David Luiza na klupi,ostalo se uglavnom ocekivalo da ce pocet.Idemo po pobjedu.
Da cupavi ne prelazi centar i da Torres suta, pa da se nadamo necemu.
Pozdrav sa stadiona
[img]https://pbs.twimg.com/media/A7HssgyCUAAmR-d.jpg[/img]
[size=2]Salim se [/size] B-)
[quote name='Elao' timestamp='1352315583' post='87539']
Trebao je mozda krenuti sa Terryem i Cahillom, a sto se tice [b]Torresa, veceras zabija sigurno.[/b]
[/quote]

hm, kolko smo to puta čuli? ;)
  • Autor
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352317008' post='87550']
hm, kolko smo to puta čuli? ;)
[/quote]mora dat gol stavia san na njega :P
Zahvaljujuci fenomenalnom Pyatovu i fenomenalnom Oscaru vodi Chelsea, Sakhtar je bio konkretniji vecinu utakmice, a igra Chelsea u zadnjih 10tak min je bila nevjerovatna, koliko sam samo peta vidio i odlicnih pasova uuu to je ono sto se trazi, Ryan je najslabija karika u prvom poluvremenu, ocekujem poboljsanje u drugom.
Ja moram reći da se divim Šahtaru, svaka njima čast, bolji su od nas duplo i koliko mi god večeras bilo teško kao velikom navijaču Chelseaja to izgovoriti nisu zaslužili poraz. Ali nadam se da će dobiti poraz, za naše dobro.

Samo im je golman konj neviđeni.
Pa jebem mu sve, mi smo 40 minuta u podredenom polozaju na svom terenu..oni igraju i kontroliraju igru..

Bertrand i Ramires jako slabi..i cemu zvizduci Hazardu?
Igra slaba,zadnjih 10-ak minuta igramo odlicno.Treba tako nastaviti.
Ne smijemo primiti gol na pocetku odma.Ubaciti Mosesa i Sturridga i rijesiti ovo.
Jednostavno moramo dobiti.Ako ne dobijemo u qrcu smo,ispadamo onda sigurno.
Pozdrav Plavci,evo i ja da se ovdje prikljucim vjerovatno me neki znaju sa foruma SS.ba,ali ko ne zna nadam se da cemo se lijepo slagati.
Mikel nam usporava igru, totalno je retardiran kad se krene prema naprijed. Svaka njemu čast za 93% točnih dodavanja po utakmici i na sve blokove koje napravi, ali je sakat prema naprijed, tu je Fellaini tri put bolji. Što se Ramiresa tiče previše gubi loptu, ali ajmo reći da ovo nije njegova večer :)

[quote name='BluesForever' timestamp='1352320824' post='87561']
Pozdrav Plavci,evo i ja da se ovdje prikljucim vjerovatno me neki znaju sa foruma SS.ba,ali ko ne zna nadam se da cemo se lijepo slagati.
[/quote]

Dobrodošao. Otvori si temu u Predstavljanju članova i predstavi nam se.

[quote name='der Kaiser' timestamp='1352320600' post='87558']
Pa jebem mu sve, mi smo 40 minuta u podredenom polozaju na svom terenu..oni igraju i kontroliraju igru..

Bertrand i Ramires jako slabi..i cemu zvizduci Hazardu?
[/quote]

Zvižde mu navijači Šahtara. Puno su bučni, ali to je standardno. Našu penzionersku publiku svaka gostućuja navijačka ekipa "nadvisi" i nadglasa.
Zadovoljan prvim poluvremenom,ocekujem bolje drugo,da im damo bar jos jedan gol,jer bi bilo pogubno braniti se.Napred,Chelsea!
Zadovoljan rezultatom, igrom malo manje Sahtar je bio dominantniji veci dio poluvremena, nadam se da cemo ovo uspjesno privesti kraju i uzeti 3 veoma bitna boda.
Opis prvih 35 minuta utamice: Shakhtar igra lopte, Chelsea srlja i griješi. Realno, bili su bolji od nas u tom periodu, igrali su po zemlji smireno i bez panike, dok je naš Chelsea ( valjda zbog važnosti utakmice, ne vidim drugo obajašnjenje ) previše srljao naprijed, igrao previše okomito, previše u dubinu onda kada za to nije bilo potrebe, ali ni mogućnosti pa je rezultat svega toga bilo mnoštvo bespotrebno izgubljenih lopti. Umjesto da koristimo teren, da raširimo igru izbacujući krila i bekove, mi smo se zbijali unutra, u sredinu, upravo tamo gdje je bila najveća koncentracija Shakhtarovih igrača koji su nam bez problema u takvim situacijama uzimali loptu. Previše naših lopti otišlo je u bunar, što bi se reklo. Nismo ni nekih pravih prilika imali, čak smo i prvi gol zabili iz greške Pyatova a ne iz izigrane akcije. Napadi su nam se svodili ( bar nekolicina onih koje smo uspjeli konstruirati, a ne izgubiti loptu već na sredini terena ) na centaršuteve upućene Torresu koji je između dvojice protivničkih stopera teško mogao i doći do te lopte.

Zadnjih desetak minuta, a pogotovo nakon Oscarova gola, igra Chelseaja je živnula i počeli smo igrati kako spada. Kao da smo drugim golom otvorili ispušni ventil kroz koji je izašao sav pritisak ove utakmice s naših leđa. Dodavanja su postala točnija, akcije suvislije i smislenije, općenito smo igrali dosta pametnije i konkretnije po gol protivnika bez pustih slanja lopti u sredinu ( čitaj: darovanja istih protivniku ).

Očekujem da u tom ritmu nastavimo i drugo poluvrijeme.

Treba pohvaliti Torresa ( i to ne samo zbog postignutog pogotka ) jer momak stvarno kida večeras, rastrčan je, dribla, šuta i stalna je opasnost za gol protivnika. Nitko mu ništa ne može prigovoriti. Čak sam se razveselio kad je pucao iz mrtvog kuta; neka je, neka bude nekada sebičan, jedino šutanjem se i može nešto napraviti.
Dalje, Oscar. Veliki naklon za partiju u prvom poluvremenu. Čak i prije postignutog gola sam razmišljao koje riječi iskoristiti da ga pohvalim jer je naprosto bio fascinantan, svaki njegov potez se može ispratiti aplauzom. Definitivno prvo ime u našim redovima večeras, bolji i od Edena i od Mate za sada.
I treći, ništa manje dobar, David Luiz. Momak igra strašno, najpametnije igra u obrani od svih naših momaka večeras. Smireno, bez panike je osvajao i iznosio lopte, očistio iz gužve baš u onim situacijama u kojima je to bilo potrebno. Izvrsna procjena situacija tokom svih 45 minuta. Priključivao se i napadu, ali onako kako stoper to treba raditi ( nije uzimao loptu i nosio je sve dok mu je netko ne uzme ), što je za pohvalu.

fuck!! Nisam ni napisao ovo, oni već uspjeli primit pogodak. Koji nam je k. ove sezone, nikako izdržat obrana cijelu utakmicu na nivou.

Uređeno , autor izmjene: Brane

hehe totalno nezasluzenooo :D ovime su sanse za prolaz dalje sada na 80% Mosesu plus kod mene zbog ovako vaznog gola, ne zbog igre.
Idemooo :D
Morali smo ovo mnogo bolje. Dali smo dva srecna gola,moralo je bolje kao sto sam rekao.
Bravo Mozes
dobro je najvaznije je da smo pobijedili.Moram priznati da me nasa odbrana razocarala u obadvije situacije kad smo primili gol,morali su bolje reagirati,imali smo srece i sretno smo dali dva gola.Shaktar igra odlican fudbal,Wilian je stroj od igraca i tesko ga je procitati.Zahvaljujuci Mosesu pobijedili smo uz dosta srece mora se priznati.
da istina, berthrand je plivao za drugi gol bio je previsoko! ali sve u svemu slatka pobjeda, bravo Moses, jako važan gol :)
Moses u stilu velikog Drogbe.
Igra veoma losa ali bitna su tri boda.Prvi na tabeli i sada idemo u Torino da se nadigravamo.
Oscar,Mata,Hazard i Luiz odlicni.Pa oni ne mogu Hazarda zaustaviti bez prekrsaja.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.