Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 3 : 2 Å ahtar (07.11. sri)

33 člana su glasala

1. 1.

• DA
      87%
      27
    • NE, bit Ä?e poražen
      3%
      1
    • NE, bit Ä?e remi
      9%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1352238235' post='87410']
sta je colu
[/quote]
Tetiva.Ne moze da stigne da se oporavi do sutra vece.
  • Odgovori 144
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ova je utakmica vjerovatno i najbitnija u ovog godini, moramo pobijediti, a i na kladionici dobra kvota na nama, mogle bi se solidne pare uzeti. B-)
Nikad bitnija 3 boda, moraju igrati i dobiti kako znaju i umiju. Sahtior je poceo da leti, igraju odlicno, neporazeni i prvi u grupi, pravo vrijeme za spustanje na zemlju, ako mene pitate ne postoji bolji trenutak od ovog. Vrijeme je da im pokazemo ko je gazda B-)

Buventusu pada forma, Inter ih je dobio na njihovom terenu, prvi poraz, losa igra. Ali opet i pored toga sto se mozemo sa njima nadigravati u Torinu i najmanje izvuci X, ovo je po meni odlucujuca utakmica ove grupe. Ajmo momci!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1352281023' post='87449']
Ljudi znate li hoće li biti prenose na jednom od ovih kanala RTRS,OBN,FTV,BHTV1 ?
[/quote]
Na RTRS nema prenosa,na OBN Seltik-Barselona,na FTV nema nista i na BHTV 1 ne znam.
HRT 2(kao i RTS) radi Celsi-Sahjtor ako ti nesto znaci.
Ja ionako ne mogu do TV-a. Suljo Veličanstveni okupira pola moje kuće ko Beograd onomad.
Moja sobica, moja slobodica. Moj komp, i streamovi hvala Bogu. :D
Must win utakmica. najvažnija utakmica dosadašnjeg dijela sezone i nadam se da ćemo iz nje izać ko pobjednici.
Bilo je do sad more utakmica koje su me činile nervoznim i ludim po cili dan ali ova mi je nekako baš drukčija... Toliko me je iznervira onaj lakrdijaš srna i njegovo laprdanje da su među 4 u europi, da svaki igrač može igrat u bilo kojem klubu u europi, da je luchescu među 5 trenera u europi itd... Juventus mi je odma uz bok farseloni i manchesteru po gadljivosti ali bi najsritnijI bija DA JUVE PROĐE a da shaktar ispadne sa 10 bodova, gušta bi ka nikad.... AJMO BLUES
Jebem li ti prijenos i Barcelonu, pa zar je to bolja utakmica nego ova, izgleda da jeste onima sa OBNa, a na Arenama takodjer nema, pu jest se sastavilo, valja na netu gledati...
I ja sam im sad jebo mater retardiranu, jebala ih Farcelona! Bice interesantno, bice 0:5.

Moram se lomit' po strimovima jebem ti OBN pogani. Cim su oni preuzeli pravo prenosa za LS ove godine, znao sam da ce to biti totalni kurac.
pa ona dvojica voditelja kretena svrsavaju na Xavija i Inijestu.... a ima prenos na HRT2 tu cu gledat milina
Navodno igramo u sastavu:
Cech - Bane, Cahill, Luiz, Ryan - Obi, Ramiz, Tata, Oscar, Eden - Torrke

Klupa: Ross, JT, Azpi, Oriol, Moses, Marin, Danny
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/560834_432138000187146_1578717545_n.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.