Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 3 : 2 Å ahtar (07.11. sri)

33 člana su glasala

1. 1.

• DA
      87%
      27
    • NE, bit Ä?e poražen
      3%
      1
    • NE, bit Ä?e remi
      9%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

nadam se da ce nasi igraci uspiti napuniti baterije i dovoljno se odmoriti tako da budu 100% fit za srijedu, inace ce nas yebat opet ! Zna li se sta o Mati i Luizu , hoce li oni biti spremni?
  • Odgovori 144
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='EdvinTB' timestamp='1352053175' post='87050']
nadam se da ce nasi igraci uspiti napuniti baterije i dovoljno se odmoriti tako da budu 100% fit za srijedu, inace ce nas yebat opet ! Zna li se sta o Mati i Luizu , hoce li oni biti spremni?
[/quote]bice spremni,Luiz je propustio utakmicu protiv Swansea zbog zutih kartona,bice u konkurenciji za mec sa Shaktarom a vraca se i Mata i idemo pobijediti Shaktar,bicemo jaci za za kapitena Terya.
Mahati ću Vam s West standa... :D

[url="http://imageshack.us/photo/my-images/849/img0333lq.jpg/"][img]http://img849.imageshack.us/img849/2646/img0333lq.jpg[/img][/url]

Naravno, očekujem pobjedu, ali bojim se da ćemo do nje teskom borbom...
Nadam se pobjedi. Šta bi bilo u slucaju remija ili poraza ne želim nit razmišljat! Ako pobjedimo uvjeren sam da ce nas ta pobjeda izvuc iz ove krize. Remijem bi ostali tu di jesmo s li la prestavama, al da nam se dogodi poraz! Uvjeren sam da bi pali u takav ponor u kakvom smo se našli prošle sezone! Ova utakmica nije samo odluka dal cemo uzet 3 boda ili ne. Nego ce nam ona odredit tok preostalog dijela polusezone.
Ovaj sastav bi zelio vidjeti

------------Cech----
Bane--Terry--Cahill--Cole--
---------Mikel---Ramires----
--Moses----Mata----Hazard
------------Sturridge------

Torres znam da ce igrati ali bi ja pobao s Danny-em . Ovakvog Mosesa bi bilo grijeh drzati na klupi , zato sam mu dao prednost u odnosu na Oscara . Cahill umjesto Luiza jer je u boljoj formi ali i opasnije je u prekidima (korneri) sto ce nam protiv Ukrajinaca biti potrebno . Ramires ispred Oriola jer nam treba jedna takva radilica na terenu i Mikel i Oriol su slicni igraci a Mikel ima prednost .

Da li ce Lampard biti spreman za mec ?

Ova utakmica bi nam lako mogla odrediti tok polusezone . Ako ovdje kiksamo , morat' cemo se izvlaciti u Torinu , ali i u prvenstvu bi nam bilo dosta teze . Ipak vjerujem u nase momke , vjerujem da mozemo uzeti 3 boda . Neka bude i 1:0 ja zadovoljan .
[url="http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/ucl/2013/E/E_2009537_pk.pdf"]http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/ucl/2013/E/E_2009537_pk.pdf[/url]
Sve osim pobede protiv ovih sishmisha je poraz i veliki problem. Zato i ocekujem tesnu pobedu sa rezultatom 2-1.
Shaktar bi se pobedom u ovom mecu odlepio na prvom mestu, i time prebrinuo sve brige oko proleca u Evropi. Domacu ligu su rasturili, mislim da imaju dvocifren broj bodova viska, tako da ocekujmo najjaci sastav ekipe. Bice izuzetno motivisani da pokazu da trijumf na Donbas areni nije slucajnost.

Na strani Chelsea-ja je veliko iskustvo, umece da se kroz pritisak motivisu i navijaci, koji su me ove sezone jako pozitivno iznenadili.

Nadajmo se samo da je lekcija naucena.
Dobro je da su Robbie i Mata izjavili ovo što su izjavili vezano za utakmicu. Znači da su svjesni važnosti i da će biti potpuno koncentrisani na rezultat. Za mene će biti veoma važno ko će postići prvi gol. Ako to budu Ukrajinci onda meč postaje upola teži. Ne samo iz razloga što si u rezultatskom deficitu nego što to omogućava Šahtaru da igra igru koju najbolje zna i koju su odlično uigrali a isto su nam prosuli na njihovom stadionu. Ako mi damo, onda se puno lakše diše a još ako to bude kao protiv Valencie prošle sezone to je najbolje.
Za mene nema dvojbe kakav početni sastav želim vidjeti i mislim da će sve isto biti kod Robbieja osim što će startati Torres.
Ono sto bih ja voleo da vidim na ovom mecu :

__________Cech____________

Bane___Terry____Cahil___Cole

____Mikel_______Ramires____

Hazard_____Oscar______Mata

__________Moses__________

Shaktar igra dosta ofanzivno, bekovi su im stalno u napadu. Ako Mata i Hazard budu igrali vise u sirinu, njihova odbrana ce imati dodatnih problema.
Moses pre Stoogea i Torresa jer je najjaci napadac u klubu. Donece novu dimenziju u igri Plavaca, jer pored brzih nogu moze i da se pogura, zagradi i time napravi blok sebi ili nekom od saigraca...
Ajmo ljudi biti malo pozitivni!!! Samo da odbrana izdrži, tj. da ne dodje do nekog kiksa, i sve će bti OK!!! Imamo strašan vezni red, ali ne vredi kada u svakoj utakmici jurimo rezultat. Polako, strpljivo, pametno i nema čega da se brinemo!
dobit cemo ih,kad je najvaznije nasi uvijek odigraju vrhunski,sjetite se napolia i valencie prosle godine...ako je barcelona pala na Bridge-u paste ce i ovi sutra.
Keep calm and trust in RDM. :D
Ne znam sta bi rekao na ovu utakmicu. Jednostvno moramo svatiti da se ne smije igrati sa vatrom tj. u ovom slucaju sa Šahtarom. Jaka je to ekipa i to nam je pokazala na njihovom stadionu. Imaju izuzetno leprsavu igru, igraci se dosta krecu, moramo paziti na njihova brza kretanja i otvaranja jer samim time nasa odbrana ispada te im daje dosta prostora. Ocekujem dosta dosta tesku utakmicu. Kao sto kolege govore potrebno je otvoriti utakmicu sa ozbiljnoscu i stavom pobijede, ako toga ne bude jebali smo ježa u ledja. Odma krenuti jako, agresivno.

Sto se tice sastava slažem se s Whisperom, Moses bi bio idealno riješenje u napadu za ovu utakmicu, dok Torres ne dolazi u obzir.
Jedini problem jeste sto cu morati propustiti ovu utakmicu zbog koncerta Dragane Mirkovic :D ali bit ću obaviješten o svakom našem napadu i "postignutom golu" :D
Moram reci još za kraj da smo mi ekipa koja igra najbolje ovakve utakmice, i bas u ovakvim utakmicama pokažemo tko smo i zbog čega smo Europski prvaci.
Bridge je ne osvojiva tvrđava, ako je nisu "sile" kao Barcelona, Napoli, Valencia osvojile onda je neće ni Ukrajinci.

;)
Ovo je jedna od onih utakmica poslije koje želimo čuti glas Slavuja iz Mrčajevaca. Ko zna znat će, ko ne zna nabijem ga. :-*
[quote name='Wisey' timestamp='1352159029' post='87279']
Ovo je jedna od onih utakmica poslije koje želimo čuti glas Slavuja iz Mrčajevaca. Ko zna znat će, ko ne zna nabijem ga. :-*
[/quote]
I razbit pokoju čašu?
Iskreno ako govorime sahtar je previse slab za nas,nek ve ne buni to sto smo izgubili vo ukrajinu.Nasi momci i nisu bas igrali sa celom dusu.Do 20 min ocekujem bar 2-0 da bude za nas.Hazard ce raspaliti ova utakmica.
[quote name='Cres' timestamp='1352171244' post='87287']
Iskreno ako govorime sahtar je previse slab za nas,nek ve ne buni to sto smo izgubili vo ukrajinu.Nasi momci i nisu bas igrali sa celom dusu.Do 20 min ocekujem bar 2-0 da bude za nas.Hazard ce raspaliti ova utakmica.
[/quote]
Jesmo mi jaki,ali Sahtjor nije previse slab.Idealno bi bilo vodjstvo u ranoj fazi utakmice,da se ekipa psihicki rastereti od stalnog jurenja rezultata.
[/quote]

nemoj podcjenjivat. To što klub dolazi iz Ukraine ne znači da su loši! Itekako su oni dobra ekipa. Možda i nisu u rangu Chelsea, Reala, Barce, Bayerna itd. ali i ne zaostaju previše za njima ;)
[/quote]

Covek nije gledao prvu utakmicu.

Nijedan rival ne sme biti podcenjen, posebno ne u ovoj fazi...
Evo malo spama... :-S

Pred sutrašnju tekmu u Londonu, skoknuo sam na zagrijavanje u Madrid... :D

[attachment=102:IMG_0338.JPG] [attachment=103:IMG_0379.JPG] [attachment=104:IMG_0383.JPG]
Tako je, Cole je i definitivno out a Ryan starta. Biće to fino iskustvo za njega, prvi važan meč u LP da igra na svojoj standardnoj poziciji. Ne sumnjam uopće da će odigrati na visokom nivou.
Također, nakon večerašnjeg treninga struka će donijeti odluke vezano za spremnost Mate i Luiza koji su još uvijek pod upitnikom. JT se vraća u sastav, Lamps je i dalje van stroja a najvjerovatnije će biti tu za jedno 10-ak dana.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.