Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 3 : 2 Å ahtar (07.11. sri)

33 člana su glasala

1. 1.

• DA
      87%
      27
    • NE, bit Ä?e poražen
      3%
      1
    • NE, bit Ä?e remi
      9%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 144
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

eh ovo će biti fakat sjebano
sad da smo dobili Swansea pa da napunimo samopouzdanje, ali ništa od toga

bogami nisam baš optimističan oko ovoga, a ako ovdje ne uzmemo pobjedu, ode nam CL najvjerojatnije byebye
Bit' ce veoma tesko protiv Ukrajinaca .
Raduje me povratak Mate i Terry-a . Mozda bi Oscar mogao na klupi a da Moses pocne .
i da nadodam još
ova tekma bi nam vrlo lako mogla definirati sezonu
ako pobijedimo, valjda ćemo se napuniti samopouzdanjem i nastaviti sa dobrim igrama, ali ako izgubimo, najvjerojatnije ćemo ispasti iz Lige prvaka, a mogli bi upasti i u ligašku krizu..

i sve nam je krenulo nizbrdo nakon Šahtara u gostima, onda ono smeće od Clattenburga nas uništi, dosta je sve to negativno utjecalo na nas
Pobjeda je ovdje imperativ. Ukratko rečeno.

Imat ćemo Matu i Terrya u pogonu što je vrlo važna stvar. Moramo posložiti glave i krenuti od početka kako treba jer je ta tekma možda i najvažnija u cijeloj sezoni do sada. Strah me pomisliti što bi bilo kada ne bismo osvojili sva 3 boda.
Ovo se mora dobiti, jer tesko njima (Chelsea) ako budu morali u Torinu traziti 3 boda, u slucaju kiksa u ovoj utakmici.
Ne smijem nista prognozirati. Ova utakmica ce se odvijati savrseno za Shakhtar. Generalno, cijela situacija i atmosfera koja je oko nas savrseno odgovara ukrajinskom klubu. Nadacu se, ali stvarno ne znam sta da ocekujem...
samo pobjeda ako ne pobijedimo bicemo u najgoroj situaciji,i lahko bi mogli ispast iz lige prvaka,vraca nam se Tery i Mata i idemo pokazati zasto smo prvaci evrope.
Kad je najteže bilo prošle sezone ( comeback protiv Napolija ), izvukli smo 150 % iz sebe, preorali teren i odigrali najbolje. To mi je uzdanica za ovu tekmu sa ukrajinskim klubom.
Ovo se mora dobiti.
Shaktar ce doci rasterecen i svaki rezultat osim poraza za njih je premija.
Ako kiksamo tu nam je kraj jer siguran sam da necemo dobiti Juveta u Torinu(bod maksimalan).
Ovdje nam nasušno treba iskustvo jednog Terrya, Colea i ostalih. Utakmica gotovo važna kao ona protiv Valencie prošle sezone, slično je stanje. Psihološka priprema je ključ za pobjedu, ako tu budemo na nivou ne sumnjam da ćemo i dobiti. Ne želim ni pomisliti kakve bi posljedice mogao imati još jedan gubitak važnih bodova na tim.

COYB !
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2227496/Roberto-Di-Matteo-says-Shakhtar-game-biggest-Chelsea-test-Munich.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2227496/Roberto-Di-Matteo-says-Shakhtar-game-biggest-Chelsea-test-Munich.html[/url]
Pobeda i nista drugo.Vreme je da i nasa ekipa iskoristi vecinu sansi koju stvori na utakmici.Jeste nezgodan trenutak,ali ni reprezentaciji Spanije ne priznajem da su bolji,a kamoli Sahtjoru.
[quote name='Ercov' timestamp='1352024895' post='86935']
Pobeda i nista drugo.Vreme je da i nasa ekipa iskoristi vecinu sansi koju stvori na utakmici.Jeste nezgodan trenutak,ali ni reprezentaciji Spanije ne priznajem da su bolji,a kamoli Sahtjoru.
[/quote]Kakvi Španci ono je mrtva reprezentacija bez igre bez ičega, oni kad igraju ubiju u pojam i protivničke igrače i gledaoce i sve. Zamisli igrat formaciju 4-6-0 Bože sačuvaj...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1352025206' post='86937']
Kakvi Španci ono je mrtva reprezentacija bez igre bez ičega, oni kad igraju ubiju u pojam i protivničke igrače i gledaoce i sve. Zamisli igrat formaciju 4-6-0 Bože sačuvaj...
[/quote]
Sve je to uredu,ali njihovi rezultati pokazuju koliko su neprikosnoveni.
Ja mislim da ćemo pobijediti. Šahtar je moćan ali ne mogu protiv nas na Stamfordu. Chelsea 2-1 Šahtar
trebali bi napasti odmah od prve minute, nevjerujem da će se Šahtar snaći u početku, a dok se ustabile već će gubit 2-0 :)
Ja se bojim ove utakmice, nema vise Drogbe da rijesava ovakve vazne utakmice.
Pobijedit ćemo mi Šahtar. Znaju i oni koliko je važna ova utakmica.Valjda će RDM to dobro posložit. Ako izgubimo,strah me i reć to,ćao liga prvaka.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.