Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Arsenal 1 : 2 Chelsea (29.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Auuuuuu :D
[url="http://www.sportske.net/vest/daj-gol/cetvrt-sa-mesom-za-azara-97602.html"]http://www.sportske.net/vest/daj-gol/cetvrt-sa-mesom-za-azara-97602.html[/url]
Pobjeda i kad nismo na svom nivou. Igru brisi, pobjede pisi.
E bas mi je drago sto smo pobedili.Igra je bila solidna moglo je i bolje.Sastav mi se svidja samo ne znam sta je sa Marinom nez jel bio i na klupi?
[quote name='Blues_95' timestamp='1348910898' post='80772']
Vrijeme bi bilo da i Torres zabije nekom jacem protivniku .
[/quote]
Kao sto sam i rekao .

Igra je bila veoma dobra . Protivnik je igrao takodjer veoma dobro . Da je na kraju zavrsilo nerijeseno ne bi bilo ne zaluzeno .
Terry me danasnjom partijom odusevio , imao je tu jednu , nazovimo je tako , gresku kada je Gervinho dao go ostalo je odradio perfektno . Torres sigurno igrac utakmice . Dao je go , izborio je prekrsaj iz kojeg smo dali go , ona prilika u 1.poluvremenu , to je bio penal cist kao suza , dobio je mnogo vazdusnih duela , nekoliko lopti uzeo na sredini terena . Jedna od boljih partija u plavom dresu .
Cech imao 2 sjajne intervencije . I on odigrao odlicnu utakmicu . Malo me Oscar razocarao . Nije nista pokazao u danasnjoj utakmici .

RDM izveo savrsen sastav , kao da cita nas forum :P . I dalje smo lideri na tabeli sto je najvaznije . Sada lagano navijati za kokoske da izvuku barem X pa da se malo odljepimo od pratilaca .

[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb4ct85Vt71qdult5o1_r1_500.png[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb4ct85Vt71qdult5o2_r1_500.png[/img]
Sa ovom trojkom iza Toresa mozemo biti ponosni, najzad ima filigrante u sredini, e sad tesko je imati i jaku odbranu. Dobijemo u napadu gubimo u odbrani. Kad jos Oskar malko ojaca i kad nauci da igra odbranu bice to zaista fenomenalno. Vidim svi hvale Toresa i ja ga hvalim ali bas nije posteno. On covek svaku tekmu po 90 min i to sreda subota, pa nije lako. Gubi na svezini vidi se. Pod hitno neko mora da ga odmara. Sto je igrao protiv Wulvsa , bolje da je igrao neki klinac. Obice nam se to o glavu dok mi cekamo da se Sturidge oporavi. Da ima Tores malo odmora bio bi mnogo korisniji na ovakvim tekmama. Moram da ga pohvalim, radi u teretani, ojacao je, i bolje trpi duele.
[quote name='klicko' timestamp='1348935280' post='80913']
E bas mi je drago sto smo pobedili.Igra je bila solidna moglo je i bolje.Sastav mi se svidja samo ne znam sta je sa Marinom nez jel bio i na klupi?
[/quote]nije bio na klupi.Na klupi su bili,Turnbul,Bertrand,Cahil,Azpicuileta,Romeu,Moses,Lampard.
Odlicna partija danas.Obicno poludim kada je neizvesno,ali danas sam sve vreme bio miran,nekako sam znao da ih imamo.Ne secam se kada smo imali veci posed lopte od Arsenala,sto znaci da smo odradili odlican posao na sredini terena.Falilo je malo lucidnosti u situacijama kada smo domacinu oduzimali loptu i brzo je prenosili do pred sesnaest metara.Tu smo mogli vise.Ceh,Teri,Ramires odlicni,Tores igrac utakmice.
chelsea je igrao dobro fala bogu da smo pobijedili :) torres je los :S najvise me se dojmio ramires, hazard i terry koji su bili fenomenalni
Torres nikad ne valja i to treba da bude svima jasno, niko ne fula prilike, svi pogadjaju iz svake prilike, samo nas torres ne daje po 5 golova i ne asistira jos 1 ili 2 gola, pri tome ne slavi golove kako treba, a vala i ne vraca se do cecha svaki napad, jer je ipak to njegov posao... lol
Torresov gol je majstorstvo koje je pokazalo da je ipak vrhunski golgeter, ali je onaj promašaj takođe pokazatelj da momak ima problema u glavi tj. kod otvorenog puta prema golu i udarca on traži da mu neko zasmeta. Mora mu RDM ući u psihu i riješiti ga okova zabijanja u protivničke igrače, inače nikada neće biti onaj stari.

Što se tiče same tekme, pokazali smo karakter. Mislim da smo morali negdje između 70. i 80. minute zabiti još najmanje gol-dva i riješiti pitanje pobjednika, ali šta je tu je, tri boda su u džepu i to je najbitnije. Mora se još poraditi na uigranosti trokuta Hazard-Oscar-Mata, jer im je slaba suradnja kad izvode kontru tj. ne znaju šta će s loptom pa sve zajebu.

Odbrana je bila na zadatku izuzev situacije kada je Gervinho ostao sam (ni sam ne znam kako mu je to uspjelo).

Sve u svemu, idemo sada nakantati Nordsjaeland i Norwich, pa da mirno odemo na reprezentativnu pauzu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348948406' post='80982']
Presretan sam zbog današnje pobjede, to vam ne mogu ni opisati.
[/quote]
Znam kako ti je. :-O
[quote name='reLo' timestamp='1348946803' post='80977']
Torresov gol je majstorstvo koje je pokazalo da je ipak vrhunski golgeter, ali je onaj promašaj takođe pokazatelj da momak ima problema u glavi tj. kod otvorenog puta prema golu i udarca on traži da mu neko zasmeta. Mora mu RDM ući u psihu i riješiti ga okova zabijanja u protivničke igrače, inače nikada neće biti onaj stari.

Što se tiče same tekme, pokazali smo karakter. Mislim da smo morali negdje između 70. i 80. minute zabiti još najmanje gol-dva i riješiti pitanje pobjednika, ali šta je tu je, tri boda su u džepu i to je najbitnije. Mora se još poraditi na uigranosti trokuta Hazard-Oscar-Mata, jer im je slaba suradnja kad izvode kontru tj. ne znaju šta će s loptom pa sve zajebu.

Odbrana je bila na zadatku izuzev situacije kada je Gervinho ostao sam (ni sam ne znam kako mu je to uspjelo).

Sve u svemu, idemo sada nakantati Nordsjaeland i Norwich, pa da mirno odemo na reprezentativnu pauzu.
[/quote]

nisi mozda zaboravio man united :D
[quote name='Ercov' timestamp='1348941567' post='80961']
Obicno poludim kada je neizvesno,ali danas sam sve vreme bio miran,nekako sam znao da ih imamo.[/quote]
Potpisujem. Vrlo dobra partija, ali uvijek može još i bolje. Najbitnije je ipak da su 3 boda u džepu, ali sad to treba još potvrditi protiv Norwicha, a još je puno bitnije dobiti tekmu u Danskoj.
Ako se tamo, ne daj Bože kiksa, ne piše nam se dobro, ali pokažemo li igru kao danas, trebali bi to dobiti bez problema.
Evo i ja da napisem nesto, hteo sam odmah posle utakmice, ali nisam imao vremena... Procitao sam sve sto te napisali, i to je otprilike to... Vidim da je vecina nezadovoljna igrom Oskara, po meni on je odigrao odlicnu utakmicu, i bio jedan od boljih danas, ja sam vise ocekivao od Azara, nije bio los imao je par dobrih poteza, ali on uvek moze bolje... Moses nije proveo mnogo na terenu, ali za ono vreme koje je bio u igri nista nije pokazao...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1349003412' post='81047']
Evo i ja da napisem nesto, hteo sam odmah posle utakmice, ali nisam imao vremena... Procitao sam sve sto te napisali, i to je otprilike to... Vidim da je vecina nezadovoljna igrom Oskara, [b]po meni on je odigrao odlicnu utakmicu, i bio jedan od boljih danas[/b], ja sam vise ocekivao od Azara, nije bio los imao je par dobrih poteza, ali on uvek moze bolje... Moses nije proveo mnogo na terenu, ali za ono vreme koje je bio u igri nista nije pokazao...
[/quote]

Bas je igrao Oscar?
Oduševljava me ponovo igra Chelseaja nakon što izgubimo loptu. Napravimo tada vrlo jak visoki presing većinom s čak 3 igrača na protivnika, ograničimo mu prostor i jednostavno ga natjeramo na pogrešku. Molim Boga da Robbie ustraje raditi na tome još više na treningu jer upravo to je jedna od glavnih razloga zašto smo oduzeli loptu Arsenalu i uspostavili vlasititu inicijativu na sredini terena.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1349004282' post='81053']
Bas je igrao Oscar?
[/quote]

Njegov zadatak je bio da igra presing po celom terenu i vrsi pritisak na Kazorli i Arteti... Svoj posao je odradio kako treba, zaustavio je Kazorlu i Artetu, i bilo ga je po celom terenu, trcao je kao lud...

Di Mateo je izjavio da je prezadovoljan njegovom igrom, a dobio je pohvale i od vecine sportskih novinara..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.