Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Arsenal 1 : 2 Chelsea (29.09. sub)

Istaknuti odgovori

Engleski novinari kao po običaju usrali današnju press konferenciju, pa je Robbie morao po ko zna koji put kao papagaj ponavljati njegov i klupski stav o JT-u, objašnjavati kakvo je mentalno stanje igrača (a svi znamo da poslije ovakvih dešavanja John odigra fenomenalnu utakmicu pa se ne treba tome začuditi ni sutra), da li će suspenzija uticati na ekipu... Uglavnom, preseravanje. :-@
Od bitnijih stvari, Sturridge i dalje nije spreman zbog one povrede još od prije Juventusa pa će preskočiti i ovu tekmu. Ostatak ekipe na raspolaganju, spremni na velike stvari.
  • Odgovori 128
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ÄŒista dvojka! ÄŒelzi ima mnogo bolju ekipu, a Arsenal se kenja mnogo.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1348865082' post='80707']
Mertesacker
[/quote]

Nisam baš siguran da će u ovu utakmicu Wengler krenuti s Mertesackerom, starim, sporim i loših refleksa. S druge strane, protiv naših kreativaca u vezi te brzancem Torresom puno bolje bi mu odgovarao Koscienly.
Momci pozdrav iz Londona, obrojavam sekunde do utakmice i nadam se dobroj tekmi i pobjedi nasih.
Kad se vratim napravit cu pricu o Stamford Bridgu i utakmici, a sad pub, piva i nakon toga tekma :DDD
Mislim da ih možemo danas osramotit na Emiratesu. Nadam se da će RDM imat muda opet stavit Ramija i Mikela (ili Romeua) zajedno, a Lampsa na klupu. Očekujem tkđ Mosesa, Matu, Hazarda ispred, kasnije da se ubaci Oscar, te Torres u špici. Možda Cahill i Luiz u sredini a lijevi i desni bek po starome.
[quote name='m_essien' timestamp='1348907393' post='80763']
Mislim da ih možemo danas osramotit na Emiratesu. Nadam se da će RDM imat muda opet stavit Ramija i Mikela (ili Romeua) zajedno, a Lampsa na klupu. Očekujem tkđ Mosesa, Matu, Hazarda ispred,[u][b] kasnije da se ubaci Oscar[/b][/u], te Torres u špici. Možda Cahill i Luiz u sredini a lijevi i desni bek po starome.
[/quote]

Fail !

Decko je pokazao da je sposoban da napravi razliku, da ubrza igru, podeli dobar pas. A i sutira cim mu se ukaze prilika.
Oscar u prvih 11, ako Robbie zeli dobiti utakmicu.
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1348906928' post='80762']
Momci pozdrav iz Londona, obrojavam sekunde do utakmice i nadam se dobroj tekmi i pobjedi nasih.
Kad se vratim napravit cu pricu o Stamford Bridgu i utakmici, a sad pub, piva i nakon toga tekma :DDD
[/quote]
Tekma piva i bude ti GOTIVA !

Vrijeme bi bilo da i Torres zabije nekom jacem protivniku . Oscar bi po meni trebao biti u prvih 11 jer je to definitivno zasluzio svojim igrama . Jos jedna dobra vijest Piazon sinoc nije bio u sastavu , sto znaci da ce danas u najmanju ruku biti na klupi .
Samo da ne vidim Ramiresa na krilu, a vidjecu ga garant. I da se pusti Moses s lanaca, zasluzio je.
Arsenal:

------------------------Mannone-------------------------
--------------------------------------------------------------
-------------Vermaelen-------Koscielny------------
Jenkins-------------------------------------------Gibbs
-------------------Arteta-------Diaby-------------------
Ramsey-------------Cazorla--------------Podolski
------------------------Gervinho--------------------------

Klupa: Martinez, Mertesacker, Santos, Giroud, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Coquelin.

Prakticki ista postava kao i protiv Manchester Citya, jedina razlika je sto ce stoperski par biti Vermaelen - Koscielny.
Ramsey ponovno na krilu, sto znaci da se ide na tiki taku u sredini terena opet.

Osobno sam prizeljkivao Walcotta ili Girouda umjesto Gervinha no eto.
Dobar sastav Arsenala, a meni radosna vijest je Jenkinson na beku, jer budimo realni ako Hazard bude igrao lijevo a hoce bice mnooogo prodora po toj desnoj strani Arsenala...
[quote name='Elao' timestamp='1348913194' post='80779']
Dobar sastav Arsenala, a meni radosna vijest je Jenkinson na beku, jer budimo realni ako Hazard bude igrao lijevo a hoce bice mnooogo prodora po toj desnoj strani Arsenala...
[/quote]

Toga se i ja bojim. Jenkinson je zadnjih par utakmica odigrao stvarno odlicno. Protiv Citya je bio fantastican. Cak se i Hodgson sada bori da dodje u reprezentaciju. No još uvijek je jako daleko od gotovog proizvoda i Hazard bi ga mogao silovati ako ce igrati tamo. Za ostalo se ne brinem.
Optimistican sam . Sastav skoro pa idealan . Ja bi Cahilla u prvih 11 .
Ostalo sve dobro .
Sad ovih 40tak minuta nikad proci .
RDM kao da je citao nas forum :) Uklonio kombinaciju Mikel-Lampard, Cole-Bertrand i Ramiresa s desnog krila... sada idemo po pobjedu :)
To Robbie kralju!
Svidja mi se sastav, gledajuci vezu i jednih i drugih trebala bi ovo biti lijepa utakmica za gledati.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.