Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Arsenal 1 : 2 Chelsea (29.09. sub)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem lijepu predstavu protiv Arsenala,nadam se da ce biti puno golova,naravno sto vise nasih da malo uzivam u nasoj igri i sumnjam da ce toga danas izostati....nasa nova ekipica i uvijek tecni Arsenal uvijek daje pregrst akcija sansi,a bome i golova,samo me brine prosla/e utakmica/e 0-0 (5-3) koja iskace iz tradiciji nasih duela sa gunnerima,ali danas ce biti drugacije....GO BLUES TO NEW 3 POINTS....
Prezadovoljan sam postavom, možda sam želio Mosesa na krilu, al i ovo je možda još bolje. Jedno je sigurno, Robbie je napravio pravu stvar, sad je sve na momcima da pokažu di smo i šta smo.
HT 1:1

Oscara nam izlomiše, treba Mosesa uvest da im pokaže šta je snaga.
Šteta glupog gola što smo primili, inače ostalo funkcioniše jako dobro. Samo igrati i možemo do tri boda u drugom dijelu.
Oscar mozda i najlosiji u prvom poluvremenu . Terry perfektan . Gol prava majstorija Gervinha . Idemo dalje do sada sam zadovoljan .
Na kraju realan rezultat na poluvremeu s tim da se moglo ovo sacuvati ali lijepo ih izigrase. E ovako Torres treba stalno da igra pa bi mozda i bilo nesto od njega.U drugom poluvremenu ocekujem da zapnu jos vise i da se zabije taj gol, posto vidim da od sramocenja nema nista onda makar i 1-2 i bicu zadovoljan :)
Torres zabio pa promasio 100% priliku.
Bezveze smo gol primili i mislim da mozemo do sva tri boda.
Oscar podbacio,Hazard i Mata dobri,Torres na trenutke djeluje dobro,odbrana solidna samo Cole mora malo vise paziti jer smo preko njegove strane dobili gol.
Sad kontam nesto, Mata nema previse inicijative po tom desnom krilu, pa bi mozda trebalo odraditi izmjenu Moses - Oscar, te bi Mata isao u sredinu gdje je najaci a Moses desno da prodire :)
1:2 Mata iz slobodnog udarca . Samo da ovo do kraja sacuvamo .

U prvom poluvremenu ona 100% prilika Torresa gledao sam analizu i kazu da je bio cisti penal .
3 boda su tu, po igri realno je bilo nerjeseno al koga briga, na kraju krajeva mozemo biti zadovoljni sa pobjedom jednog od najtezih protivnika u ligi.
[quote name='AnuBis.' timestamp='1348857266' post='80667']
Nekako sam uvjeren u nasu pobjedu, mislim da ce Oscar bez problema da zaustavi Artetu koji je pokretac igre Arsenala i vjerovatno ce igrati malo defanzivnije nego protiv Stoke-a, ako je mogao Pirla sto da ne i Artetu, moj sastav:

.........................Cech.........................
Ivanovic.....Luiz.....Terry/Cahill....Cole
..................Mikel.......Ramires............
........................Oscar.........................
Hazard........................................Mata
.........................Torres.......................

Ovako tesko da mozemo primiti gol a ako ne damo ni mi lako je u drugom na krila staviti Mosesa i Marina umjesto Hazarda i Oscara, Matu bi ostavio da ih razigrava. Konacan rez.. 0:2 ili 1:2 :)
[/quote]

Pogodio i sastav i rez. :D
Vrlo bitna pobjeda, Ramires igrac utakmice kako mu samo odgovara ova pozicija to nije normalno, bili smo svo vrijeme bolji osim malo poslije izjednacujuceg gola, zasluzena pobjeda plavaca koji su i dalje na celu tabele. KTBFFH
pokazali ko je gazda u Londonu.
Tores i Mata su bili najbolji,i ako je promasio onu priliku moramo priznati da je Tores odigrao najbolju utakmicu za nas,bilo ga je svugdje,u skoku je uzimao lopte bez problema,majstorski se snasao i zabio gol,i dalje smo prvi sto je najvaznije.
samo pogledajte da je city kod kuce igrao 1-1 s arsenalom ,svaka cast za ovo svi su extra odigrali ,,i dobro je imati jednog cecha na golu uvijek svaka cast za odbranu kad je podolski pucao a i giroud ,i opasan arsenal pravo iz prekida al po svoj gol :D
Nazalost,nisam mogao da gledam utakmicu,ali predpostavljam da je bila dobra.
Bravo za pobedu.
Sad sam video golove,odlicno se snasao Tores. Drugi gol,mislim da je vise bio centarsut nego sut na gol :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.