Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Arsenal 1 : 2 Chelsea (29.09. sub)

Istaknuti odgovori

Bilo bi odlično ne izgubit jer smo u lipm nizu ne računajući super kup... Samo da se na zatvorimo previše iako sam 99 posto siguran da oćemo ali mozda me rdm razuvjeri... Samo neka startaju hazard, mata i oscar a za ostale manje više...
  • Odgovori 128
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šta ste se prepali Assenala? I ne znam šta vas čudi taj onako, solidni start pištoljčića.. Oni u zadnjih nekoliko sezona non stop startaju dobro, al onda raspad sistema,i ne mogu bolje od 3. mjesta. Dalje, to što su dobro odigrali protiv citya , ništa ne znači,jer ove sezone city je vrlo slab. Naš tim je bolji i to će aBd pokazati. Naravno osim ako RDM ne zajebe s sastavom, što nije nemoguće. Al eto, valjda mu je došlo u glavu da nema potrebe za defanzivom, kad smo naprjed,malo je reć prejaki.
Auf, ovo će bit za prste polizat.. :D
Jedino bi to moga pokvarit Robbie sa svojom defenzivnom taktikom, što bi značilo da će Bertrand bit na krilu da pomogne Ashu u obrani a naprijed šta napravi napravi.
Robbie raspolaže sa sjajnim igračima tako da ne želim defanzivu tokom cijelog meča ni pod razno!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348764324' post='80599']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2474-wengeru-zao-sto-terry-nece-igrati-u-subotnjem-derbiju.html"]http://chelseabalkan...em-derbiju.html[/url]
[/quote] Dzabe mu zao,kad ce Terry igrati.... B-)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348764324' post='80599']
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2474-wengeru-zao-sto-terry-nece-igrati-u-subotnjem-derbiju.html"]http://chelseabalkan...em-derbiju.html[/url]
[/quote]

Kolko ja znam, Terry igra. Valjda kazna počinje raditi posle isteka roka za žalbu, što je dve sedmice. Trealo bi biti tako.
Saznace Wenger kad im ga John utrpa do balcaka.
ma zajebi topnike, nemogu očima vidit njihove navijače (tko čita euronogomet zna zašto) nemogu ih smislit naguzite ih dečki da se mogu svima tmao posrat u facu organski su nepodnošljivi.

Inače ovo je tekma za nas koja že pokazat jesmo li zreli za prvaka ili ne, ja vjerujem u dečke i mislim da če pokazat tko je gazda Londona, ajmo dečki ovime počet put to titule COYB!!!
Svaku tekmu govorimo da bi trebali ići napasti, a sami znamo da se to gotovo nikada ne dogodi (Newcastle 1. poluvrijeme, Wolves - jedine iznimke). Igra se na njihovom terenu i jasno je da će oni imati veći posjed lopte. Moramo biti strpljivi i koncentrirani, pogotovo Mikel i drugi zadnji vezni koji će s njime igrati.
Smatram da bi ih mogli dobiti ako prvih 20 minuta krenemo opsjedati njihov gol i možda zabiti neki krompir, a onda bunkerić.. mada se s njima nikad ne zna. (prošla godina, tekma na stamford bridge-u)
Pozdrav svima. Dolazim s Arsenalovog foruma malo pogledati mišljenja susjeda u vezi ovog susreta.
Vidim prštite od optimizma. Nadam se dobroj utakmici u svakom slucaju.

I necemu ovakvom:

[media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=APYqPUvKAJw[/media]
Čim sam ti vidio nick, znao sam da si s Arsenalova foruma. I ja imam profil tamo pa nekada uletim i pregledam šta se piše :D

Bili ste bolji od Citya, to se mora priznat, a i sam sam rekao da će se u ovoj utakmici susresti dvije najbolje momčadi lige trenutno tako da ćemo zasigurno uživati u lijepoj utakmici.
Pa neznam bas koliko su najbolje ekipe lige, al Arsenal u svakom slucaju djeluje nesto ozbiljnije nego prethodnih godina.
Osobno mislim da tu fali jos nesto ipak da bi se uzela titula, no biti ce zanimljivo.

Steta sto nema Szczesnya, po meni najveci minus trenutno uz mladog Jenkinsona.
Vezni red je strasan, Arteta i Cazorla diktiraju tempo kratkim i brzim pasovima, Diaby je tu da razbija sve oko sebe.
Obrana također mocna, sto i govori gol razlika trenutno jel.

Problem ce ove sezone biti napad. Nadam se kako ce Walcott igrati, on je uvijek raspolozen u velikim utakmicama.
Podolski je također tu dobar. Gervinho bi nakon katastrofalne predstave protiv Citya mogao na klupu.
Također se nadam Giroudu, napokon ga je krenulo.
Napokon proradio :D
Mogli bi se organizovati za sutrasnju tekmu, mislim na sarajlije....
Nekako sam uvjeren u nasu pobjedu, mislim da ce Oscar bez problema da zaustavi Artetu koji je pokretac igre Arsenala i vjerovatno ce igrati malo defanzivnije nego protiv Stoke-a, ako je mogao Pirla sto da ne i Artetu, moj sastav:

.........................Cech.........................
Ivanovic.....Luiz.....Terry/Cahill....Cole
..................Mikel.......Ramires............
........................Oscar.........................
Hazard........................................Mata
.........................Torres.......................

Ovako tesko da mozemo primiti gol a ako ne damo ni mi lako je u drugom na krila staviti Mosesa i Marina umjesto Hazarda i Oscara, Matu bi ostavio da ih razigrava. Konacan rez.. 0:2 ili 1:2 :)
Nekako od ove utakmice ocekujem puno.Hocu da pokazemo da nismo slucajno prvi na tabeli i da ne padnemo na prvom tezem ispitu u ligi.
Ako u sastavu ne budu Bertrand i Ramires na krilima imamo se cemu nadati suprotno tome padamo.
po meni je diaby igracina iz arsenala i njega uz cazorlu se treba cuvat a chelsea triba igrat mirno i svoju igru i pobjeda je tu ali briga postoji
[quote name='mpusho' timestamp='1348779081' post='80664']
Pa neznam bas koliko su najbolje ekipe lige, al Arsenal u svakom slucaju djeluje nesto ozbiljnije nego prethodnih godina.
Osobno mislim da tu fali jos nesto ipak da bi se uzela titula, no biti ce zanimljivo.

Steta sto nema Szczesnya, po meni najveci minus trenutno uz mladog Jenkinsona.
Vezni red je strasan, Arteta i Cazorla diktiraju tempo kratkim i brzim pasovima, Diaby je tu da razbija sve oko sebe.
Obrana također mocna, sto i govori gol razlika trenutno jel.

Problem ce ove sezone biti napad. Nadam se kako ce Walcott igrati, on je uvijek raspolozen u velikim utakmicama.
Podolski je također tu dobar. Gervinho bi nakon katastrofalne predstave protiv Citya mogao na klupu.
Također se nadam Giroudu, napokon ga je krenulo.
[/quote]sta je s Vermalenom igra li on bio je pod znakom pitanja za ovaj mec.Nije igrao ni protiv Mancester Citya.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1348864260' post='80693']
sta je s Vermalenom igra li on bio je pod znakom pitanja za ovaj mec.Nije igrao ni protiv Mancester Citya.
[/quote]

Bio je bolestan protiv Citya. Sada je spreman u potpunosti. Pitanje je tko ce uz njega zaigrati; Mertesacker ili Koscielny.
[quote name='mpusho' timestamp='1348864929' post='80704']
Bio je bolestan protiv Citya. Sada je spreman u potpunosti. Pitanje je tko ce uz njega zaigrati; Mertesacker ili Koscielny.
[/quote]Mertesacker
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.