Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Shakhtar bio bolji od Juventusa. Navijaci Juventusa se hvale time sto njihov tim drzi mnogo loptu u svojim nogama (u cemu ima istine) i sto imaju, kako oni tvrde, strasan vezni red. Sinoc im je Shakhtar pored prilika uzeo i posjed i to na sred njihovog polupraznog stadiona. Na kraju Willian (cini mi se) nije imao srece jer je pogodio precku. Zaista je razocaravajuce vidjeti sablasno praznu jednu stranu stadiona u utakmici LS, pogotovo ako se govori o Juventusu. Ipak su oni povratnici u LS i ocekivala se krcata Juventus Arena. Ali i to je jedan od mnogobrojnih pokazatelja koji ukazuju na krizu zabarskog fudbala. To nije slucaj samo na Juventusovom stadionu. Sirom zemlje su im stadioni poluprazni sto znaci da su sami Italijani izgubili vjeru u fudbal nakon svih ovih skandala koji ih zapljuskuju svaka 2-3 mjeseca.

Uređeno , autor izmjene: Wisey
ostatak posta promašio topic ;)

• Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Navijaca nije bilo zbog bojkota,a razlog su previsoke cene karata za LS.Cak i oni sto su bili na stadionu su se iz revolta retko oglasavali.Svejedno,remi u Torinu ide nama u prilog.Prvi smo i tu cemo ostati do kraja.
  • Autor
RDM izjavio da očekuje pravu borbu za prolaz dalje. Rekli bi neki treba biti uvjeren u prolaz. Ma ne treba. "Nadaj se dobrom, očekuj najgore" - stara poslovica koju je izgleda i RDM shvatio :D
Treba se pazit Šahtara, njih se više bojim nego Juventusa...

Al trea ušutkat žabare na njihovom stadionu.
Ma dajte. Gledao sam danas ujutro prije nego što sam išao na poso snimku tekme Juve-Šahtar, drugo poluvrijeme! Ovaj šahtar igra skroz smireno, strpljivo i bez riskiranja! Ako oni nama zabiju gol na SB-u ja vise necu pratit nogomet! Probit cemo ih i vjerujem u minimum 4 boda! A Juventus je srednja žalost. Da ima pravde oni bi sad bili na zacelju s 0 bodova. Ja vam velim da ce im danci kod kuce otkinut 2 boda
  • 2 sedmice kasnije...
[b]TOP 10 klubova po zaradi od UEFA-e u posljednjih 5 sezona:[/b]

1. [b]Chelsea[/b] - 136.625.000
2. Man. United - 135.435.000
3. FC Barcelona - 130.636.000
4. Bayern - 119.154.000
5. Inter Milano - 118.310.000
6. Real Madrid - 104.547.000
7. Arsenal - 91.563.000
8. AC Milan - 89.420.000
9. Lyon - 71.072.000
10. Marseille - 69.802.000
Jel može neki link na taj podatak ?
Ne čini mi se baš legitiminim s obzirom na ostvarene rezultate u ovom takmičenju..
[quote name='Wisey' timestamp='1350941489' post='84634']
Jel može neki link na taj podatak ?
Ne čini mi se baš legitiminim s obzirom na ostvarene rezultate u ovom takmičenju..
[/quote]

http://www.calciomercato.com/news/incassi-uefa-chelsea-primo-inter-meglio-del-milan-juventus-dove--146900
http://www.interclubfedeli.com/?p=19339
Nije mi jasno kako Chelsea moze biti prvi pored Barcelone koja je daleko ispred svih sto se tice ovog takmicenja zadnjih 5 godina.
[quote name='Kalouda' timestamp='1350978452' post='84649']
Kako je Man City ispred Rome, Juventusa i ostalih?
[/quote]

[quote name='Elao' timestamp='1350983485' post='84671']
Nije mi jasno kako Chelsea moze biti prvi pored Barcelone koja je daleko ispred svih sto se tice ovog takmicenja zadnjih 5 godina.
[/quote]

Za televizijska prava u engleskoj keširaju puno više love nego bilo gdje drugdje. Dovoljno je reći da je prošle godine ManU bio šesti po zaradi u cl makar nije ni primirisao knockout fazi.

Uostalom barca zadnje 2 godine ima lagane skupine koje nisu zanimljive u prijenosima.

Ove godine dajem ruku u vatru mancy će biti na vrhu ili pri vrhu po zaradi bez obzira gdje završili. Ajax, borrusia i real - sve prvoklasni protivnici i zanimljive utakmice koje ljudi žele gledati, a ne kako chelsea guzi nekog norsnešto iz neke vukojebine ili razvaljivanje nekog lijevog dinama iz isto takve vukojebine od strane PSG-a ili porta. Naravno ne treba podcjenjivati i ismijavati manje klubove ili zemlje s slabijim nogometnim ligama, ali nema zanimanja za njih - manje više svi gledatelji nogometa očekuju rutinske pobjede velikih protiv malih i smatraju da će te utakmice biti jednostrane i nezanimljive te rađe gledaju sudare titana ili velikana.
Ima puno kalkulacija, ali sve one kažu da je sljedeća tekma krucijalna. Super-važna.
A evo reći ću vam ako pobijedimo Šahtar kući i Juve u Torinu onda smo se riješili muka pred zadnji meč. Tad bi se moglo desiti i da budemo prvi, no onda moramo dobiti Ukrajince recimo 1:0 ili 2:0 da imamo bolji međusobni omjer.
Postoji varijacija kad bi odigrali x sa Šahtarom tad bi nam trebala 3 boda protiv Juventusa da imamo poziciju gdje sami odlučujemo u zadnjem kolu.
Ako bi sljedeće dvije utakmice bile dva remija to ne bi valjalo nikako jer bi onda trebali naravno dobiti Nordsjaelland i navijati za Ukrajince protiv Talijana. Međutim, Šahtar bi već bio prvi i prošao dalje tako da im ne bi trebalo.
Ne daj Bože porazom od Šahtara opet bi morali dobiti u Torinu.
Kad bi dobili Šahtar a izgubili od Juventusa situacija bi ponovo bila jebena, jer bi u zadnjem kolu Šahtar i Juve mogli 'dogovoriti' remi s kojim bi oba tima otišla dalje bez obzira na nas.

Uračunao sam bodove protiv Nordsjaellanda, mada možda nisam trebao ni to uraditi ali eto.
[quote name='Wisey' timestamp='1351028849' post='84872']
Ima puno kalkulacija, ali sve one kažu da je sljedeća tekma krucijalna. Super-važna.
A evo reći ću vam ako pobijedimo Šahtar kući i Juve u Torinu onda smo se riješili muka pred zadnji meč. Tad bi se moglo desiti i da budemo prvi, no onda moramo dobiti Ukrajince recimo 1:0 ili 2:0 da imamo bolji međusobni omjer.
Postoji varijacija kad bi odigrali x sa Šahtarom tad bi nam trebala 3 boda protiv Juventusa da imamo poziciju gdje sami odlučujemo u zadnjem kolu.
Ako bi sljedeće dvije utakmice bile dva remija to ne bi valjalo nikako jer bi onda trebali naravno dobiti Nordsjaelland i navijati za Ukrajince protiv Talijana. Međutim, Šahtar bi već bio prvi i prošao dalje tako da im ne bi trebalo.
Ne daj Bože porazom od Šahtara opet bi morali dobiti u Torinu.
Kad bi dobili Šahtar a izgubili od Juventusa situacija bi ponovo bila jebena, jer bi u zadnjem kolu Šahtar i Juve mogli 'dogovoriti' remi s kojim bi oba tima otišla dalje bez obzira na nas.

Uračunao sam bodove protiv Nordsjaellanda, mada možda nisam trebao ni to uraditi ali eto.
[/quote]
preduhitrija si me.. I ja sam to upravo gleda i mogu ti reć da nismo u dobroj situaciji najviše iz razloga šta je zadnja utakmica shaktar juve a to može bit štela vrlo lako... Triba tuć shaktara i pokušat ne izgubit u torinu pa će onda sve bit lakše...
Manite se kalkulacija i ostavite momke da igraju. Prošle sezone smo izgubili od Leverkuzena i remizirali sa jednim Genkom, pa smo prošli kao prvi. Možda je sada grupa jača, ali i mi smo.
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='Elao' timestamp='1352324558' post='87576']
Laganica, x sa Juventusom te deranje Danaca i eto prolaza.
[/quote] Ne treba ici na X, ako budemo ganjali neki rezultat kao naprimjer pomenuti X ili ti ga nerješeno izgubicemo,mi smo u prednosti u ovom trenutku,Juventus ce morati ici na pobjedu i oni ce od prve minute napasti sto napa daje mnogo prostora za sanse,ali kazem ne treba se povuci i braniti,jer sta znas koji rezultat moze biti na kraju u zadnjem kolu protiv Nordsjaellanda.
Ne smijemo izgubiti u Torinu i dovesti se u situaciju da ne odlučujemo sami o prolasku. Treba ići tamo na pobjedu i pokazati zašto smo prvaci Evrope.
  • Autor
Naši protivnici u Ligi prvaka i njihov humanitarni rad, zaista sve najbolje im želim:

http://www.index.hr/sport/clanak/srnino-veliko-srce-sa-suigracima-kupio-kucu-obitelji-sa-sedmero-djece/646379.aspx
Ako Juventus pobedi Chelsea i Shakhtar mi zavrsavamo kao 3. u grupi.Naravno podrazumeva se da ce Shakhatar pobediti Nordjesland
[quote name='CFC1905' timestamp='1353179355' post='89223']
Samo me strah da se ova tema ne bude ključala za nekih mjesec dana.. =((
[/quote]
Sve je moguce,ali to je draz sporta,narocito fudbala.
Ne sekiraj se,ako i ispadnemo iz LS,ici cemo u LE,a nju nikada nismo osvojili.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.