Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najlaksa :Chelsea,Braga,Andrelecht,Nordsjaelland
Najteza:Chelsea,Benfica,Juve (ili Psg),Dortmund
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Moja želja: [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Barcelona, [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Man. City, [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Juventus, [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Dinamo [/font][/color] :D
Može i Chelsea, Shakhtar(Benfica), Juventus, Dinamo.

Chelsea koga god da dobije, s lakoćom će proći skupinu...
[quote name='how yes no' timestamp='1346335691' post='75444']
Volio bih Galata da nas zapadne... Kod njih na gostovanje, uhhh
[/quote]
Ono, ko nekad u 8.

http://www.youtube.com/watch?v=FkecSqSaStY
[color=#000000][font=tahoma, geneva, sans-serif][background=rgb(230, 230, 237)]1. POT: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real, Arsenal, Porto, Milan[/background][/font][/color]
[size=4][font=tahoma, geneva, sans-serif][color=#000000][background=rgb(230, 230, 237)]2. POT: Valencia, Benfica, Shakhtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev[/background][/color]
[color=#000000][background=rgb(230, 230, 237)]3. POT: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, PSG, Galatasaray, Lille[/background][/color]
[color=#000000][background=rgb(230, 230, 237)]4. POT: Celtic, Dortmund, BATE, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpeiller, Nordsjaelland[/background][/color][/font][/size]

1. CHELSEA
2. Schalke/Benfica
3.Spartak Moskva
4. Dortmund/Cluj

Volio bih jednog od njemackih klubova u grupi jer njemacka mi je drugi dom i volim njihovu ligu.. Inace dok sam zivio u njemackoj bio sam 6 km od dortmundovog stadiona a 30tak od Schalke il je obrnuto bilo xD( tako mi stari prica) Mozda sad nije u bocu kilometar al uglavnom izmedju. :D
[b]E skupina[/b] 1. CHELSEA 2. SHAKHTAR 3. JUVENTUS 4. NORDSJAELLAND
  • Autor
ÄŒlanak: http://chelseabalkan.com/index.php/item/2283-uefa-champions-league-chelsea-u-skupini-sa-sahtarom-juventusom-i-nordsjaellandom.html
Znači Shakhtar, Juventus i Nordsjaelland.
S Ukrajincima se nikada nismo sastali, kao ni s Dancima, a Juventus nas nikada koliko ja znam nije pobijedio u Ligi prvaka.

Naravno 6 bodova želim protiv Norseallanda, a naravno, očekuju se pobjedi i protiv Shakhtara i Juvea, iako će biti dosta teško.

Moglo je i bolje proći za Chelsea, ali eto, ja sam optimističan i naravno očekujem prolaz dalje.
Nije idealno,ali je bolje nego prosle godine.Mi prvi u grupi,a Juve i Sahtjor za drugo mesto.
[quote name='Wisey' timestamp='1346336608' post='75450']
Ono, ko nekad u 8.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=FkecSqSaStY[/media]
[/quote]

To je bilo nekad :P Al eto, svejedno ne ispuni mi se želja, jbg ;)

Fina grupa, drago mi je da ima neko jak kao Juve, dobar je i Šahtar, a ovi danci će biti kanta za nabijanje ;)

Mislim da možemo kao prvi dalje ;)
Zadovoljan sam izvlacenjem. Mi prvi u grupi,ostali nek se bore.
zanimljiva grupa bit ce dosta teskih utakmica ali vjerujem da chelsea moze izac kao pobjednik
juve u torinu ce bit tesko kao i shaktar u donjetsku dok ovo ocekujem lagane pobjede
A kako sam se samo veselio dvoboju Dinama i Chelseaja na Maksimiru.. fakin šit, eto šta osjećam nakon ovog izvlačenja.
[quote name='Brane' timestamp='1346346926' post='75502']
A kako sam se samo veselio dvoboju Dinama i Chelseaja na Maksimiru.. fakin šit, eto šta osjećam nakon ovog izvlačenja.
[/quote]
a ja navija da dinamo upadne u neku laku grupu daleko od nas
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1346347185' post='75504']
a ja navija da dinamo upadne u neku laku grupu daleko od nas
[/quote]

Ma di god upadnemo nećemo proć skupinu, onda po nekoj mojoj logici bolje da upadnemo u skupinu s Chelseajem da gledam najdraži klub i igrače uživo.
Solidna grupa, nije lose, ali moglo je i bolje. Ocekujem 2 sigurne pobede protiv Danaca i naravno, pobede protiv stare dame i Sahtjora, ali to nece biti tako lako. Uglavnom, borice se Juventus i Sahtjor za 2. mesto. 1. mesto je rezervisano za CFC :)
Do godine da Terry donese pehar :
[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/399770_475560602462251_1257036389_n.jpg[/img]
Uhhhh... Nakon Šahtara i Juvea nisam baš bio presretan.. srecom da su nam uletjeli ovi Danci sa šji čang ču imenom...

Vidim da su ovdje mnogi veliki optimisti... Ja baš nisam tolki... vrlo lako bi nam se moglo desit ono što se prosle godine desilo manchasterima...

Kao prvo... Šahtar... jaka momčad... prošle godine su totalno podbacili i bilo je veliko razocarenje što nisu prošli skupinu... sumnjam da im se takav podbacaj moze desit 2 godine za redom... i lako moguce da ce zavrsit na 2 mjestu u skupini... mozda cak i prvi...

Juventus... meni najdraži Talijanski klub... vidjet cemo na kraju kolko ce mi ostat drag... Imali su izvanrednu sezonu... ako se ne varam bez ijednog poraza... protiv njih cem krv pljuvat... Teško cemo uzet u gostima njima bodove...

Ovi Danci... ne znam kako se pise ime nit cu pokusavat... ali što reci... novi su.. nepoznanica... a takvi su najgori... sjetite se samo apoela i ostalih iznenadjenja... takvi protivnici najvise i najcesce znaju neugodno iznenadit... ali vidjet cemo... nadam se da ce oni skinut rekord u gol razlici pa da više ne bude Dinamo tu rekorder... xD

Sve u svemu... Kod kuce moramo ostat neporaženi... pokušat uzet sve tri pobjede... ja bi bio zadovoljan i sa 2 pobjede i jednim remijem... što se tice gostovanja... Dance moramo pobjedit htjeli to ili ne... ali što se tice Juvea i Šahtara... uhhh... bit ce gadno... jako gadno... Kod Šahtara još mozemo iscupat 3 boda... ali od Juvea... mislim da kad cemo se vracat od njih da mozemo bit presretni i sa bodom...

Vidim mnogi su ovdje itekako optimisticni... pogotovo na facebooku... ali ljudi... nemojte se tolko zavaravat... nismo dobili baš tako laganu skupinu... bit ce neizvjesno do samog kraja...
Ali skupinu moramo proc...
Nije lagana ali nije ni nesto teska grupa, ove zadnje oderati u obije, sa Juvetom 2 nerjeseno, eventualno pobjeda kod kuce te Sahtara dobijaju kod kuce a tamo nerjeseno ili pobjeda. Ocekujem 1. mjesto Chelsea, drugo Juve ali navijam da Sahtar bude 2.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346349763' post='75517']
Uhhhh... Nakon Šahtara i Juvea nisam baš bio presretan.. srecom da su nam uletjeli ovi Danci sa šji čang ču imenom...

Vidim da su ovdje mnogi veliki optimisti... Ja baš nisam tolki... vrlo lako bi nam se moglo desit ono što se prosle godine desilo manchasterima...

Kao prvo... Šahtar... jaka momčad... prošle godine su totalno podbacili i bilo je veliko razocarenje što nisu prošli skupinu... sumnjam da im se takav podbacaj moze desit 2 godine za redom... i lako moguce da ce zavrsit na 2 mjestu u skupini... mozda cak i prvi...

Juventus... meni najdraži Talijanski klub... vidjet cemo na kraju kolko ce mi ostat drag... Imali su izvanrednu sezonu... ako se ne varam bez ijednog poraza... protiv njih cem krv pljuvat... Teško cemo uzet u gostima njima bodove...

Ovi Danci... ne znam kako se pise ime nit cu pokusavat... ali što reci... novi su.. nepoznanica... a takvi su najgori... sjetite se samo apoela i ostalih iznenadjenja... takvi protivnici najvise i najcesce znaju neugodno iznenadit... ali vidjet cemo... nadam se da ce oni skinut rekord u gol razlici pa da više ne bude Dinamo tu rekorder... xD

Sve u svemu... Kod kuce moramo ostat neporaženi... pokušat uzet sve tri pobjede... ja bi bio zadovoljan i sa 2 pobjede i jednim remijem... što se tice gostovanja... Dance moramo pobjedit htjeli to ili ne... ali što se tice Juvea i Šahtara... uhhh... bit ce gadno... jako gadno... Kod Šahtara još mozemo iscupat 3 boda... ali od Juvea... mislim da kad cemo se vracat od njih da mozemo bit presretni i sa bodom...

Vidim mnogi su ovdje itekako optimisticni... pogotovo na facebooku... ali ljudi... nemojte se tolko zavaravat... nismo dobili baš tako laganu skupinu... bit ce neizvjesno do samog kraja...
Ali skupinu moramo proc...
[/quote]

kao prvo nismo mi Man Utd pa da nam se to desi :D dalje je sve jasno :) prolazimo sigurno :)
Dosta teška grupa. Jako nezgodna gostovanja, pogotovo kad bude trebalo putovati u Ukrajinu između dva ligaška meča protiv Spudsa i ManU-a, pa i na uzavreli Juventusov stadion gdje oni jedva čekaju povratak Lige Šampiona i velikih ekipa. A gdje ćeš veće ekipe od prvaka Evrope ? B-)
Ipak, favoriti smo, jaki smo i vjerujem da ćemo proći.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.