Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Igi' timestamp='1347814162' post='78604']
Pa to nije bila samo jedna utakmica, celu prošlu sezonu smo tako igrali.
[/quote]

potpuno si u pravu... i nadam se da je konacno pojedincima došlo iz guzice u glavu da je ipak CM najglavnija karika tima i da je on taj koji određuje tempo igre i kvalitetu igre...
[quote name='Blues_95' timestamp='1347810456' post='78593']
Mislis da se moze ponoviti onako losa partija nasih veznih igraca ? Pa cak i da RDM izvede istu formaciju , to je gotovo nemoguce .
[/quote]

Sredina terena je bila dobra samo na jednoj utakmici - protiv Toona, i to je igrao otpisani Meireles... TOliko o kvalitetu igre...
stvarno steta sto smo propustili pobijediti Juventus a vodili smo 2:0 da nismo primili gol u prvom poluvremenu Juventus bi bio osramocen oni bi se morali otvorit i tu bi bilo prostora za kontranapad
Htio sam ubaciti nekoliko slika s tekme protiv Juventusa, no zakljucana je tema o toj utakmici pa ako nema nitko nista protiv evo postam ih ovdje.
Bilo bi ih još jedno 5-6 ali Forum mi ne dopusta veci upload...
Svaka ti cast na uzivo odgledanoj utakmici.Kakvi su utisci sa tribina?
Kao i obicno(ovo je 5. ili 6. utakmica koju sam gledao na Stamford Bridgeu), lijepa i ugodna atmosfera(nimalo slicna utakmicama na ovdasnjim prostorima, gdje se na tribinama velikim dijelom pojavljuju samo delikventi i kojekakvi umobolnici koji na stadion dodju lijeciti svoje frustracije). Utakmica vrlo dobro odradjena u prvom poluvremenu, dok je drugo bilo za zaborav.
Na kraju smo blago pokisli napustili stadion, jer smo mogli i trebali puno bolje proci.

Sljedeca koju cu ispratiti uzivo biti ce ona protiv Shakhtara(a dan prije toga cu biti na Santiago Bernabeuu gdje cu gledati tekmu Real Madrid - Borussia Dortmund)...
Reci mi,kako dolazis do karata i koliko te kosta jedan odlazak na utakmicu?
Raja, zamolio bih samo da diskusiju nastavite na ovoj temi:

[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/89-karte-za-utakmice/"]http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/89-karte-za-utakmice/[/url]

Hvala lijepo.
Clan sam Chelsea pa karte nabavim na klupskoj internetskoj stranici, gdje se one prodaju po sistemu bodova lojalnosti. Lani sam s 42 boda, koliko sam ih skupio tijekom natjecateljske sezone, npr. mogao nabaviti kartu za bilo koju tekmu osim finala FA Cupa i finala LP.
Ukupna cijena puta na tekmu ovisi o raznim faktorima(sto prije nabavis avionsku kartu jeftinija je, pa onda spavas li jednu ili vise noci u hotelu, obilazis li neka mjesta u gradu tijekom boravka tamo ili ne i slicno). Najjeftinije me je recimo izaslo: avionska povratna karta Budimpesta-London oko 100-tinjak EUR + 1. nocenje u hotelu 50-ak EUR i karta za tekmu oko 50-ak EUR i kad sve zbrojimo izaslo me 200-tinjak EUR.
Sad sam bio u Londonu 3 dana, a avionsku kartu sam kupio 5 dana prije leta pa je naravno i ta avantura bila znatno skuplja(oko 600 EUR).
Ovaj sljedeci izlet Madrid-London(vodim starog sa sobom) izaci ce me i do 1500 EUR(inace bi da idem sam to bilo oko 800-900 EUR)...

Najveci problem je to sto je nas voljeni klub daleko pa moras na svaku tekmu avionom i to uveliko povecava sve troskove. Recimo isao sam lani sa starim u Munchen i 2 puta u Milano(on voli Bayern, Milan, Real, Man. Utd. X_X ) pa se tamo moze i busom, bez spavanja u hotelu i tekma te izadje oko 100-150 EUR, dok Manchester, Madrid, Barcelona ili nas London iziskuju puno vece troskove... :(

P.S. Ispricavam se nadleznima zbog spamanja ove teme. Bila je namjera da sve ide u temu Chelsea - Juventus, ali tema je zatvorena pa mi je ovo bila najlogicnija opcija za pisanje onog prvog posta. Kasnije smo usli u ovu raspravu, bez ikakvih namjera da krsimo pravila foruma. Ako moze, molim, neka netko prebaci postove u tu gornje spomenutu temu.
I sorry...
Šahtar ubi Juventusa, još jedan razlog da mislim da nam je Šahtar čak i veća prijetnja od Juvnetusa
oni Šahtarovi brzanci su prolazili kroz Juventusovu obranu kako im se dalo

trebamo biti stvarno na razini u sljedećoj tekmi protiv njih, inače se nećemo dobro provesti
Sad za sad u redu. Prvi smo i to je glavno. O Šahtaru ćemo razmišljati kad za to dođe vrijeme, imamo zaista šarenu ekipu, arsenal igrača različitog profila i jednostavno je na Robbieju da ih pripremi mentalno i taktički za tu utakmicu.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1349212613' post='81559']
Henrikh Mkhitaryan - vozao ih je ko male
[/quote]
U strasnoj je formi na pocetku sezone.
Nego,nema nesto navijaca Juventusa da placu kako su nadigrali Sahtjor i kako su nesrecno ostali bez pobede.
[quote name='Ercov' timestamp='1349213003' post='81564']
U strasnoj je formi na pocetku sezone.
Nego,nema nesto navijaca Juventusa da placu kako su nadigrali Sahtjor i kako su nesrecno ostali bez pobede.
[/quote]

e ti navijaci juvea mi idu na kurac , frend mi navija za njih pa stalno pili kak su nadigrali chelsea, a ljudi mu se smiju mislim krepili su :-/
E, sad... Chelsea mi je klub br. 1 na svijetu i daleko najdraži, ali u Serii A preferiram Juve, tako da osobno nemam apsolutno ništa protiv njegovih navijača...
U naredna 3 kola imamo 2 gostovanja, Sahtjoru i Juventusu i izmedju Sahjtor kuci.
Ukrajinci su mnogo ozbiljna ekipa,tamo se godinama radi planski i sa strategijom,Lucesku je uspostavio sistem koji daje rezultate.
Ceka nas jako tesko gostovanje,oni imaju veliko evropsko iskustvo a sto je najvaznije i ogroman kvalitet.To su i pokazali protiv Juventusa u Torinu.
Cetiri boda protiv njih su imperativ.

Ako se ne varam,sa njima igramo tek za 3 nedelje a do tada se valja posvetiti obavezama u PL.

Da dodam da mi se jako dopada kao igrac ovaj napadac John iz Nordsjelanda koji je tamo na pozajmici iz Tventea.Zadavao nam je probleme.
[quote name='Gandalf' timestamp='1349215724' post='81584']
E, sad... Chelsea mi je klub br. 1 na svijetu i daleko najdraži, ali u Serii A preferiram Juve, tako da osobno nemam apsolutno ništa protiv njegovih navijača...
[/quote]
Nemam ni ja.I meni je Juve broj 1 u Italiji,ali su se ti navijaci na ovom sjatu rastrubili kao da su osvojili svet.Evo,malopre sam bio na JuveBalkan i svi,ali bas svi ocekuju pobedu protiv Celzija u Torinu.Naravno da od toga nece biti nista.
Ali najsmješnije izgledaju prijetnje atmosferom na stadionu. Eh sad pogledajte kako je to izgledalo protiv Shakhtara, pa veselije bude na nekim dženazama nego što je to bilo u Torinu sinoć.
opet smo favoriti skupine:
Chelsea FC [b]2.05[/b] Juventus [b]2.75[/b] Šahtar Donjeck [b]4.00 [/b] [b] [/b]FC[b] [/b]Nordsjælland[b] 1000.00 [/b]

također smo favoriti protiv Šahtara u Donjecku:
Šahtar Donjeck [b]3.20[/b] [b] [/b]X [b] 3.40 [/b]Chelsea FC [b]2.10[/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.