Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1353854032' post='90888']
Što danas ne protestiraju ako imaju muda? Lako je ne otići na tekmu protiv Nordsjaellanda, ali ako si mudonja treba biti od riječi i što se tiče ovih derbi utakmica.
[/quote]
Da, vrijedi to i za meč protiv Citya.
Imam ulaznicu za utakmicu protiv Nordsjaellanda (East stand, 14. red, sjedalo 110) pa ako netko iz Hrvatske (isključivo zbog toga što bih ju poslao poštom i teško da bi negdje dalje stigla na vrijeme) ima namjeru i želju ići na utakmicu, mogu mu poslati ulaznicu (znači poklanjam - ne prodajem ju) jer ja ne idem. :-h
Svaka cast Gandalf na potezu. Nego Luiz Adriano kaznjen jednom utakmicom ne igranja zbog onog sugavog poteza tako da ga nema protiv Juventusa sto jos vise umanjuje sanse (ako ih uopste i ima) da Sakhtar pobjedi.
Gandalfe, legenda si.

Ja bih išao ali jedna karta šteta. A i moram čuvati keš za neke druge stvari, slijedi mi žestoka potrošnja u narednoj godini.
[quote name='Elao' timestamp='1354045890' post='91538']
Svaka cast Gandalf na potezu. Nego Luiz Adriano kaznjen jednom utakmicom ne igranja zbog onog sugavog poteza tako da ga nema protiv Juventusa sto jos vise umanjuje sanse (ako ih uopste i ima) da Sakhtar pobjedi.
[/quote]

Ono nije bio fair play, istina, ali ne vidim regularne osnove za kaznu jer Adriano tim potezom nije prekrišio nijedno nogometno pisano pravilo.
[quote name='Wisey' timestamp='1354050293' post='91546']
Gandalfe, legenda si.
Ja bih išao ali jedna karta šteta. A i moram čuvati keš za neke druge stvari, slijedi mi žestoka potrošnja u narednoj godini.[/quote]
Džaba dobra asistencija, ako nitko ne zabije gol... :-S

I sam sam odlučio žrtvovati ovu tekmu jer skupljam lovu za kupovinu kuće ili stana na proljeće (ako Bog da)...
Gandalfe koji si ti car. ;)

A Adriano je znači kažnjen, to znači da 98% Chelsea na proljeće igra Europa Ligu. Može Šahtar i bez njega, al ne protiv Juventusa..
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1354142781' post='91806']
zamislite ovo shaktar tuce juventusa a mi odigramo 0-0 sa dancima ahahahahah
[/quote]
Legendo, to bi bio lom živi. Ja mislim da bi Roman otpustio pola kluba, rasprodao 14 igrača, polupao jednu svlačionicu i kupio sebi veću jahtu od trenutačne.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1354142781' post='91806']
zamislite ovo shaktar tuce juventusa a mi odigramo 0-0 sa dancima ahahahahah
[/quote]

E onda bi tek najebali :D
Ovakva kvota na x se ne pamti

[img]http://pokit.org/get/img/f59fca7a060ba77952de5e27634c7ce4.jpg[/img]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1354402499' post='92467']
ja ću stavit jedinicu na Šahtar i dvojku na Nord ;)
[/quote]Jedinica na Shakhtar možda nekim čudom i dođe, ali dvojka u Londonu protiv tih danskih jadnika?
Dajte, budimo ipak malo ozbiljni i dostojanstveni...
Ako već imaš novca za bacanje, bolje ga uplati nekoj humanitarnoj udruzi. ;)
HEhehehe super sport stavija 2 koeficijent na x............ kako smrdi štela na korist jednima i drugima.... Ali dobro šta ćemo moć vidit tu sramotu na hrt 2... Bude li kao prije par godina kad su se ne znam u kojoj fazi natjecanja dodavali na centru zadnjih 10 min ali se ne mogu sitit o kome se radilo..
Ima takvih utakmica svugdje. Preklani na zadnjem kolu austrijske 2. lige igrali su First Viena i Admira. Domaćima je trebao bod za doigravanje za opstanak, gostima za direktan ulazak u 1. ligu.
Digao sam tad fine pare na kladionici na njima. U cijeloj utakmici nije bilo šuta u okvir gola i nije bilo nijednog kornera, a mislim da je bilo ukupno 2 šuta van okvira gola.
Najsmješnije je bilo što u 90 minuta igre nijednom nijedna momčad nije ušla u protivnički kazneni prostor, a zadnjih 20 minuta igre proteklo je u raznim dodavanjima 10 metara s jedne ili druge strane centra. =))

Isti primjer bio je i lani u zadnjem kolu 2. španjolske lige na tekmi Celta de Vigo - Cordoba, gdje je Celti trebao bod za plasman u 1. ligu. X je u startu bio @1.40, a susret je opet završio 0:0.

A talijanske lige je nepotrebno ni spominjati jer svake godine ima par takvih tekmi...
Pošto vidim da nema tema za sutrašnji mec protiv Nordsjaellanda evo ovdje cu nesto napisati o toj utakmici.Tu utakmicu moramo dobiti kao što svi znamo a da Shaktar pobjedi Juventus da bi mi isli dalje,treba sto vise komada uvaliti protivniku da nam se vrati samopouzdanje i da se vratimo na pobjednicke staze koje su nam jako potrebne.Mozda bi bilo dobro odmoriti Hazarda,Matu,ali vidjecemo sta ce Rafa odluciti.
Danas bio u Mozzart-u. Drugarica koja radi tamo kaze da prvo nije bilo sigurno da li ce uopste pustiti utakmicu u opticaj, a da se od jutros uplacen iznos na neresen rezultat blizi 6ocifrenom, i da upltata na Ukrazilce nije bilo.
Kvota se jos uvjek "drzi" na 1.90 za x tako da treba ovo odraditi sto prije dok nije pala jos nize :)
tu ce biti x bez problema,odigrao sam na jednom tiketu x a na drugom bez golova.Vjerujem da cemo mi razvaliti Norsdsjelanda i tako se oprostiti iz lige prvaka pred svojim navijacima,mada vjerujem 5% da cemo proci.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354621365' post='92781']
Danas bio u Mozzart-u. Drugarica koja radi tamo kaze da prvo nije bilo sigurno da li ce uopste pustiti utakmicu u opticaj, a da se od jutros uplacen iznos na neresen rezultat blizi 6ocifrenom, i da upltata na Ukrazilce nije bilo.
[/quote]
Dokaz da je pobjeda Šahtara sutra čudo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.