Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1352327369' post='87644']
Ne smijemo izgubiti u Torinu i dovesti se u situaciju da ne odlučujemo sami o prolasku. Treba ići tamo na pobjedu i pokazati zašto smo prvaci Evrope.
[/quote]Za neki povoljan rezultat(a pod tim smatram i osvajanje boda) u Torinu će biti potrebno odigrati najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone, jer u suprotnom nam se ne piše dobro.
A priče da nam u najgorem slučaju ostaje EL objesimo mačku o rep. To je natjecanje koje apsolutno nikog u Engleskoj ne zanima...
  • Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Ercov' timestamp='1353193664' post='89283']
Sve je moguce,ali to je draz sporta,narocito fudbala.
Ne sekiraj se,ako i ispadnemo iz LS,ici cemo u LE,a nju nikada nismo osvojili.
[/quote]

Ma kakva Europska Liga pobogu ljudi. Onda možemo zaboravit Falcaa ili nekog klasnog napadača na zimu.
[quote name='Ercov' timestamp='1353193664' post='89283']
Sve je moguce,ali to je draz sporta,narocito fudbala.
Ne sekiraj se,ako i ispadnemo iz LS,ici cemo u LE,a nju nikada nismo osvojili.
[/quote]
Mene mnogo vise brine to sto i sa ogromnim ulaganjima i fantasticnim trenerima mi smo na putu da u 7 sezona imamo jednu titulu u PL .
Spreman sam da "prezivim" i ispadanje u LE,jeste posle osvajanja to neuspeh,ali bas samo posle tog osvajanja i spreman da "prezivim"to.
Ipak,jos nismo ispali,imamo i dalje sve u svojim rukama a ja se onako potajno nadam da ce nas momci prijatno iznenaditi.
Treba verovati i u eventualnu "pomoc" Danaca,sve je moguce,zasto da ne.
[quote name='Batigol' timestamp='1353234544' post='89306']
Mene mnogo vise brine to sto i sa ogromnim ulaganjima i fantasticnim trenerima [b]mi smo na putu da u 7 sezona imamo jednu titulu u PL .[/b]
[/quote]

Osvojili smo prvenstvo u sezonama 1954./1955., 2004./2005., 2005./2006. te u 2009./2010. Ovo je 2012. godina. Ne razumijem te.
[quote name='Brane' timestamp='1353236662' post='89313']
Osvojili smo prvenstvo u sezonama 1954./1955., 2004./2005., 2005./2006. te u 2009./2010. Ovo je 2012. godina. Ne razumijem te.
[/quote]
Misli da od te 2006. pa na ovamo imamo jednu titulu.
Shaktar's Manager Lucescu: "Chelsea's fans should relax. We'll play to win vs Juventus

EDIT: jebat ga, tek sad vidim da je onaj napisao.. Inace ja msm da cemo mi procii.. Imat cemo neku pomoc od vise sile.. :D
Ne predajem se do kraja naravno, ostavljam malo mjesto pod imenom "Nada" duboko u sebi, ali realno, objektivno gledajući te poznavajući surovost svega, mišljenja sam da od našeg prolaska skupine ove godine nema ništa.
Ako nas sreca pogleda i ovaj put, i prodjemo grupnu fazu, imacemo prilicno dobre predispozicije za nastavak. Prilicno jak tim, trenera, koji je mnogo bolji u kup-sistem takmicenjima i januarski prelazni rok za ispravljanje nedostataka.
[quote name='Wisey' timestamp='1353674648' post='90549']
Ma o čemu vi ljudi ovdje raspravljate ?
Ova će tema vrlo brzo biti zaključana.
[/quote]

Sinak ako si ti izgubio veru ne moraju i svi ostali ;)

Cekacemo da se zakljuca :D
ne znam, ali ja se još uvijek nadam

tako i na EURU bila je neka kombinacija da Hrv i Špa odigraju X u zadnjoj tekmi pa da Italija ispada, ali nije bilo toga, igre na X...

nadam se da će se Šahtar barem djelomično iskupiti za ono što su napravili Nordu i pokazati da im mjesto zaista je u osmini finala
Ma ni sreca ne moze vise pomoci Chelsea, a iskreno i jebo takav prolaz ako ce neko drugi da obavlja posao za klub koji to nije bio sposoban sam da odradi. Oni ce prijateljski odigrati bez nekog naprezanja x.
Možda bi pomoglo kad bi Roman obećao visoke premije igračima Shakthara u slučaju pobjede nad Talijanima da ih motivira, no to bi značilo da nam je opet rješenje njegov novac i da nas upravo i jedino samo on vadi iz govana. Neću to. Volim i ispast iz te jebene grupe, nego da se njegovim novcem izvlačimo.
Ako se uzme u obzir da je Shakhtar mnogima pao u ocima poslije onog poteza Adriana, mozda, ali samo mozda ce upravo protiv Juventusa htjeti poginuti i pokazati svima da su ozbiljna ekipa. Ostalo je jos 90 minuta, vrijedi se nadati bez obzira kolike su sanse. Mi moramo dostojanstveno zadnju utakmicu zavrsiti sa 3 boda, pa sta bude bice.
Samo da spomenem ovdje da je jedan dio navijača najavio proteste na utakmici protiv Nordsjaellanda. Vidjećemo kako će to proći.
Nada u čudo umire zadnja, ali kad pogledam on-line kladionice i njihove koeficijente na utakmicu Shakhtar - Juventus, bojim se da neće biti ništa od našeg prolaska dalje.
Naime, kovota na X se kreće od 1.75 do 2.00, što sasvim jasno sugerira što se tu očekuje. :-S

Pobjeda Shakhtara se vrednuje koeficijentima od 3.00 do 3.40, a Juventusa od 3.90 do 4.50 ...
mislim da cu bacit 50 kermi na X , sahtar - stara drolja :-? i ovu temu treba zakljucat...
[quote name='Terry26' timestamp='1353757011' post='90696']i ovu temu treba zakljucat...
[/quote]
Kljuc svakako nije u rukama moderatora,on je u rukama Sahtjora B)
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1353697072' post='90639']
Samo da spomenem ovdje da je jedan dio navijača najavio proteste na utakmici protiv Nordsjaellanda. Vidjećemo kako će to proći.
[/quote]

Što danas ne protestiraju ako imaju muda? Lako je ne otići na tekmu protiv Nordsjaellanda, ali ako si mudonja treba biti od riječi i što se tiče ovih derbi utakmica.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.