Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2012/13 = Group

40 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da može. To Ä?e i učiniti!
      57%
      22
    • Naravno da može, ali to se neÄ?e desiti. Jednostavno tako je nepisano pravilo.
      34%
      13
    • Ma ne može. Ima puno boljih klubova od Chelseaja i željnijih ovog trofeja.
      7%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 274
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='soxx' timestamp='1354662131' post='92925']
ako bi prosli daaj mi barcu..
[/quote]

Da nas rastavi od zivota i fudbala? Nemamo mi takve igrace kao prosle godine, da se mozemo braniti + nemamo hladnokrvnog napadaca koji ce zabiti kada je najpotrebnije i kome je dovoljno malo. Ne mozes se braniti sa Torresom, Hazardom, Matom, Oscarom (sa njim mozda i bi) protiv Barse, popusili bi ovaj put.
Sve u svemu smatram da ne zasluzujemo prolaz sta god se desilo sjutra.
[quote name='Essien Bison' timestamp='1354672018' post='92939']
Da nas rastavi od zivota i fudbala? Nemamo mi takve igrace kao prosle godine, da se mozemo braniti + nemamo hladnokrvnog napadaca koji ce zabiti kada je najpotrebnije i kome je dovoljno malo. Ne mozes se braniti sa Torresom, Hazardom, Matom, Oscarom (sa njim mozda i bi) protiv Barse, popusili bi ovaj put.
Sve u svemu smatram da ne zasluzujemo prolaz sta god se desilo sjutra.
[/quote]Kad sagledamo proslogodisnu ekipu i ovu.. Ja bi prije dao ovima sadasnjim momcima sansu da pobjede..
[url="http://www.youtube.com/watch?v=DQj5SbXbVTQ"]http://www.youtube.com/watch?v=DQj5SbXbVTQ[/url]

Putuj putuj srećo moja, srce mi se steže.. Gubio sam mnogo puta noćas je najtežee... ovo ću pustit u znak našeg ispadanja večeras. Ali vjerujem u prolaz, srce mi govori da ćemo proć ali razum se protivi.
  • Autor
Da me netko pitao na dan utakmice s Bayernom: Adi, da li si za to da Chelsea dobije pod svaku cijenu?

Ja bih odgovorio sa DA, pa makar iduće godine igrali Europa ligu.

I dalje stojim iza toga, ne smeta mi što sutra ispadamo, klempavi pehar je i dalje u našim vitrinama.
Ma onu noc u Minhenu ne bih mijenjao ni za sta! Vecina nas je bila sa istim zeljama samo da se osvoji klmepavi stvor. Onaj osjecaj kada vidis kako otpisana ekipa prolazi stepenicu po stepenicu, prkosi svima, prima mizerne komentare, a u finalu igra protiv ekipe na njihovom stadionu i na kraju se ispisa svima po glavi. Svima uvalja karu do grla. Vidjeti Platinijev kiseli osmijeh - nesto neprocjenjivo. Bice ovakvih momenata jos u buducnosti, siguran sam. Jesmo sada ogorceni trenutnom situacijom i svim sranjima, ali vratice se ponovo srecni momenti.

KTBFFH!
  • Autor
Ovdje glasajte za tim godine po UEFA-i:

http://en.toty.uefa.com/

Moj izbor: golman: ČECH , obrana: LAHM, T. SILVA, HUMMELS, A. COLE, vezni red: PIRLO, ALONSO, MATA, napad: RONALDO, DROGBA, FALCAO
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354718575' post='92991']
Ovdje glasajte za tim godine po UEFA-i:

[url="http://en.toty.uefa.com/"]http://en.toty.uefa.com/[/url]

Moj izbor: golman: ČECH , obrana: LAHM, T. SILVA, HUMMELS, A. COLE, vezni red: PIRLO, ALONSO, MATA, napad: RONALDO, DROGBA, FALCAO
[/quote]

Samo Cae moze staviti dva klasicna spica u 4-3-3 formaciju :D

____________Cech_____________

Ivanovic___Silva___Kompany__Cole

_____________Pirlo_____________

___Iniesta_____________Mata____

Messi__________________Ronaldo

____________Drogba____________
  • Autor
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1354720211' post='92994']
Samo Cae moze staviti dva klasicna spica u 4-3-3 formaciju :D

____________Cech_____________

Ivanovic___Silva___Kompany__Cole

_____________Pirlo_____________

___Iniesta_____________Mata____

Messi__________________Ronaldo

____________Drogba____________
[/quote]

I Carlo Ancelotti...

Igrao je s dva špic-napadača kada je Torres došao. Formacija 4-3-3 u vrhu napada Drogba Torres i Kalou. Sjeti se.
[quote name='soxx' timestamp='1354706703' post='92956']
Kad sagledamo proslogodisnu ekipu i ovu.. Ja bi prije dao ovima sadasnjim momcima sansu da pobjede..
[/quote]

Ova momčad možda jest tehnički potkovanija, ali uzevši u obzir cijelu pokislu atmosferu u klubu, među igračima, ali i među nama navijačima koji, vidi se, ne živimo iz klub kao što smo živjeli recimo prije mjesec dana, uzevši u obzir to sve dolazi se do zaključka da Chelsea danas nema dušu. Nema onu strast i želju za pobjedom, želju koja nas je vodila i odvela do svetog grala prošle sezone.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354725410' post='93016']
I Carlo Ancelotti...

Igrao je s dva špic-napadača kada je Torres došao. Formacija 4-3-3 u vrhu napada Drogba Torres i Kalou. Sjeti se.
[/quote]

I to je funkcionisalo do qrca. :D
Sramota jeste, ali sta je tu je. Da je barem moguce ustupiti mjesto u EL da daju ovom Nordsjelandu da uziva jos u evropskom takmicenju :)
ljubim dan kad će doći jbna tehnologija u nogomet, Juve već smara sa njihovim golovima koji su 50% ofsajdi puj jebem ti sve -.-
Kratko i jasno, ispali smo zbog olako primljenih golova kod kuce. Nikada necu prezaliti onaj pogresan pas Mikela protiv Juvea kod 2-1 :(
Ma kad se sve zbroji i oduzme, ruku na srce, nismo ni zaslužili prolaz dalje. Šta je tu je. Jebiga. I Europska liga je natjecanje; možda manje kvalitetno, ali ništa manje uzbudljivo i zanimljivo, barem meni. Nakon što smo osvojili Klempu prošle sezone, ne smijemo biti bahati. Naravno, i ja bi volio više da igramo dalje u Ligi prvaka, ali i Shakhtar i Juventus su pokazali bolji nogomet od nas i zasluženo su tu. Mi idemo u tu EL pokazat karakter i pokušat osvojit pa šta dragi Bog da.

Jedan paradoks: Chelsea je prvi europski prvak koji se sljedeće godine od Lige prvaka oprostio već u grupnoj fazi, a u isto vrijeme smo najefikasnija momčad grupne faze ovogodišnje Lige prvaka s 16 postignutih golova.
Zasluzeno se nismo plasirali u osminu finala LS.Juve i Sahtjor su bili bolji od nas i to je surova istina.
Nastavljamo takmicenje u LE u kojoj smo jedan od najvecih favorita za osvajanje.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354751676' post='93246']
[img]http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559921_390161781067532_1172879122_n.jpg[/img]
[/quote]

Cae,sad je malo kasno... :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.