Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02 - Chelsea 4 : 2 Reading (22.08. sri)

Istaknuti odgovori

Trebali smo ih lakse dobiti a ne da se onako nerviram. Kad neko procita rezultat 4:2 pomislice da je bila lagana pobjeda. Ma samo nek smo upisali 3 boda.
  • Odgovori 132
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='CFC1905' timestamp='1345721259' post='73143']
Šta pričao si sa Fernandom pa ti on osbono rekao zašto nije dodao loptu?
Fernando otkad je stiga u klub igra za tim prema tome ovo su gluposti i to sigurno nije razlog zašto nije dodao.
[/quote]

Nisam pricao sa Toresom, ali imam oci, plus dobro vidim, tako da ni jedan detalj sa utakmice ne moze da mi promakne...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1345726778' post='73190']
Nisam pricao sa Toresom, ali imam oci, plus dobro vidim, tako da ni jedan detalj sa utakmice ne moze da mi promakne...
[/quote]

Torres je kroz proslu sezonu pokazao dali je timski igrac ili ne i kolko igra za tim a NE za sebe... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345727864' post='73193']
Torres je kroz proslu sezonu pokazao dali je timski igrac ili ne i kolko igra za tim a NE za sebe... ;)
[/quote]

Pa jel ja pricam za sinoc ili za proslu sezonu..? Sinoc nije hteo da doda loptu Ramiresu u par navrata, lepo se videlo...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1345728337' post='73196']
Pa jel ja pricam za sinoc ili za proslu sezonu..? Sinoc nije hteo da doda loptu Ramiresu u par navrata, lepo se videlo...
[/quote]
Ni ja mu ne bih dodao, ali ipak to nisam vidio da mu nije dodavao, sta vise cak sam siguran da mu je dodao u par navrata.
Prvo saša, šta palamudiš bezze, ko nije a ko jeste timski igrač?? I kakav ko mora biti.

Imamo i mi svi oči i svi smo gledali tekmu i čudno da niko to nije spomenuo, već eto ti se našao. Eto ja sam maloprije, dakle friško odgledao tekmu u rahatluku, sve pomno pratio jer sam znao rezultat i nije istina to što govoriš. Adio.

Sad o tekmi, neću puno.

Igra nije bila loša osim onog perioda od njihovih golova do kraja 1. poluvremena. Tada smo izgledali kako kakav drugoligaš. Što je čudno najiskusniji igrači (Lamps, Cole, Mikel) su stalno gubili lopte, umjesto da fino stanu na nju, da lagano ih proslijeđuju. Čudno jbg.

U drugom poluvremenu smo ih doslovno rasuli, pa pomeli. Ali opet što mi se nije svidilo je to što, kada dadosmo treći gol, opet se povukoše nazad. I ljudi malo pritisnuše, sreća pa ne znaju plaho. To je nešto što mi najviše smeta u Chelseaju. I nikada da se to promjeni.
Igraj ofanzivu, hvala Bogu pa još imaš igrače za to. Trpaj, samo trpaj.

Protiv ovih ultra jakih, pa hajd i treba oprezno igrat, ali protiv ekipa kao što je Reading i tako ti slabije, samo ofanziva. Ekipa to može.

Eh, igrači.

Čech- velika, velika greška, kod onog drugog gola.. Amaterska. To mu se ne smije dešavati. Zatim, za svako ispucavanje mu kroz tekmu lagano, najmilije spomenem. Uvijek ima jednog igrača otovrenog, ali on loptu derne, iako zna da Drogbe nema u špicu, da je pokupi. Sinoć većina ih nije ni išla Torresu, već prema klupi X_X

Cole- mršavo je odigrao. Ni nazad ni naprijed nije bio, kako treba. Mora se popraviti.

Terry- vrlo korektno. Nešto se ne sjećam, neke njegove greške.

Cahill- isto tako, vrlo dobar. Jeste napravio grešku kod gola Pogrebnjaka, ali hajd ispravio je postignutim golom ;)

Bane- bolji nego protiv Wigana, ali svejedno, opet mršavo. Svaka čast za golove, ali treba i naš gol bolje branit, a on je zadužen za to ;)

Mikel- Puno bolji nego protiv Wigana i Citya. Nije kao na kraju prošle sezone, ali vrlo korektno je odigrao. Čak i u napad išao.

Lamps- ok, ali nervira me s onim dugim loptama. Kao i Čech. To treba zaboravit. Uredu nekad, promjenit stranu, ako ne ide, ali on stalno to radi. Naročito na početku tekme. I treba malo manje peglati loptu.

Ramires- jbo sam mu sve po spisku. Ne kontam koji mu je qrac. Em ona situacija s Torresom, em frajer ne prepoznatljiv, još od pripremnih tekmi. Na klupu bi ja njega, da se prisabere. I nikad ga više na krilo ne bih, protiv slabiijih timova, gdje mi dominiramo.

Mata- veoma dobar. Puno, puno bolji nego u prve dvije tekme. Jes da ga nije išao šut, nije imao ni asistenciju, ali je dobro igrao. Nemam zamjerke.

Hazard- trenutno, daleko najbolji, naš igrač. Milina ga gledati. A tek je početak sezone, nije to još ni uigrano s ekipom. Neću ni zamislit, kako će to kasnije izgledati. U glavnom, frajer dere guzove.

Torres- korektno. Zabio gol, trčao trudio se. Nekoliko finih poteza, ali i izgubljenih lopti. Bitno je da je zabio, a sama igra i ako nije an najvišem nivou, nadoći će. Prošle sezone je bilo obrnuto, smetalo je, danas i ovo smeta, al šta ćeš.. Ja sam u glavnom zadovoljan.

Studge- puno finih poteza, prolaza, dobar šut je imao na početku s ćoška 16-erca. Super.

Oscar- pogubio se na početku, vjerovatno zbog treme, ali kansije je dobar bio. Dosta finih pasova, bit će on odličan ,)

Meireles- ja ga ne zapazih :P Bitno je da nije imao grešaka, a ostalo...

I eto. Sad napisah duži post i nikad više :P Zajebano ovo, divim se ovim što pišu kolumne :D

Ništa 6 bodova tu, idemo po još 3 u Subotu. Može se Njukaš dobit, ne sikiram se ja.
dobro, mislim da nema razloga za brigu

na kraju krajeva, i City se vadio protiv Southamptona
s vremenom će to sve ići na bolje

igra je većim dijelom tekme bila super, protok lopte je bio fantastičan samo nam je u dosta slučajeva falila ona završnica
kad se sve to uigra još, bit ćemo na konju
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.