Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02 - Chelsea 4 : 2 Reading (22.08. sri)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 132
  • Pregledi 6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaki,bukvalno svaki mec igrati kao onaj koji "zivot"znaci.
3 boda protiv Redinga su potpuno jednaka bodovima protiv Liverpula,Junajteda,Totenhema,Sitija.
Medjutim,gubitak bodova protiv timova kao sto su Reding(postovanje njima) boli 5 puta vise nego oni u derbijima,ili ajde da se tacnije izrazim,vise,mnogo vise nerviraju.

Da se ne lazemo,imamo jako dobar raspored imajuci u vidi da igramo u najjacoj ligi na svetu,13-15 bodova u prvih 5 kola je i realnost a treba reci i prioritet,Bilo bi sjajno kad bi sa maksimalom usli u sezonu,kad se ekipa jos uvek formira i uigrava.

Ocekujem pre svega jednu ozbiljnost tima,da se ponasaju onako kako treba da se ponasa jedan sampion Evrope.
Nadam se da ce biti tako.

Jedva cekam utakmicu i nadam se novoj pobedi pred tezak mec sa Njukaslom.

GO BLUES!
Morat će se već na samom početku sezone ući u rotaciju. Tako da očekujem minutažu za neke igrače koji nisu nastupili u Wiganu, odmor za druge i prikupljanje svježine pred Newcastle. Možda ovako nešto:

_________________Cech_________________
Branislav______Cahil______Luiz_______Bertrand
___________Essien______Raul_____________
Ramiz____________Oscar___________Hazard
_________________Torres________________

Tako bih ja počeo, mislim da bi bilo dovoljno za tri boda. Sturridge također treba zaigrati u ovom meču, a i vrijeme je za Torresove golove. :)
očekujem gol Torresa i još boljeg Hazarda, te se nadam da će Oscar zamijeniti Matu jer mu je potreban odmor.
ima li novosti o marinu i ramizu,
hoce li bit press konferencije

ja se nadam da ce chelsea uc u utakmicu angazirano i da ce im pokazat sta je premier liga, nadam se pobjedi a mastam 3.4-0
Ocekujem formaciju kao protiv Wigana.
Ja bih izveo sledecu postavu:
Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Bertrand - Essien, Lampard - Oscar, Mata, Hazard - Torres
Å ta je sa Marinom?

Očekujem dobru utakmicu, bez primljenog gola, sa 3 data. I još jednu dobru utakmicu Hazarda, i veći dio utakmice za Oscara.

Glasao sam za poraz. :D
Vreme je da pauzira Mata,nek pocne Oskar.Ne verujem da ce nesto mnogo menjati Di Mateo u odnosu na proslu utakmicu.Mislim da nece poceti Bertrand,umesto njega Marin ili nazalost Maluda.Sve ostalo isto.

Glasao sam za remi,kao i proslu utakmicu,radi uroka.
Očekujem jednu rutinsku pobjedu, ne onako rano osigurano ko protiv wigana ali da to rutinirano odrade i očekujem bolju igru.
Odmorit Matu, pružit veću minutažu Oscaru pa čak i Piazonu, a od Torresa očekujem gol ili dva.
najvaznije je da pobijedimo nije bitni koliko samo da uzmemo tri boda ocekujem Hazarda ponovo na najvisem nivou,ocekujem da Dimateo konacno ostavi Mikela na klupi(i ako nece sigurno)jer usporava igru i mislim da sa Esienom mozemo puno vise dobiti
Pobjeda od 2-3 gola razlike .
Formacija :
Ja bi samo umjesto Mate Oscara i umjesto Terrya Cahill .

Zasto samo Chelsea igra u srijedu ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1345562144' post='72551']
Pobjeda od 2-3 gola razlike .
Formacija :
Ja bi samo umjesto Mate Oscara i umjesto Terrya Cahill .

Zasto samo Chelsea igra u srijedu ?
[/quote]zato sto igramo super kup protiv Atletiko Madrida 31.augusta a liga se igra odma sutredan pa je ova utakmica prebacena za 22.august a inace odigracemo jos jednu utakmicu sad u subotu protiv Newcastlea
Povest cemo 2 : 0, onda reading igra, zabija gol.. Nasi se opamete i postignu jos jedan gol i rijese tekmu. Plus ja pogodim na kladionici :D
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Povest cemo 2 : 0, onda reading igra, zabija gol.. Nasi se opamete i postignu jos jedan gol i rijese tekmu. Plus ja pogodim na kladionici [/font] :D[/color][/quote]

Hah nece tako biti :D.Ako povedemo 2:0 malo cemo se vise povuci ne puno,ali ocemo.E sad ako primimo gol jos visecemo se povuci da ne bi primili i drugi :D Zao mi je ali neces dobiti na kladionici :D
ne znam koliko reading vrijedi.znam da je remizira sa stokeom na domacem terenu i gol su zabili iz penala,
koliko ja znam stoke je los u gostima tako da ne bi trebalo bit vecih problema
gledao sam reading prije godinu dana u zapresicu nisu nikakva posebna momcad , naravno da se ocekuju 3 boda ;)
Ne znam mnogo o protivniku, tako da ako ima neko neke informacije voleo bih da ostavi post. Sto detaljnije to bolje.
Bice slican tim, tako da Oskara opet ocekujem na klupi. S tim sto bih voleo Esijena da proba umesto MIkela, kao I Ramireza desno. Hazard I Mata ce se rotirati na pozicijama AML i AMC a Tores je neosporan. Treba krenuti agresivno, sa visokom odbranom obezbediti rezultat i onda odmarati tim u drugom poluvremenu kao sa Wiganom.
Pobjeda samo dolazi u obzir.
Cech-Bane-Luiz-Terry-Cole-Mikel-Lampard-Ramires-Oscar-Hazard-Torres.
Mati je potreban odmor,mozda bi bilo dobro da Cahill krene umjesto Terrya te Marin u drugom da zamijeni Lampsa onda bi Oscar bio CM a Marin AM.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.